Gość: Misieeek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 17:39 Witam. Gdzie w Płocku lub okolicach można zamówić na wymiar ładne i niedrogie meble kuchenne???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 23:11 moi starzy zamawiali na skarpie w pawilonach (parter)przy rondzie, neistety nie wiem jak się firma nazywa. meble zamontowali około tygodnia temu. Jakość i wygląd naprawdę super, cena dużo niższa niż u innych a i projekty w porównaniu z innymi wykonują bardzo ciekawe. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arat Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 23:25 Nie polecam BlackRedWhite na skrzyżowaniu Bielskiej i Kobylińskiego! Fatalna obsługa i niesłowność a do tego montaż pozostawia wiele do życzenia! Drugi raz bym na pewno nie popełnił tego błędu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.pt-2.petrotel.pl 31.10.03, 15:03 Tak, zdecydowanie odradzam Black Red White, niesolidni, nie wywiązaja się z terminów, montarz do poprawki - tzn. demontarz i montowanie przez inna firmę,zamontowanie zniszczonych uchwytów, zniszczenie (porysowanie) sprzetu kupionego u nich, personel arogancki - do ugody doszliśmy grożąc oddaniem sprawy do sadu za pośrednictwem Rzecznika Praw Konsumenta. Wszyscy, dokładnie WSZYSCY moi znajomi, którzy mieli do czynienia z tą firmą skarżyli się na te same problemy i do dziś przeklinają Black Red White. Szczerze odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czadek Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 21:14 Ja kupiłem meble w Komandorze w Championie Już są zamontowane i jakość jest naprawdę niezła ale mają dwa bezapelacyjne plusy: cena niższa o jakieś 20 % niż w innych studiach kuchennych i do tego zrobią wszystko co chcesz Aha czeka się tylko 3 tyg a w niektórych nawet 5 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 16:12 CZYTAM I NIE MOGĘ UWIERZYĆ CO TA AGA PISZĘ O TEJ FIRMIE BLACK RED WHITE NA BIELSKIEJ . KUPIŁEM U NICH MEBLE I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. BARDZO FACHOWA I MIŁA OBSŁUGA I REWELACYJNY MONTAŻ . MOICH DWÓCH ZNAJOMYCH KUPIŁO W TEJ FIRMIE MEBLE I MAJĄ TAKIE SAMO ZDANIE . WYDAJE MI SIĘ ŻE TA AGA MUSI ICH NIE LUBIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.pt-2.petrotel.pl 05.11.03, 13:39 A mnie sie wydaje, ze ty jesteś jednym z właścicieli, więc dobrze wiesz o czym piszę a jeśli nie to może powinnam tu umieścić skan dokumentu jaki podpisałam z firmą Robert Ruszczak i s- ka, w którym są dokładnie wyliczone wszystkie wady montarzu oraz szkody wyrządzone w MOIM domu przez w/w firmę. Mam więc prawo nielubić firmy, która próbowała mnie oszukać i będę przed tym wszystkich przestrzegac. A swoją drogą ciekawe co Dyrekcja Black Red White sądzi o swoich przedstawicielach w Płocku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 14:10 Gość portalu: TOM napisał(a): > CZYTAM I NIE MOGĘ UWIERZYĆ CO TA AGA PISZĘ O TEJ FIRMIE BLACK RED WHITE NA > BIELSKIEJ . KUPIŁEM U NICH MEBLE I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. BARDZO FACHOWA I > MIŁA OBSŁUGA I REWELACYJNY MONTAŻ . MOICH DWÓCH ZNAJOMYCH KUPIŁO W TEJ FIRMIE > MEBLE I MAJĄ TAKIE SAMO ZDANIE . WYDAJE MI SIĘ ŻE TA AGA MUSI ICH NIE LUBIĆ. > Nie, ona ich lubi, a jest tylko z konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 22:59 Wszystkim serdeczne dzięki za opinie. Tylko jeszcze jedno pytanie. Czy jesli chodzi o BlackRedWhite, macie na myśli ich przedstawicieli handlowych na Kobylińskiego czy producenta (Biłgoraj)?:) Mam ich segmenty w pokoju i wydaje mi sie że relacja jakości do ceny jest zadowalająca. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.pt-2.petrotel.pl 04.11.03, 08:57 Chodzi o przedstawicieli Black Red White - icz firma nazywa się Robert Ruszczak i coś tam, totalne dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa remontowa Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 23:47 mebelki do kuchni na wymiar i zamówenie? proszę bardzo 1. Indeco - ul. Rembielinskiego - nie polecam 2. Stolkomp - ul. Rembielinskiego - polecam (stosunkowo nie drogo) - typowa kuchnia na wielkiej plycie, ze sprzetem /plyta kuchenna, piecyk elektryczny, okap, zlewozmywak jednokomorowy/ + dodatkowo blat na jednej nodze mocowany do parapetu - ok. 5000 zł 3. firma na ul. mickieiwcza kolo pubu "Old Drink" (chyba tak sie nazywa jeszcze, dawno tam nie bylem)- nie znam 4. Jest taka firma, przed samiutkim Sieprcem - takze polecam, ladne wykonanie i takze cena umiarkowana, powiedzialbym tak - nie zdzieraja, o 5. firma na ul. dworcowej - nie znam, ale ponoc tez dobrze robia Odpowiedz Link Zgłoś
toreado Re: Meble kuchenne - gdzie??? 03.11.03, 18:15 Adler Plock i Rustikal Sierpc (ale jest też sklep w Płocku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.class146.petrotel.pl 04.11.03, 10:29 BlackRedWhite - jakość dobra ale montaż tak jak pisali wyżej - fatalny (samo zamontowanie mebli ze wszystkimi brakującymi elementami zajęło im ok. 3 tygodni - nie mówiąc o zniszczeniu instalacji elektrycznej i kilku zawiasów) polecam firmę spod Sierpca - przedstawiciel na ul. Kolegialnej - montaż fachowy, obsługa miła - tylko pani która robi projekty (dane sprzed roku) nie ma pojęcia o ergonomii więc musisz ją trochę przycisnąć i wiedzieć co chcesz mieć w tej kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 16:16 Moi rodzice kupili meble kuchenne black red white .Są bardzo zadowoleni z ceny,jakości i montażu . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgana Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: 148.81.8.* 04.11.03, 16:40 Nikt nie wspomniał o firmie "Dresta" na Królewieckiej. Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:12 Gość portalu: Misieeek napisał(a): > Witam. Gdzie w Płocku lub okolicach można zamówić na wymiar ładne i > niedrogie meble kuchenne???? > Pozdrawiam Misieeek najlepiej to w meblowym zamów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.class98.petrotel.pl 12.05.14, 20:20 Witam Ponawiam wątek. Gdzie robią solidnie meble kuchenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NICKI Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.play-internet.pl 14.05.14, 14:58 ADAMEX MEBLE PŁOCK UL. REJA 23 ,ARMII KRAJOWEJ 17 ORAZ KUTNO U. JANA PAWŁA II 10. WWW.MEBLEADAMEX.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INŻ Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: 91.212.223.* 19.05.14, 10:23 www.pabmeble.eu Specjalizacja w meblach kuchennych, na zamówienie także meble niemieckie z 5-letnią gwarancją firmy BAUFORMAT. Płock, Batorego 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTO Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.centertel.pl 19.05.14, 13:57 Zapraszamy do salonu firmowego CUCINE LUBE ul. Zbożowa 7 (budynek Forum Biznesu). Marka funkcjonująca na rynku 50 lat! Blisko 50 modeli kuchni we wszystkich "półkach" cenowych. Kilkaset materiałów wykończeniowych. Wszystkie meble produkowane są we Włoszech na gotowo (tzn. każda szafka przyjeżdza zmontowana fabrycznie). www.anto.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Meble kuchenne - gdzie??? IP: *.unknown.vectranet.pl 23.10.19, 22:42 Polecam AD meble www.admeble.pl Odpowiedz Link Zgłoś