Dodaj do ulubionych

Heńka dyrdymaly!

IP: 193.59.95.* 18.11.03, 14:45
Czy Henryk Kreuz vel Sawicki nie może zająć się czymś pożytecznym,tylko
prowoakowaniem do jałowych dyskusji na Forum GW.To już jest nudne, Panie
Heńku!.Co mnie obchodzi pański pojedynek z kumplami od biznesu typu
Georg z Chicago!
Obserwuj wątek
    • Gość: Cyrkowiec Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:17
      Forum GW jest miejscem dostępnym dla każdego,wypowiedzi są też osobistą sprawą
      każdego wypowiadającego się.Zastanawia mnie tyko jedno.Nauczycielko,skoro nie
      interesuje Cię to co pisze ktoś na forum to po co czytasz te , jak ty to
      nazwałaś , a może nazwałeś "dyrdymały".Zawsze uważałem , że nauczyciel to
      zawód , który powinien wykonywać osoba z powołaniem. Praca nauczyciela jest
      weryfikowana na podstawie postępów jego wychowanka.Jak do tej pory to mizenre
      widze efekty. Może przydałoby się jakieś małe szkolenie?
      • Gość: alfa Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.petrotel.com.pl 18.11.03, 19:53
        I po co od razu złośliwości? Mnie też już wkurzył przydługi nieco wątek , tym
        bardziej że szanowny Pan Georg zaczął się już powtarzać. Początek był
        interesujący , ale teraz sądzę że niedługo będzie to najstarszy post na forum.
        A co do swobodnych wypowiedzi - ... kilka już zostało dotkniętych piórem (
        myszką ? ) CENZORA.

pozdrawlaju

Tomek
    • Gość: George z Chicago Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 19.11.03, 03:09
      SPROSTOWANIE , ON NIGDY NIE BYL MOIM KUMPLEM ANI PARTNEREM W BIZNESIE.
      PRZYZNAJE , CHCIAL NIM BYC ALE CZULEM ZE TO JEST OSZUST . ZA TO ON
      OBIECAL ZE MNIE ZNISZCZY PRZY POMOCY OBECNEJ ZONY SEDZI K.
      PAWLICKIEJ .BYLA SEDZIA W SADZIE GOSPODARCZYM W PLOCKU.
      • Gość: George z Chicago Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 19.11.03, 06:16
        cd., tak ze sie nie powtarzam. Zawsze w nowym watku cos nowego , a
        jeszcze wiele mam do powiedzenia.
      • Gość: W.Bator Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:59
        Gość portalu: George z Chicago napisał(a):

> SPROSTOWANIE , ON NIGDY NIE BYL MOIM KUMPLEM ANI PARTNEREM W BIZNESIE.
        > PRZYZNAJE , CHCIAL NIM BYC ALE CZULEM ZE TO JEST OSZUST . ZA TO ON
        > OBIECAL ZE MNIE ZNISZCZY PRZY POMOCY OBECNEJ ZONY SEDZI K.
        > PAWLICKIEJ .BYLA SEDZIA W SADZIE GOSPODARCZYM W PLOCKU.
        Oświadczam,że Pan Henryk Kreuz nigdy nie miał żadnych kontaktów z Zdzisławem
        Bator podpisujacym sie jako Georg Z Chicago.Jedyne spotkania to na sali
        rozpraw w Sądzie.Jest to kolejne oszczerstwo i pomówienie pod adresem Pana
        Henryka i Jego żony.A ty Georg zamiast ukrywać się przed polskim wymiarem
        sprawiedliwosci i oczerniać uczciwych ludzi przyjedż do kraju i wykarz swoją
        niewinność na najbliższej rozprawie karnej z oskarżenia prokuratury, która
        odbędzie się przeciwko tobie w Sądzie Rejonowym w Płocku w dniu 16.12.2003
        roku.Masz szanse wykazania swojej niewinności. A swoja drogą to myslę,że juz
        niedługo będziesz miał sprawę karną za te wszystkie oszczerstwa pod adresem
        Pana Henryka i jego żony.I taka moja prośba do ciebie jak jesteś normalny to
        nie pisz takich bredni na tym forum bo to są twoje sprawy prywatne i nikogo to
        nie interesuje.A pretensje to możesz mieć tylko do siebie i do swoich
        doradców,że tak ci doradzali- że masz takie problemy,-że do kraju boisz się
        przyjechać. Waldemar Bator
    • hkreuz Re: Heńka dyrdymaly! 19.11.03, 09:42
      Gość portalu: Nauczycielka z prz napisał(a):

> Czy Henryk Kreuz vel Sawicki nie może zająć się czymś pożytecznym,tylko
      > prowoakowaniem do jałowych dyskusji na Forum GW.To już jest nudne, Panie
      > Heńku!.Co mnie obchodzi pański pojedynek z kumplami od biznesu typu
      > Georg z Chicago!

No nie, to już przesada. Jaki pojedynek z kumplami od biznesu. Hmm.

Ja wpisałem we własnym wątku "Jak postąpić" chyba ze 3 wpisy, a ze 150 wpisów 2
      były na temat, natomist ze 100 wpisał Zdzisław Bator (Georg). Ale człowiek ten
      nigdy nie miał i z oczywistych względów nie bedzie miał osobistych kontaktów ze
      mną, poza takimi jak na sali sądowej tzn. jedynie jako oskarżony, aby miał
      okazję poddać ocenie własne twierdzenia, kiedy go oszukałem, okradłem, czy też
      cokolwiek "załatwiałem", jakie to kamienie przemycałem i obrazy dla R. i tym
      podobne kłamstwa.

Co do biznesu z Georgem, powiem tylko hmmm.

Prawdą jest natomiast, że znam braci tego Georga, jednego z Kanady drugiego z
      Płocka i uważam ich za porządnych ludzi. Wiem też, że czasami piszą coś do
      swojego brata na tym forum, ale On chyba ich wyzywa, nie śledzę tego dokładnie,
      chociaż przyznam, że wpisy Georga zapisują się automatycznie na dysku jako
      materiał dowodowy w sprawie o pomówienia.
      • Gość: George z Chicago Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 19.11.03, 22:10
        Heniu , a kto chcial btc moim partnerem w biznesie. Ja cz ty chciales
        kupic 10% udzialu wfirmie Capltal.
        • Gość: GeorgezChicago Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 19.11.03, 22:21
          - Mialo byc slowo byc, chcial kupic jeden udzial za 1zl.Kto oszukuje,
          nawet na forum oszukujesz albo krotka pamiec .Kto mnie zapraszal na
          rozmowy.
          • Gość: Marek Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 22:57
            Panie Georg leży pan juz na deskach i macha pan łapkami tylko nie wie po co i
            dlaczego.Coś sie panu w głowie przekręcilo
            • Gość: GeorgezChicago Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 20.11.03, 02:26
              1 : 0, dla mnie, oszuscie , chcesz nastepne punkty tracic. Lec do Sadu
              tylko uwazaj zebys sobie krzywdy sobie i zonie nie zrobil .Udowodnie
              jaki mi proponowales uklad z W. Bator .Ty oszuscie.George Bator.Tak panie
              Sawicki .
    • Gość: merro Re: Heńka dyrdymaly! IP: *.chello.pl 20.11.03, 00:03
      żałosne widowisko
      "kawaler do wzięcia" wydaje się być przy tym
      niezwykle atrakcyjną alternatywą

jak mawiała moja nauczycielka od matematyki „dno i pół metra mułu”
      atrakcyjną alternatywą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka