Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz

02.10.15, 11:18
- Beata Szydło potrafi bez mrugnięcia okiem opowiadać takie dyrdymały, że albo się kompletnie na tym nie zna, albo cynicznie kłamie. Ktoś, kto cynicznie kłamie, nie ma prawa być szefem rządu – tak o obietnicach wyborczych Prawa i Sprawiedliwości mówił w Radiu Zet senator Włodzimierz Cimoszewicz.

wiadomosci.onet.pl/kraj/cimoszewicz-szydlo-potrafi-bez-mrugniecia-okiem-opowiadac-dyrdymaly/gwgltq
Musze ja wziac w obrone. To nie jej wina. Prezes kaza, szydlo musi
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: Cimoszewicz 02.10.15, 11:27
      Jedyny polityk, który ma coś do powiedzenia.
      • zoil44elwer Re: Cimoszewicz 02.10.15, 16:44
        wsk175 napisał:

> Jedyny polityk, który ma coś do powiedzenia.
        Leśniczy z Białowieży mądrzejszy od gajowego z Ruskiej Budy.Ale bufon troszkę mniejszy od Bolka.Tych 3 łączą smrodki z organami bezpieczeństwa PRL.1 'Ojca miał resortowego pułkownika,2' teściów z MBP(ub)-MSW(sb) a 3 'to ponoć TW.
        • pis_da_deby Re: Cimoszewicz 02.10.15, 16:54
          zoil44elwer napisał:

> wsk175 napisał:
          >
          > > Jedyny polityk, który ma coś do powiedzenia.
          > Leśniczy z Białowieży mądrzejszy od gajowego z Ruskiej Budy.Ale bufon troszkę m
          > niejszy od Bolka.Tych 3 łączą smrodki z organami bezpieczeństwa PRL.1 'Ojca mia
          > ł resortowego pułkownika,2' teściów z MBP(ub)-MSW(sb) a 3 'to ponoć TW.
          >
          To wszystko bardzo ciekawe ale niczego nie zmienia w bardzo celnej ocenie Szydlo
    • kosel_maruvi Re: Cimoszewicz 02.10.15, 11:32
      pis_da_deby napisał:

> Musze ja wziac w obrone. To nie jej wina. Prezes kaza, szydlo musi
      >

Jedno drugiemu nie przeszkadza.
      Glupia ges na posylki prezesa
      • artexe Re: Cimoszewicz 02.10.15, 16:27
        kosel_maruvi napisał:

> pis_da_deby napisał:
        >
        >
        > > Musze ja wziac w obrone. To nie jej wina. Prezes kaza, szydlo musi
        > >
        >
        > Jedno drugiemu nie przeszkadza.
        > Glupia ges na posylki prezesa

Glupia ges na posylki prezesa

Jestem pod wrażeniem matołów z IQ równym rozmiarowi buta mężczyzny.
        Gdzie "wy qu... uczyć się pisać po polska?"
        Myślę o debilach..... pis_da doopy i kosel maruvi.
        Co za "głomby".
        • kosel_maruvi Re: Cimoszewicz 02.10.15, 19:08
          artexe napisał(a):

> Myślę o debilach..... pis_da doopy i kosel maruvi.

Komu ty skonczony durniu chcesz wmowic, ze myslisz ?

• bigobserver Re: Cimoszewicz 02.10.15, 11:59
      pis_da_deby napisał:

> [i]- Beata Szydło potrafi bez mrugnięcia okiem opowiadać takie dyrdymały, że al
      > bo się kompletnie na tym nie zna, albo cynicznie kłamie.

Przeciez jest z PiS
    • cymber.gaj Re: Cimoszewicz 02.10.15, 14:02
      > Ktoś, kto cynicznie kłamie, nie ma prawa być szefem rządu.

Eeetam, zaraz nie ma prawa. Skoro naród w wyborach postanowi, że Unia Europejska mu zbrzydła, więc pragnie z niej wystąpić i powrócić pod opiekuńczy bucior Moskwy, to może sobie wybrać każdą swołocz, która mu to zagwarantuje.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,148649500,148650205,To_kolejny_sukces_ruskiej_agentury.html
    • artexe Re: Cimoszewicz 02.10.15, 16:24
      pis_da_deby napisał:

Musze ja wziac w obrone. To nie jej wina. Prezes kaza, szydlo musi

Ja, ja Alois..."ty pisac bo ciebie kaza"......to. że ciulu nie potrafisz poprawnie napisać po polsku, to już inna bajka. Tobie kto "kaza"?
      • pis_da_deby Re: Cimoszewicz 02.10.15, 16:38
        artexe napisał(a):

> pis_da_deby napisał:
        >
        > ciulu nie potrafisz poprawnie napisać po polsku, to już inna bajka. Tobie kto "kaza"?

To jak poprawnie po polsku pisze sie "ciulu" prymitywny prostaczku z czerwonego familoka ?
        • artexe Re: Cimoszewicz 02.10.15, 16:42
          pis_da_deby napisał:

> artexe napisał(a):
          >
          > > pis_da_deby napisał:
          > >
          > > ciulu nie potrafisz poprawnie napisać po polsku, to już inna bajka. Tobie
          > kto "kaza"?
          >
          > To jak poprawnie po polsku pisze sie "ciulu" prymitywny prostaczku z czerwonego
          > familoka ?

Tak jak ci napisałem..... ciulu.
          Podobnie jak się pisze "ch..."....przez "ch" żeby był dłuższy i otwarty.
          • pis_da_deby Re: Cimoszewicz 02.10.15, 16:50
            artexe napisał(a):

> > To jak poprawnie po polsku pisze sie "ciulu" prymitywny prostaczku z czer
            > wonego familoka ?
            >
            >
            > Tak jak ci napisałem..... ciulu.
            > Podobnie jak się pisze "ch..."....przez "ch" żeby był dłuższy i otwarty.

Takiej polszczyzny mnie nie uczono wiec sie nie dogadamy.
            Musisz poszukac sobie podobnych
            Badz zdrow ty dlugi i otwarty
            >
            >
            >
            >
            • artexe Re: Cimoszewicz 02.10.15, 16:52

Takiej polszczyzny mnie nie uczono wiec sie nie dogadamy.

Nie dogadamy się hejterze, który nie masz zainstalowanych bez polskich znaków. To fakt!
              • gelati Cimoszewicz jeszcze zyje? 02.10.15, 17:14
                Czy to glos zza grobu?
                • zoil44elwer Re: Cimoszewicz jeszcze zyje? 03.10.15, 09:25
                  Bufon żyje i poucza maluczkich!
              • kosel_maruvi Re: Cimoszewicz 03.10.15, 07:45
                artexe napisał(a):

> Nie dogadamy się hejterze, który nie masz zainstalowanych bez polskich znaków.
                > To fakt!

I ten przyglup chce iinych pouczac. Ze znakami czy bez nie umiesz sformuowac prawidlowo zdania po polsku Bercik ale co wazniejsze nie masz nic sensownego do powiedzenia, hanysie
                • artexe Re: Cimoszewicz 03.10.15, 09:39
                  kosel_maruvi napisał:

> artexe napisał(a):
                  >
                  > > Nie dogadamy się hejterze, który nie masz zainstalowanych bez polskich zn
                  > aków.
                  > > To fakt!
                  >
                  >
                  > I ten przyglup chce iinych pouczac. Ze znakami czy bez nie umiesz sformuowac pr
                  > awidlowo zdania po polsku Bercik ale co wazniejsze nie masz nic sensownego do p
                  > owiedzenia, hanysie

Mnie też jorguś zdarzają się wpadki. To zdanie jest faktycznie źle sformułowane, przyplątało się to "bez". "Moja maxima kulpa".
                  Jedno nas jednak różni jorguś, ja potrafię się przyznać do błędu.
    • indris Re: Cimoszewicz... 03.10.15, 09:12
      ...powinien rozmawiać z prokuratorem na temat swojego udziału w przestępczym udziale Polski w agresji na Irak.
      • az43 Re: Cimoszewicz... 03.10.15, 09:18
        Może byś się zaczął leczyć?
    • az43 Re: Cimoszewicz 03.10.15, 09:23
      Ostatnio oglądałem kilka razy Cimoszewicza w tv. W przeciwieństwie do większości pozostałej hołoty politycznej(szczególnie ćwierćinteligentów z PiS) mówi poprawnie po polsku,odpowiada na pytania,logicznie uzasadnia swoje poglady.I w dodatku robi to spokojnie,bez agresji i pokrzykiwania.Porównując Cimoszewicza z takim Sasinem,Waszczykowskim,Mastalerkiem czy też żeńską drużyną pisuarowego magla widać różnicę pomiędzy inteligentnym,dobrze wychowanym człowiekiem a hołotą.
      • zoil44elwer Re: Cimoszewicz 03.10.15, 09:32
        Dobre wychowanie pobiera się najpierw w domu rodzinnym.A Ojciec Cimoszki był dobrze wychowany i ustawiony(Płk Informacji Wojskowej-SB w wojsku)
        • az43 Re: Cimoszewicz 03.10.15, 09:53
          Ojciec Cimoszewicza był dobrze wychowany bo nawet w wojsku o to dbali.O Kaczynskim nikt tego nie powie-to prostak.
        • yoma Re: Cimoszewicz 03.10.15, 09:58
          A twój?
          • zoil44elwer Re: Cimoszewicz 03.10.15, 10:11
            yoma napisała:

> A twój?
            Mój był w ak(Afrika Korps) tylko sierżantem.
    • mara571 dlaczego polscy politycy nie potrafia odejsc 03.10.15, 09:28
      z honorem?
      Pan Cimoszewicz popelnil sporo bledow jak minister, premier i nigdy sie do nich nie przyznal i nie przeprosil.
      Ja wiem, ze posada glownego moralisty Rzeczpospolitej jest po smierci pewnego profesora wolna, ale tenze profesor ja doszczetnie skompromitowal.
      Cimoszewicz mocno wspieral bPBK w kampanii i nie pomogl.
      Za to krytyka Beaty Szydlo moze jej pomoc. Polska potrzebuje po roku rzadow histeryczki miotajacej sie od sciany do sciany premiera-managera, ktory uporzadkuje sprawy panstwa i bedzie kontrolowac wszystkie instytucje mu podlegle. Tu prosilby sie cytat z analizy prawnuka noblisty, ale go sobie daruje.
      • gelati Dlaczego Zimoszewicz nie potrafi odejsc 03.10.15, 09:40
        Snilo mi sie, ze Cimo POparl Kopacz. Co za cudowny sen mialem:))).
        • zoil44elwer Re: Dlaczego Zimoszewicz nie potrafi odejsc 03.10.15, 10:35
          Ba,nawet syna wprowadził do polityki,na listę wyborczą PO.Ten syn pozwał przed amerykański sąd(bo jest obywatelem USA)polski tygodnik o zapłatę odszkodowani w wys 5 mln USD.Bo tygodnik napisał o handlu akcjami PKN Orlen przez premiera WO.Tzn Zimoszewicz kupił(?) akcje dla córki,także obywatelki USA.WC rządził Polską ale swe dzieci przezornie wysłał do USA.PiZiJu:Przezorny Zawsze Ubezpieczony.Premier RP z dziećmi obywatelami USA,minister RS(podwójne obywatelstwo) z dziećmi obywatelami Izraela,minister JR(podwójne obywatelstwo) z dziećmi obywatelami W Brytanii.Marszałek Rokossowski też miał podwójne obywatelstwo ale jego dzieci byli tylko radzieccy.Mówi wam to coś?
      • kosel_maruvi Re: dlaczego polscy politycy nie potrafia odejsc 03.10.15, 09:49
        mara571 napisała:

> Polska potrzebuje po roku rzadow histeryczki miotajacej sie od sciany do sciany premiera-managera, ktory uporzadkuje sprawy panstwa i bedzie kontrolowac wszystkie instytucje mu podlegle.

I Kims takim jest Szydlo ?
        Masz poczucie humoru.
        • gelati Wykopanie Kopacz 03.10.15, 09:51
          Juz wkrotce. Alleluja!
          • zoil44elwer Re: Wykopanie Kopacz 03.10.15, 10:39
            gelati napisał(a):

> Juz wkrotce. Alleluja!

...i jako kobieta schowa się z dziećmi w domu!?
        • artexe Re: dlaczego polscy politycy nie potrafia odejsc 03.10.15, 09:54
          kosel_maruvi napisał:

> mara571 napisała:
          >
          > > Polska potrzebuje po roku rzadow histeryczki miotajacej sie od sciany do
          > sciany premiera-managera, ktory uporzadkuje sprawy panstwa i bedzie kontrolowa
          > c wszystkie instytucje mu podlegle.
          >
          > I Kims takim jest Szydlo ?
          > Masz poczucie humoru.

Ma prawo do takiej oceny, podobnie jak ty jorguś do oceny, że takie "cuś" jak Kopacz może być premierem.
          • kosel_maruvi Re: dlaczego polscy politycy nie potrafia odejsc 03.10.15, 10:36
            artexe napisał(a):

.
            > >
            > > I Kims takim jest Szydlo ?
            > > Masz poczucie humoru.
            >
            >
            > Ma prawo do takiej oceny, ...

Nie neguje tego Bercik tylko uwazam to za humorystyczne
            • kosel_maruvi Re: dlaczego polscy politycy nie potrafia odejsc 03.10.15, 10:42
              kosel_maruvi napisał:

> artexe napisał(a):
              >
              > .
              > > >
              > > > I Kims takim jest Szydlo ?
              > > > Masz poczucie humoru.
              > >
              > >
              > > Ma prawo do takiej oceny, ...
              >
              > Nie neguje tego Bercik tylko uwazam to za humorystyczne

Powiem wiecej Bercik, uwazam, ze jest swietnym kandydatem na papieza.
              Mam prawo do takiej o"ceny"
        • mara571 to nie kwestia poczucia humoru 03.10.15, 11:18
          jakos nikt nie kwestionowal kompetencji Donalda T., ktory byl historykiem.
          W czasie jego rzadow mowiono i pisano, ze jest troche leniwy, bo wraca do Warszawy we wtorek i wylatuje w piatek.
          7 lat rzadow DT to nieustajacy PR czyli sciema. Korupcja i oslabianie panstwa. Ustawy narzucane przez unijne dyrektywy zostaly przekute w polskie prawo w represyjnej formie.
          Brak wizji panstwa, pelna zgoda na role Landu w Stanach Zjednoczonych Europy zgodnie z koncepcja Berlina i Brukseli.
          I czas podnoszenia podatkow, zgody na masowy wywoz zyskow i oszukiwanie na podatkach przez preferowanie zachodnich koncernow (potwierdzone z Brukseli 48 mld).
          Ja nie mam zamiaru ani ciebie, ani podobnych do ciebie przekonywac. Wiem, ze wspieracie inna opcje polityczna i nadal probujecie straszyc PiSem.
          25 pazdziernika suweren zdecyduje, kto bedzie wyprowadzal Polske z obecnego zastoju i czy bedzie chcial bronic kraju przed katastrofami, ktore nieuchronnie nadchodza.

PS Warszawe odwiedzil niedawno komisarz Hahn. Spotkal sie z prezydentem, ale nie z PEK.
          Byl tez w innych stolicach bylych demoludow. Stamtad pochodza wiesci, ze jasno mowil o 20 mln uchodzcow wedrujacych w kierunku Uni.
      • az43 Re: dlaczego polscy politycy nie potrafia odejsc 03.10.15, 09:52
        A możesz te błędy wyliczyc?
        Nie zauważyłem żeby Kaczyński i otaczająca go hołota przeprosili z 2 lata rządów prostactwa,ciemnoty i zakłamania.Za wszystkie swoje łajdactwa też nie przeprosili.
        Beata Szydło zanim zostanie premierem(być może.nie wiadomo na jak długo) niech sie najpierw trochę poduczy ekonomii i wyjdzie poza oplotki parafii.
        • mara571 Re: dlaczego polscy politycy nie potrafia odejsc 03.10.15, 10:24
          nie bylo afer za czasow premiera Cimoszewicza?
          Skad sie wziela afera Orlenu? Kto wyeliminowal Ciech (wtedy panstwowy) z polskiego sektora naftowego i zgadzal sie na dominujaca pozycje KGB-owskiego JS w zakupie ropy w Rosji?
          Carex to nie on?
          W czasie wielkiej powodzi 1997 nie byl premierem?
          • lunatic60 Re: dlaczego polscy politycy nie potrafia odejsc 03.10.15, 16:02
            afera ORLENU zaczęła się za AWS / dzisiejszy POPIS/
            • gelati Tlen, tlen za konia! 03.10.15, 16:34
              Cimoszewicz jest na respiratorze. Juz wkrotce...
      • nachlany_wolak Honor nie błoto, nie można go zmyć 03.10.15, 16:41
        • gelati Obce slowo 03.10.15, 17:05
          Honor dla PO. Chonor dla Bronka.
          • nachlany_wolak Obce slowo dla ciebie, bohatyrze 03.10.15, 17:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka