igygy 15.08.09, 11:47 Witam, czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego psychologa-psychoterapeutę w Płocku? Z góry dzięki za wszelkie info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.014.c91.petrotel.pl 17.08.09, 18:56 Witam.W jakim celu chce się Pan/Pani spotkać z terapeutą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.centertel.pl 17.08.09, 19:06 głosował na MM i widzi że musiał być niepoczytalny .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.068.c67.petrotel.pl 19.08.09, 20:30 cóz za pytanie w jakim celu?może publiczne zwierzanie się tej swołoczy pomoże ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pix Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 19:30 za późno sie kapnął ze tu walizek dolarów nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka sobie Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: 83.3.34.* 18.08.09, 11:48 p. Anna Niesłuchowska, Tu jest kontakt link Jest to chyba jedyna osoba z Płocka z którą miałam do czynienia i szczerze mogę polecić, a różnie bywało :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: 89.231.71.* 18.08.09, 16:58 popieram - jedyny specjalista w tej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.acn.waw.pl 18.08.09, 18:23 ja bym chcial troche niepowaznie \rozumiem iz wpsarcie powazne bedzie szlo swoim torem0 chcialbym polecic mm jako mistrza psychoterapii zbiorowej , swgo czasu zafundowal mieszkancom terapie grupowa za posrednictwem firm doradczych do stworzenia startegii zrownowazonego rozwoju oraz strategii promocji, w psychoanalizie jako podstawie terapii grupowej tkwi zalozenie iz to w zasadzie w umysle chorego tkwi lekarstwo, ze uswiadomienie w tym zwerbalizowanie leków, nerwic leczy poprzez przeniesienie z nieswiadomego w uswiadomione i inne takie tam , oto mianowicie najeci przez mm terapeuci usilowali z umyslow plocczan wyciagnac tresc strategii przypuszczajac iz ona tam tkwi w podswiadomosci , uznano iz jak sie ja stamtad wyciagnie to malo ze sie ja uswiadomi ale jeszcze wezmie za to kase , problem z tym nasz Wielki Terapeuto ze my plocczanie jestesmy zdrowi, to kto inny ma nerwice i lęki i sobie tego nie uświadamia i potrzebuje doradców terapeutów zeby mu opowiadali bajki na dobranoc , rezulatat byl jak to w bajce , kasa prawdziwa , ele to nie nas mieszkancow trzeba klasc na kanapę ... polecam lekturze St. Lem "Cyberiada - Bajka o królu Murdasie" bardzo wesole a analogiom nie ma konca Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku 18.08.09, 18:31 Można wyciągnąć jeszcze inny wniosek. Zajrzeli w umysły płocczan, a tam pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.acn.waw.pl 18.08.09, 18:54 nie o to chodzi , te umysly to nie ten adres dla takiej roboty , z jednym dwoma umyslami jest gorzej niz ze srednia miejska, i to jest problem , w te umysly zleceniobiorcy nie zagladali bo i po co zamiast tego zajrzeli do kieszeni i tam juz bylo o wiele ciekawiej tu sie wypisuje jakis pan jan ponizej co to w kategoriach politycznych mysli intensywnie i dla niego jest wazna opozycja pis- tusk , mm-nowakowski zignorujmy to wazna jest opozycja miedzy madroscia i glupota Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku 18.08.09, 19:33 Gość portalu: towwieslaw napisał(a): > wazna jest opozycja miedzy madroscia i glupota Mądrość w opozycji przeciw głupocie, jest na przegranej pozycji. Wygrywa ten , kto głośniej krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.acn.waw.pl 18.08.09, 21:35 to wykrzycz sobie co tam chcesz od zycia, zycze sukcesow, do pewnego poziomu to wystarcza , potem beton, ta konstatacja jest wywiedziona z bezposredniego doswiadczenia w okolicy czy z jakichs glebszych doswiadczen, jak z okolicy to radze sie nie wychylac bo mozna dostac po d... i , prosze stosowac i zglosic sie po przerobieniu lekcji nr 2 nastepny prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku 19.08.09, 16:39 Gość portalu: towwieslaw napisał(a): > to wykrzycz sobie co tam chcesz od zycia, zycze sukcesow, do pewnego poziomu to > wystarcza , potem beton, > ta konstatacja jest wywiedziona z bezposredniego doswiadczenia w okolicy czy z > jakichs glebszych doswiadczen, jak z okolicy to radze sie nie wychylac bo mozna > dostac po d... i , > prosze stosowac i zglosic sie po przerobieniu lekcji nr 2 > nastepny prosze... oj widzę spore zaległości w odrabianiu lekcji Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny. — Ignacy Krasicki ale na naukę nigdy nie jest późno. życzę powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku 19.08.09, 19:13 gr.een napisał: > Wygrywa ten , kto głośniej krzyczy. To chyba w zawodach klikonów? :-)) Wygrywa ten, kogo posłuchają. A nie zawsze słuchają najgłośniejszego. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku 19.08.09, 19:26 słuchają tego, który mówi to co słuchacze chcą usłyszeć. Spróbuj powiedzieć nie , kiedy wszyscy mówią tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.045.c66.petrotel.pl 19.08.09, 12:29 Najprymitwniejsze buraki to Płock -nowy! z burakami w tle,wystarczy poczytać posty.Same dojazdy mieszkają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.014.c91.petrotel.pl 18.08.09, 20:30 Specjalista?Ciekawe jakimi dyplomami z dziedziny psychoterapii może się poszczycić pani Niesłuchowska?Z tego co się orientuję to tylko dyplomem pielęgniarki.Zresztą kiedyś było bardzo głośno o umiejętnościach tej Pani.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 Najlepszy poseł A. N. 18.08.09, 18:29 Zdecydowanie polecam posła A. Nowakowskiego jako najlepszego "cudotwórę" w terenie i ucznia "wielkiego mistrza" von Tuska :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.045.c66.petrotel.pl 19.08.09, 12:28 nie dyskutujcie z chamstwem,proszę Pana mozna bezpłatnie zapisac sie na ulicę Miodową do mgr Rudzińskiej lub innej.Tam sa profesjonalisci ,trzeba tylko poeczekac w kolejce troszkę Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.014.c91.petrotel.pl 19.08.09, 12:53 Mając do wyboru specjalistę z ulicy miodowej i Pani gabinet na pewno wybrałbym pierwsze rozwiązanie.Przynajmniej miałbym pewność co do kwalifikacji przyjmującej mnie osoby.A co do chamstwa o którym Pani mówi - no cóż moim zdaniem każdy ma prawo do rzetelnej informacji , tym bardziej , ze chodzi tu o ludzką psychikę.Jad , który sączy się z Pani postów świadczy tylko o Pani.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.068.c67.petrotel.pl 19.08.09, 16:20 Jad? to chyba odwrotnie! żal mi człowieka z ktorego szydzą,normalnie odwraca hipokryzja na drugą stronę............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 16:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.014.c91.petrotel.pl 19.08.09, 18:35 I ten żal jest poparty epitetami "chamstwo , buraki i dojazdy"?.Gratuluję słownictwa i poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku(Do Gościa) IP: *.068.c67.petrotel.pl 19.08.09, 20:27 tak bardzo boli cię gościu,ze wyrażam sie jasno na temat napadania na człowieka,ktory szukał pomocy? zamiast czepiac sie nazywnictwa czepiaj sie ludzi,którzy nabijają się z szukającego pomocy na tym portalu.To jakoś dziwnie cię nie niepokoi?pewnie jesteś dojazdem i burakiem dlatego to cie gnębi?Ja nie mam gabinetu nie jestem nikim związanym z ta profesją.Twoja podejrzliwośc jest chora potrzebujesz psychiatry!!!!!!!!!koniec pyskówek,kompleksie niezrealizowany.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku(Do Gościa) IP: *.014.c91.petrotel.pl 19.08.09, 20:36 Brak argumentów zastępujesz inwektywami?To fakt - koniec pyskówek.Szkoda dla Ciebie mojego czasu.Jak dorośniesz i nauczysz się rozmawiać jak dorosła zapraszam do konstruktywnej pogawędki.I zapewniam Cię- nie jestem "dojazdem".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku(Do Gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 08:20 od czasu do czasu zaglądam na to forum i przyznaje że pani"ona" ma racje płock to miasto ludzi zawistnych o wszystko, fałszywych etc... a większość tu mieszkających do "dojazdy" z wiosek-nie urażając nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarooka44@gazeta. Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku(Do Gościa) IP: *.151.c87.petrotel.pl 20.08.09, 10:50 Do Gościa!Czy ty Gościu to nie jestes przypadkiem Małgorzata G-P znad Jaru?ona uwielbia używac slowa inwektyw do kazdego wątku albo dywagacje:))))))))Ludzie ,tkorzy nie rozumiejjąc tematu intelektualizuja sie to własnie dojazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku(Do Gościa) IP: *.014.c91.petrotel.pl 20.08.09, 11:02 Niestety nie jestem Małgorzatą G-P :) .I zapewniam Cię , ze wiem co oznacza słowo "inwektywa" .Ale jeśli Ty masz jakieś wątpliwości - proszę : pl.wikipedia.org/wiki/Inwektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku(Do Gościa) IP: *.014.c91.petrotel.pl 20.08.09, 11:12 A co do rozumienia czytanego tematu - zadałem pytanie Pani/Panu , która napisała pierwszy post i oprócz głupich komentarzy zobaczyłem również , że ktoś poleca Panią A.N .Uważam , że ta osoba nie jest specjalistą godnym polecenia i dlatego wyraziłem SWOJE PRYWATNE ZDANIE na ten temat , w efekcie czego zostałem zakwalifikowany do grupy "buraków , chamów i dojazdów" :) .Nie jestem żadnym z powyższych , więc poczułem się w obowiązku porozmawiania o tym z osobami , które pośrednio mi to zarzuciły.Poza tym staram się używać kulturalnego języka , czego o niektórych piszących tu forumowiczach nie można niestety powiedzieć. To tyle gwoli wyjaśnień.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku(Do Gościa) IP: *.151.c87.petrotel.pl 20.08.09, 11:30 zdanie wyrażone jest twoje więc prywatne,to cię zgubiło,nie ma takiego okreslenia jak zadanie wlasne prywatne! to tautologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku(Do Gościa) IP: *.014.c91.petrotel.pl 20.08.09, 11:41 O ile się nie mylę z Panią zakończyłem rozmowę w dniu wczorajszym.Ale dziękuję za zwrócenie mi uwagi.Obiecuję , że w następnych postach (jeśli będą) postaram się nie popełnić podobnych błędów.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka-sobie Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 11:24 Nie poleciłabym przychodni na Miodowej, chyba, że recepcjonistkę, bo całkiem miła z niej kobieta. Parę ładnych lat temu miałam wątpliwą przyjemność być na wizycioe tam. Obecnie już kończąc studia psychologiczne przywołuję przykład swojej wizyty tam (bez wspominania jaka to przychodnia oraz bez nazwisk) jako przykład jaki psycholog nie powinien być. Mówię tylko na podstawie własnych doświadczeń, bo tak jak mówisz chodzi o psychikę ludzką. A wierz mi, że znam ludzi z wyższej półki psychoterapii, których niekoniecznie mogłabym polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.151.c67.petrotel.pl 22.08.09, 12:00 Masz rację.Psycholog psychologowi nierówny.Uważam jednak , że lepiej udać się na wizytę do kogoś kto przez pięć lat ciężko pracował i zasłużył na to , żeby pomagać ludziom i tytułować się specjalistą/terapeutą niż do osoby , która uwierzyła we własne zdolności i nie została profesjonalnie przygotowana do wykonywania tak odpowiedzialnego zawodu.Może ona wyrządzić więcej szkody niż dobrego.Sama kończysz studia psychologiczne , więc wiesz do czego może doprowadzić takie postępowanie.I dodam tu , że nie jestem psychologiem ani psychoterapeutą.Poprostu osoba z mojej rodziny miała kiedyś problemy i dlatego zgłębiłem troszkę temat.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 ezoteryka alternatywna 22.08.09, 13:32 tiaaa a ja skończyłem ezoterykę alternatywną na Sorbonie :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ezoteryka alternatywna IP: *.151.c67.petrotel.pl 22.08.09, 14:03 Panie Janie skoro nie ma Pan nic konstruktywnego do dodania , czemu Pan pisze posty?Dla przyjemności i możliwości zaistnienia na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 Re: ezoteryka alternatywna 22.08.09, 14:08 Gość portalu: Gość napisał(a): > Panie Janie skoro nie ma Pan nic konstruktywnego do dodania , czemu Pan pisze > posty?Dla przyjemności i możliwości zaistnienia na forum? TAK JEST pozazdrościłem swoim przedpiszących i postanowiłem także zostać osobą medialną !!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ezoteryka alternatywna IP: *.151.c67.petrotel.pl 22.08.09, 14:11 Gratuluję sukcesu !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka sobie Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 14:19 Zdaję sobie sprawę z tego, od lat jest walka o to, żeby sprawa z psychoterapeutami była załatwiona, bo na chwilę obecną może nim być każdy. I w sumie nie jest tak źle jak będzie to osoba, która ma inne wykształecenie (studia), ale przeszła przez szkołę psychoterapii (która póki co obowiązuje i psychologów, i innych, żeby móc prowadzić terapię), bo są też przypadki jak ktoś skończył dajmy na to słynnego już negatywnie Jupitera i szaleje... Niestety i moja bliska osoba leczyła się na Miodowej (już pomijając moją własną wizytę). Diagnostów mają tam też pożal się Boże. Zresztą w Warszawie nie jest też rewelacyjnie, leczenie psychiki w Polsce kuleje i to strasznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.151.c67.petrotel.pl 22.08.09, 14:31 Zgadzam się z Panią w 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 Doda i kaszanka 22.08.09, 13:41 gr.een mapisał: > Można wyciągnąć jeszcze inny wniosek. > Zajrzeli w umysły płocczan, a tam pusto. Nie do końca. Zajrzeli w umysły płocczan, a tam... Doda i kaszanka :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Psycholog-Pyshcoterapeuta w Płocku IP: *.223.c67.petrotel.pl 23.08.15, 21:31 Wiem, że post stary ale może komuś się przyda www.plock-terapia.pl Odpowiedz Link Zgłoś