Gość: m&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 17:06 Moze byl ktos ostatnio w hotelu Wien w Alany...jest kilka opini na forum ale wszystkie z ubieglego sezonu.Interesuje mnie jak oceniacie ten hotel w tym sezonie. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: hotel Wien IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.07.10, 12:39 Hotel OK! Jak na 3 gwiazdki to super. Bardzo miła obsługa, świetnie położony. Jedzenie dobre choć śniadania dość monotonne. Ja jednak przez 2 tyg nie znudziłem się. Są wędliny, jajka gotowane, wszelakie sałatki, warzywa, dżemy (nam najbardziej smakował z płatkami róży) Jeśli chodzi o obiadokolacje to przez 2 tyg tylko raz danie główne sie powtórzyło. Wszystko smaczne, tak że zdarzało się nam przejeść. Pokoje sprzątane codziennie, zmiana ręczników codziennie (kładziemy na podłodze)Proponuję zostawić w pierwszym dniu 2 lub 3 liry i pokojówka będzie "chodziła na rzęsach" Życzę miłego pobytu. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: hotel Wien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 17:14 Jesli mode zapytac:Kiedy byles w tym hotelu...w tym roku czy kilka lat w stecz??? Nie moge znalezc zadnej bierzacej opini,wszystko z lat ubieglych. Dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: hotel Wien IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.07.10, 18:36 Wróciłem tydzień temu. Polaków było tam mało (4 rodziny) przeważali Holendrzy i Duńczycy, mało Niemców a ci co byli to spokojni i co najważniejsze brak zupełny Rosjan. Rosjanie przejęli teraz pałaczkę po Niemcach i Anglikach w robieniu "bydła". Pozdro Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gibson Re: hotel Wien IP: *.uwm.edu.pl 26.07.10, 14:59 Hotel ok. Warto jechać Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: hotel Wien 29.07.10, 00:26 jest to hotel w miarę tani więc mogą być jakieś "ale" nie jesteśmy wymagający i planujemy sporo wycieczek więc hotel nie jest najważniejszy jak z otoczeniem czy jest cicho w miarę nocą? jakie wycieczki, co polecacie i skąd, my po raz pierwszy do Turkiestanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: hotel Wien IP: *.uwm.edu.pl 29.07.10, 08:10 Jeśli chodzi o położenie to rewelacja. Do pomnika Ataturka który jest pod wzgórzem Kale bardzo wolnym spacerkiem 15min. W pobliżu pełno sklepów. Jest też ok 300 market Migros. Woda mineralna kosztuje tam od 30 - 90 kuruszy czyli taniej jak w Polsce. Polecam wodę Damla (45 kuruszy)bardzo dobra. Ja jestem człowiekiem bardzo wrażliwym na hałas a tam nic mi nie przeszkadzało. Hałasy nie docierają z zewnątrz. Po kilku dniach mojego pobytu przyjechali młodzi Niemcy i przywieźli ze sobą jakiś "szatański" sprzęt grający (nagłośnienie jak na koncercie rockowym)i oczywiście zaczęli balować. Już miałem iść do nich (żona mnie jeszcze wstrzymywała), ale obsługa hotelowa szybciusieńko sobie z nimi poradziła. Następnej nocy próbowali to samo, ale po 5 minutach obsługa była już u nich. Resztę pobytu szczeniaki chodziły potulne jak baranki i nie włączali juz muzyki. Ja wycieczki kupowałem u Jolci & Adams. Polecam Kapadocję, Rafting, Jeep safari, Alanya Tour Free, Green kanyon, Hamam. Pammmukale odradzam gdyż jest to zbyt daleko od Alanya i na 20 godz wycieczki 17 jest się autokarze. Od hotelu do Jolci jakieś 20 minu spacerkiem. Można też wysłać SMS w nazwą hotelu i nr pokoju i zaraz oddzwonią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: hotel Wien IP: *.uwm.edu.pl 29.07.10, 08:18 Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wysłać kilka fotek z widokiem hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: hotel Wien 29.07.10, 09:29 Bardzo dzięki za rady pomogłeś mi w podjęciu decyzji upatrzyliśmy sobie hotel Muz ale ktoś nas uprzedził i zniknął z oferty jedziemy po raz pierwszy do Turkiestanu na tydzień :( i chcemy zobaczyć jak najwięcej dlatego hotel nie jest nam potrzebny wypasiony ale cichy i czysty z jakiego biura byliście? nam zależy na możliwie tanim wyjeździe a kasę wolimy przeznaczyć na wycieczki będę wdzięczny za fotki i dalsze rady dariusznow@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: hotel Wien IP: *.187.251.226.ip.abpl.pl 04.08.10, 22:35 Ja jestem zainteresowana, 11 sierpnia lecę do hotelu Wien i chętnie je obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: hotel Wien IP: *.187.251.226.ip.abpl.pl 04.08.10, 22:39 zdjęcia możesz przysłać na adres ewasap0580@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: hotel Wien IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.08.10, 18:05 Jak wrócicie podzielcie się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: hotel Wien IP: *.uwm.edu.pl 20.08.10, 11:24 Napiszcie coś. Jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: hotel Wien 20.08.10, 21:17 Pozdrowıenıa z Wiena hotelık OK czysto, smacznıe ı przyjemnıe pogoda za to powala duchota nıesamowıta jutro wracamy napisze wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: hotel Wien IP: *.uwm.edu.pl 31.08.10, 10:28 Gorąco jest, ale jak dla mnie to jest urok Turcji. Do Turcji jedzie się też po to żeby było gorąco. Mamy przecież dość chłodu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś