Dodaj do ulubionych

ceny walizek w Alanya

06.03.11, 12:48
Czy ktoś się orientuje jakie są ceny walizek w Alanya? Z mojego pobytu w środkowej Turcji pamiętam, że były tanie, jak jest na wybrzeżu?

Obserwuj wątek
    • Gość: ganski Re: ceny walizek w Alanya IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 13:35
      Zapomnij-
      • Gość: łomżanin Zawiń w dywan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 17:56
        Czytam i widzę po Twoich pytaniach, że zaczynasz przygotowywać się do podróży.
        Zgadnę - pierwszej w życiu. Ja w Turcji układam wszystko na tureckim dywanie
        i zawijam dywan w rulon. Polecam.
        • Gość: jaxja Re: Zawiń w dywan IP: *.toya.net.pl 06.03.11, 18:34
          Czytam i widzę po Twoich postach, że lubisz spędzać czas na pisaniu złośliwych komentarzy.
          A co do trafności Twoich domysłów, to nie bierz udziału w żadnych teleturniejach - nie masz szans na wygraną.
          • Gość: gtw Re: Zawiń w dywan IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 06.03.11, 21:29
            podobno w Turcji tanio wychodzą kafelki i armatura...do dużej walizy kupionej w "Alanya" trochę zmieścisz
    • Gość: sandra00 Re: ceny walizek w Alanya IP: *.static.sitel.net.pl 07.03.11, 15:02
      W 2008 w centrum Side walizka średniej wielkości super kółka do dziś ją mam 20 euro !
      • Gość: jaxja Re: ceny walizek w Alanya IP: *.toya.net.pl 07.03.11, 15:14
        Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka