Dodaj do ulubionych

Gunes Suntime ALANYA

16.04.11, 21:29
Czy ktoś leci do tego hotelu ,chciałbym wiedzieć coś na temat tego hotelu? ja lecę 7 maja na dwa tygodnie z biura Wezyr czy będzie ciepło w tym terminie? napiszcie proszę
Obserwuj wątek
    • Gość: Nati Re: Gunes Suntime ALANYA IP: *.136.246.94.ip4.artcom.pl 17.04.11, 08:45
      Byłam w tym hotelu w zeszłym roku. Jako, że traktuję Alanyę jako swój drugi dom i "obskoczyłam" tam już dosyć sporo hoteli, to o Gunes'ie Suntime złego słowa nie powiem ...
      Ogólnie hotel ok, ale luksusu się nie spodziewaj. Wyposażenie hotelu jak i pokoi standardowe ale miło czysto i przyjemnie. Na piatke z plusem napewno zasługuje jedzenie i świetne położenie, wszędzie blisko. Biuro Wezyr rownież godne polecenia. Do niczego przyczepić się nie można.
      A zatem życzę udanych wakacji.
    • sahra11 Re: Gunes Suntime ALANYA 17.04.11, 11:30
      bedzie cieplo, juz jest cieplo,w tej chwili 25 stop, w sloncu goraco, w cieniu chlodniej, wieczory jeszcze troche chlodne ok 18 stop, jakis sweter, bluza moze sie przydac.
      • endopech Re: Gunes Suntime ALANYA 09.07.11, 22:54
        podbijam temat co sądzicie o tym hotelu ??? potrzebuje bazy wypadowej i przyzwoitej plaży na lenistwo?
    • Gość: ja Re: Gunes Suntime ALANYA IP: 91.218.208.* 10.07.11, 14:07
      hej...był ktoś tam? bo jeszcze nie wykupiłam wycieczki ale zamierzam to zrobić do 20.08 :) czekam na info...
    • Gość: ja Re: Gunes Suntime ALANYA IP: 91.218.208.* 14.07.11, 10:52
      czy nikt tam nie był w tym roku ?
      • Gość: mika Re: Gunes Suntime ALANYA IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 12:54
        Byłam w tym roku na przełomie maja i czerwca nadmieniam ,ze był to moj już trzeci raz w tym hotelu.Porównując pozostałe moje pobyty w tym hotelu to ten należał do najgorszych .Chodzi mi tu o bardzo liczną grupę turystów z ROSJI głownie chodzi mi o Rosjanki które przyjechały tu w wiadomym celu.Codziennie w godzinach wieczornych do hotelu przyjeżdzali Panowie (tubylcy) znajomi menagera hotelu po nowe zdobycze.Było to obrzydliwe te spojrzenia itp.Poza tym pokoje czyste ,łazienka bardzo mała ale sprzątana codziennie łacznie z wymianą reczników, jedzenie też dobre i każdy znajdzie coś dla siebie .Najlepsze jest położenie tego hotelu wszedzie jest blisko.Jest to bardzo dobra baza wypadowa zwłaszcza dla młodych ludzi.
        • Gość: ja Re: Gunes Suntime ALANYA IP: 91.218.208.* 14.07.11, 14:47
          dzięki za odpowiedź...co do ruskich dz.... to wszędzie jest z tym problem !
          • Gość: ja Re: Gunes Suntime ALANYA IP: 91.218.208.* 14.07.11, 14:51
            acha a co z tym ...bo słyszałam że są 3 budynki tego hotelu i jeden z nich jest tragiczny noo i podobno kierują tam polskich turystów...czy to wogóle prawda ??? a jak z plażą? czy jest w miarę czysta w tym miejscu...bo znów czytałam że niby "dzika" ??? ale za bardzo nie wierzę w te opnie !
            • Gość: PPP Re: Gunes Suntime ALANYA IP: *.play-internet.pl 28.07.11, 18:35
              byłam tam w 2010r, dokładnie 1 tydzień października. Hotel ma 3 budynki- my byliśmy zakwaterowani w SUNTIME bo tam Wezyrkwateruje swoich. Dla nas była to najlepsza opcja( 23, 24 i 26 lat) bo wiekszosc gości to ludzie młodzi, w budynku głównym wiekszośc to- wtedy- dziadki z Hoklandii, Niemiec co warowali przed restauracją o 6.50 gdy o 7 zaczynał się śniadanie i zajmowali wszystkie leżaki w cieniu zaraz po wschodzie słońca...
              W suntime kiepski jest basen- doć duży ale pod zadaszeniem(czytaj: woda jest zimna strasznie), plaża jest spoko, leżaki i parasole płatne. Jak na 3* naprawdę gorąco polecam- to takie przyzwoite 3*. No i wyżywienie naprawdę nie odbiegające od 5* w których byłam dwa lata wczesniej, róznież w alanyi (jest tylko jeden problem- kelnerzy czasem śmierdzą "niemyciem"...)
              • Gość: dove Re: Gunes Suntime ALANYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 23:06
                Leci ktoś w czerwcu?
    • Gość: dove Re: Gunes Suntime ALANYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 09:09
      teraz jest 26 st. ;-)

CZY KTOŚ WYBIERA SIĘ 3 CZERWCA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka