dani.1 10.05.11, 12:17 Witam, bardzo proszę o opinie (z tego roku 2011) o hotelu Eken Resort w Gumbet. Jadę tam z małym dzieckiem. Więc jeśli ktoś wrócił już z tego hotelu to bardzo proszę o dobre rady:) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość:) Re: Eken Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 21:07 witam, ja też jestem ciekawy czy hotel faktycznie jest odnowiony - jak podają na stronie Itaki. Odpowiedz Link Zgłoś
dani.1 Re: Eken Resort 31.05.11, 16:52 A może jednak ktoś już był w tym roku w w/w hotelu? Proszę o info czy część family jest odnowiona? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Eken Resort IP: *.lomza.vectranet.pl 28.06.11, 15:20 Hotel jest odnowiony w części z recepcją. Niem niej jednak niektóre osoby wolały częśc hotelową Famili Eken - nie jest zły naprawdę, pokoje są zdecydowanie większe, ale trzeba dochodzić do restauracji i to może być uciążenie Odpowiedz Link Zgłoś
dani.1 Re: Eken Resort 28.06.11, 16:29 a czy z części family daleko jest do plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajac7 Re: Eken Resort 11.03.12, 12:39 Odsprzedam wakacje w Turcji Egejskiej w Gumbet k. Bodrum, hotel EKEN RESORT, Itaka, 24.05-07.06.2012, wylot Gdańsk, dla dwóch osób. Cena całkowita 4806zł z gwarancją niezmienności ceny, obecnie wpłacona zaliczka 1442zł, dopłata do pełnej sumy do 14.04.2012. Hotel ma dobre opinie, link do hotelu: www.itaka.pl/wczasy/turcja/bodrum/hotel_eken_resort_3069.php tel. 507 445 053 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regina Re: Eken Resort IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.03.12, 16:59 Byłam w tym hotelu w lipcu 2009 w części Family. To piętrowy budynek z kilkoma pokojami, do dyspozycji własny basen (nie trzeba zajmować miejsc przed śniadaniem, gdyż leżaków jest wystarczająca ilość) i własny barek, napoje kolorowe z maszyny dostępne przez całą noc. Na drugim piętrze były 3 pokoje i ogromny taras do dyspozycji, niedogodnością mogą być strome schody (naprawdę trzeba uważać) i chyba to wszystko. Nam ze względu na obecność 3 latka bardzo to miejsce odpowiadalo, wieczorem siedzieliśmy z napojami na tarasie i podziwialiśmy Gumbet, dziecko w tym czasie bawiło się na tarasie, w pokoju, oglądało bajkę lub spało, mieliśmy się nawzajem na oku ;) Bardzo wygodna sytuacja. W hotelu z recepcją wieczorami bardzo głośna muzyka na tarasie, dla osób z dziećmi, które nie chciały siedzieć w pokoju mogło być trochę niewygodnie, basen jak basen mnóstwo ludzi, zabawa, wygłupy i nie każdy chce i musi zważać na małe dziecko przy basenie, a u nas w Family bezpiecznie pod tym względem. Nawet rodzinnie rzekłabym, współmieszkańcy chętnie rozmawiali i zabawiali naszego 3 latka, który jest bardzo towarzyskim dzieckiem. Proszę się nie bać odległości do restauracji, dla mnie była żadna, poza tym co robić cały dzień? Tak samo odległość od plaży. Family jest kilka kroków od głównego, więc odległość do plaży jest podawana jedna i słusznie. Dla mnie Family ze względu na dziecko okazał się super rozwiązaniem, ale w końcu każdy ma inne wyobrażenia i oczekiwania. Życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś