Gość: Magda IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 23.05.11, 14:57 Nigdzie nie widze zadnych opinii na temat tego hotelu. Jest on nowy, mialam wybrac sie do niego, ale zabraklo miejsc - teraz proponuja go moim rodzicom... Ktos sie tam wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia-ja1974 Re: Majesty Palm Beach 26.05.11, 14:40 Wybieram się z mężem i 2 letnią córeczką, lecimy 27.07. na dwa tygodnie. Faktycznie jest problem z miejscami, warszawa wykupiona na ten termin, są wyloty z katowic ))...jakoś oblegany strasznie ten hotel jak pytałam w biurach podróży... mam nadzieję, że miło spędzimy tam czas, to nasz pierwszy pobyt w Turcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Majesty Palm Beach IP: *.ostrow61.ptc.pl 11.06.11, 15:44 Też będziemy w tym terminie w Majesty Palm Beach, dwie rodziny z dwójką dzieci, lecimy z Warszawy na dwa tygodnie, hotel ma bardzo dobre opinie gości z niemiec i angli (chociaż najwięcej jest rosjan), więc powinien to być super pobyt, do zobaczenia w hotelu lub na lotnisku Odpowiedz Link Zgłoś
joasia-ja1974 Re: Majesty Palm Beach 21.07.11, 23:21 To już za kilka dni... kto leci? Odpowiedz Link Zgłoś
ynah Re: Majesty Palm Beach 22.07.11, 18:37 Milego urlopu! ;-) I czekam na Wasze opinie. My lecimy 17 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś