napolnoc 17.07.06, 00:14 Tak znienacka forum osiagnelo 4000 wpisow! Gratulacje dla zalozycieli i adminow,ze tak slicznie nam to forum kreca:D pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avroml Re: 4000!!! 17.07.06, 22:48 forum kreci sie dzieki uzytkownikom:) brawa, gromki aplauz dla wszystkich, ktorzy przyczynili sie do sukcesu! a ja ze strony adminow przepraszam za kasowanie niektorych postow :) niech moim wytlumaczeniem bedzie - to dla wspolnego dobra;) raznie i dziarsko postujmy dalej zatem - ku swietlistej przyszlosci i pieciotysiecznemu wpisowi! niech zyje przyjazn miedzy narodami polskim i rumunskim!!! traiasca prietenia intre popoarele roman si polon!!! precz z ignorancja! precz z uprzedzeniami! precz z preczem! boj to jest nasz ostaaaatni....;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelboch Re: 4000!!! 25.07.06, 12:45 Obstawiam, że 5000 tys. będzie w okolicach IX/X. Proponuję konkurencję znaną z innych forów - kto wstrzeli się w okrągły post:) pzdr., PB Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: 4000!!! 25.07.06, 16:33 ok, jako admin funduje nagrode dla tego, kto wpisze sie jako pieciotysieczny: butelka cabernet savignon z murfatlaru, albo dla milosnikow win slodkich - piecioletnie lacrima lui ovidiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: 4000!!! 25.07.06, 18:07 Huraaaaaa!!! Ustaw nagrode skrzynka wina za 10.000 wpis,a zobaczysz jak sie nam forum zaludni,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
jutan Re: 4000!!! 25.07.06, 21:36 Och, taki cabernet to jest coś! Już teraz "chodzi" mi po głowie. Całe szczęście, że jest jeszcze trochę czasu, aby opracować odpowiednią taktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: 4000!!! 25.07.06, 21:41 A my przed chwila z tesciowa ustalalismy co chcemy by nam z RO przywiozla:) Winko dobre bedzie,i przyprawy do miesa,a Steff juz na domowej roboty sarmale sie cieszy:) Ok,to nie watek kulinarny,hehe. Avroml,slowo sie cialem stanie i za przesylke butelki placa adminowie! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: 4000!!! 25.07.06, 21:55 wlasnie sie zastanawiam, czy nie zastrzec tutaj odbioru osobistego w bukareszcie:) ale to nie allegro i nie ma sprawy, zaplace za przesylke. pod warunkiem, ze nie bedzie to jakis kraj zamorski;) Odpowiedz Link Zgłoś
gogosia25 to moze ja zapodam watek? 25.07.06, 22:03 j.w.he he:) ale wino czerwone polwytrawne? Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: to moze ja zapodam watek? 25.07.06, 22:57 Cotnari biale,schlodzone prosze.Najlepiej rocznik 2005 zakupione w kiosku:) Do tego kilka butelek Ursusa i jakis domowy wyrob koloru czerwonego:P Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: to moze ja zapodam watek? 25.07.06, 23:03 oki, dla ciebie bedzie to francusa z cotnari, swietnie pasuje z woda mineralna z bombelkami, w charakterze szprycera. ale schodzic bedziesz musiala sama. z tego, co wiem, to nawet ups nie chlodzi wina w transporcie... ani nawet dhl, obsulgujacy kampanie z tym francuskim sikaczem, bożole nuwo, czyli chateau de migrene Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: to moze ja zapodam watek? 25.07.06, 23:27 " bożole nuwo, czyli chateau de migrene" Sliczne! A mi wlasnie o szprycera chodzi! Choc tu delektuje sie, w ramach ochlody,redsem cytrynowym,moje odkrycie kulinarne roku 2006. Otworzyli nam polski sklep w H.Teraz czekamy na rumunski:)Steff sie denerwuje i odgraza ze sam otworzy,skoro odwaznego nie ma! Gdybys przeslal przez kuriera,byloby schodzone;) A propos napitkow:kupilam wczoraj Kubusie,a Steff rano prosi:Gave me some Tedi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: to moze ja zapodam watek? 25.07.06, 22:58 cabernet sauvignon przewaznie jest czerwone. jego delikatny smak trudno zakwalifikowac miedzy terminami "wytrawne" lub "polwytrawne". ale umowmy sie, ze jesli wygrasz je ty, gogosiu, to znajde dla ciebie polwytrawnego caberneta:) Odpowiedz Link Zgłoś
molnar Re: 4000!!! 26.07.06, 08:12 Moze byc nawet szato de jabol, rocznik... bieżący, byle w Dobrudży... Odpowiedz Link Zgłoś
avroml 5000 11.09.06, 08:08 uwaga, zblizamy sie nieuchronnie do okraglego numerku! zgodnie z obietnica, admin avroml stawia wino autorowi pieciotysiecznego posta na forum. jako ze moze on przegapic ten moment, bo nie gapi sei calymi dniami na licznik, prosze o zwracanie na to uwagi, by uniknac uciazliwego poszukiwania zwyciezcy na podstawie daty i godziny wpisu. nagroda zostanie przyslana poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
laleaua Re: 5000 11.09.06, 09:48 no to chyba zaczne polowanie... bysmy sie mogli w 3 tego wina napic w posen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: 5000 11.09.06, 15:33 to ja trzymam kciuki. a ja w posen bylem przez weekend i z tym trzecim sie spotkalem. namowilem go do przyjscia na forum. czekam teraz. a teraz pozdrawiam z berlina Ö Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc leniwy admin :P 11.09.06, 11:19 A ja myslalam ze adminom wlasnie placa za calodzienne gapienie sie na forum :D Tak czy siak bede na 5000 polowac bo smaka na wino mam niemozebnego! Odpowiedz Link Zgłoś
gogosia25 Re: leniwy admin :P 11.09.06, 23:09 a ja za wino dziekuje, ostatni zbyt duzo tegoz trunku:) jak sie wszyscy miewaja? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
laleaua Re: 5000 12.09.06, 07:22 aaa no to czekamy na trzeciego :) btw. rozmawialam z nim wczoraj - wiem ze sie spotkaliscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc z glupia frant 17.09.06, 00:17 sie pochwale :P Mamy drugiego kotka :DDDDD Maja,po ogledzinach szczegolowych:Alexander,dolaczyl dzis do naszej rodziny.Jest kotem europejskim czyli dachowcem.Jak na razie radzi sobie slicznie,nasza Froukje obwachuje nowego i probuje go szturchac :)))) P.S. Post wyskorbany w celu trafienia 5000 :PPPPP p.s.nr1 i w celu dania innym szansy na trafienie "piatki" Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: z glupia frant 17.09.06, 16:28 To jeszcze raz ja,sorki,chce sprawdzic czy link w sygnaturce dziala :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: z glupia frant 17.09.06, 16:29 Dziala,ale dumna z siebie jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc 6000 !!! 28.12.06, 13:56 Ponownie chcialam nam wszystkim pogratulowac rosnacego forum !!! Jeszcze w tym roku strzelilismy post nr 6000!!! Gratulacje ! Odpowiedz Link Zgłoś