candeeda 23.06.11, 16:33 Witam, wybieramy sie z chlopakiem do Alanyii 15 lipca, na 2 tyg. w zyciu nie bylam w Alanyii i chcialam sie dowiedziec, czy ktos jeszcze tam jedzie sie w podobnych datach :) Wiadomo, ze we 2 do klubow nie bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: Polacy, Alanya, Turcja IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 18:06 Będzie kilka tysięcy Polaków w tym okresie w Alanyi i okolicach... Odpowiedz Link Zgłoś
candeeda Re: Polacy, Alanya, Turcja 23.06.11, 19:01 Wiem, ale chyba lepiej zapoznac sie przed wyjazdem:) Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Polacy, Alanya, Turcja 24.06.11, 14:46 Przepraszam, że sie wtrące, ale mnie się wydaje, że wręcz przeciwnie :) na miejscu możesz spontanicznie nawiązać kontakt z ludźmi, którzy wydadzą ci się sympatyczni, niezobowiązująco możecie zacząć rozmowę o czymkolwiek i jeśli zaiskrzy wybrac się na wycieczkę po klubach czy gdziekolwiek. A może się niestety zdarzyć tak, że dogadasz się z kimś w Polsce, a potem się okaże, że kompletnie nie dogadujecie sie i trudno się będzie z tego wyślizgać. I co w sumie za różnica, czy poznasz się z kimś kompletnie ci obcym przed czy po dotarciu do Turcji? Ale to moja opinia oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś