Dodaj do ulubionych

Eftalia Family Village

IP: *.router5.tygrys.net 24.06.11, 21:02

Wybieram się pierwszy raz na urlop do Turcji koniec sierpnia początek września okolice Alanji
Eftalia Family village czy ktoś spędzał tam urlop jakie warunki mieszkaniowe , plaża i organizacja
Obserwuj wątek
    • Gość: Holiday Excursion Re: Eftalia Family Village IP: *.ttnet.net.tr 25.06.11, 10:44
      Szanowni Państwo,
      skoro wybieracie się po raz pierwszy do Alanyi, zapraszamy do odwiedzenia nas w naszym biurze, chętnie zabierzemy Państwa spod hotelu, ugościmy tradycyjną turecką herbatką/raki-wedle upodobań, pomożemy w zorganizowaniu pobytu, a ja będę miała okazję pogadać z kimś po polsku;-) Zapraszam do kontaktu na adres hakan@holidayexcursion.com, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, dotyczące zarówno wycieczek, jak i wszystkich innych spraw związanych z pobytem w Turcji.
      Pozdrawiam z Alanyi
    • Gość: Holiday Excursion Re: Eftalia Family Village IP: *.ttnet.net.tr 25.06.11, 10:54
      Szanowni Państwo,
      skoro będziecie w tym hotelu, serdecznie zachęcam do odwiedzenia nas w naszym biurze (chętnie zabierzemy was spod hotelu), wypicia tradycyjnej tureckiej herbatki/raki -wedle upodoban, zapoznania się z nasza ofertę, a i ja będę miała okazję pogadać w końcu po polsku;-) Zapraszam do kontaktu na adres hakan@holidayexcursion.com, chętnie odpowiem na wszystkie pytania, związane w organizacją waszego pobytu w Alanyi.

Pozdrawiam z Alanyi
    • Gość: edi1211 Re: Eftalia Family Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 19:37
      byłam tam w zeszłym roku w lipcu. Moge polecic hotel z czystym sumieniem.
      Gdzies tu na forum znajduje sie mój post z zeszłego roku.
      Pozdrawiam.
    • Gość: gry Re: Eftalia Family Village IP: *.play-internet.pl 19.01.12, 21:50
      gry
    • tanie-latanie.net Re: Eftalia Family Village 20.01.12, 11:54
      Byłam w tym hotelu w kwietniu 2011. Mam kilka zdjęć, mogę podesłać. Wioska wakacyjna na dość dużym terenie, przejście na plażę kładką nad dość ruchliwą ulicą lub tunelem podziemnym. Otoczenie ładnie zagospodarowane - wokół zielono, kwitnące kwiaty, główna alejka wysadzana palmami i bananowcami. Bardzo duża restauracja - do dyspozycji część na świeżym powietrzu i w budynku. Pokoje zlokalizowana w dwupiętrowych willach. Internet z tego co pamiętam - w lobby, płatny.
      • grazka4010 Re: Eftalia Family Village 12.05.12, 21:57
        Lecę z rodzinka (2+1) 30 maja do 6 czerwca 2012r do tego hotelu. Może ktos w tym czasie tez sie tam wybiera, mozna by sie wczesniej zapoznac. Zawsze byłoby razniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka