Gość: jagoda60 IP: *.router5.tygrys.net 27.01.12, 20:31 Witam wybieram się w tym roku do hotelu Onura w okolicach Bodrum mam pytanie jaka plaża jakie tam warunki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania w.1 Re: HOTEL ONURA IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.12, 20:16 plaża to pomost i paltforma z nawiezionym piaskiem, 3 rzedy lezaków, wejscie do wody po drabince, plaża to najsłabszy punkt hotelu , reszta dobra, jedzenie super - polecam, to moja opinia sprzed 2,5 roku www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Onura+Holiday+Village+Bardzo+bardzo+mi%C5%82e+wakacje-ch_hb-id_1387033.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma... Re: HOTEL ONURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 01:41 Byliśmy w zeszłym roku w lipcu w tym hotelu. Hotel a właściwie kompleks Ora-Onura bardzo fajny, warunki bytowe ok, jedzenie b. dobre. Najwiekszy plus za zespół animatorów i moc atrakcji. Jedyny minus plaża, a właściwie pomost z nasypanym piaskiem i wejście po drabinkach do morza, ale nie było to zbyt uciążliwe. Dno kamieniste, ale spoko można funkcjonować bez obuwia. Poza tym same pozytywne wrażenia. Proszę pozdrowić Ozziego! Odpowiedz Link Zgłoś