Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 12.06.04, 14:20
Hej,
nie orientuje sie ktos czy sa fajne dyskoteki w Alanii a konkretnie w
okolicach OBAKOY ?????
Jakie sa ceny wejsc i jakie towarzystwo sie tam bawi???
Bede wdzieczna za jakies odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.06.04, 18:04
      W centrum alanyi masz najwiecksza i najslynniejsza dyskoteke-James Dean!
      Ceny koktajli alkoholowych to 13.000 000 TL za sztuke, a sa naprawde porzadne-
      oczywiscie za wstep na imperze nie placisz!
    • Gość: krilik Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 13.06.04, 20:41
      A jakie towarzystwo sie tam bawi(glownie turysci czy miejscowi)??...bo z tego
      co slyszalam to bardzo duzo Rosjan jest w Turcji???
      A jak z muzyką??
      A ceny piwka sa porównywalne z cenami tych koktajli????
      dzieki za odpowiedz.

• Gość: jatez Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 15.06.04, 18:24
      a jakies fajny knajpki polecacie w tych okolicach?? Albo dicho na plazy??
      • Gość: ulala Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netten.pl 17.06.04, 22:43
        Piwa sa tam w miare tanie, ale jest tylko ich jeden rodzaj "Efes" i nie
        polecam, bo to same siki, a koktajle sa naprawde wypasione i moga do glowy
        uderzyc :-)
    • ao22 Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.04, 13:40
      W porcie jest wiele dyskotek, fakt, wypasionych w maxa. Kto co lubi, ja tam nie
      bywam, ale dla wielbicieli dyskotek w Polsce napewno zrobią wrazenie. W porcie
      są też "spokojniejsz" knajpy, gdzie też mozna potańczyć, nie opędzając sie o
      dość natrętnych panów. Rosjan jest faktycznie sporo, ale nie wiem, w czym, Ci
      przeszkadzają? co za różnica, czy tańczysz koło Szweda czy Rosjanina???
      Za Alanią ( w przeciwną stronę niz Antalia) jest największa chyba dyskoteka-
      Audytorium. Jeżdżą do niej bezpłatne autobusiki, wjazd jest płatny (ile- nie
      wiem, w tym roku jak byłam była jeszcze zamknięta), ale zabawa super.
    • Gość: mlik Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 20.06.04, 13:53
      A jakie sa orientacyjne ceny wejsciówek do tych dyskotek-szczegolnie tej
      nowej?? Bo z tego co sie orientuje to drinki dosc drogie!!
      A co do tych natretnych facetów to jade z moim mezczyzna wiec to nie jest
      problem dla mnie.
      mam jeszcze pytanie- jaka muzyka tam dominuje i cy sa jakies imprezy na plazy??
      dzieki za odpowiedz
      • ao22 Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.04, 13:59
        To, ze będziesz ze swoim facetem, wcale nie odstrasza natrętów :-))
        Wjazd do dyskotek w porcie jest darmowy, do Audyrorium- w zeszłym roku chyba 20
        milionów, ale głowy nie dam. Muzyka- cały przekrój, zależy gdzie, każdy wg.
        mnie znajdzie coś dla siebie (no, może nie zwolennicy disco polo :-)))
        Drinki w tych najbardziej wypasionych knajpach dochodzą do 20-30 milionów, ale
        już w tych mniejszych oscyluja około 10-15. piwo 5 mln, często są organizowane
        tzw. happy hours- dostajesz dwa drinki w cenie jednego

• Gość: Rea Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wyspowa.waw.pl 20.06.04, 14:10
      Hahah, Rosjanie, to niezbyt mila atrakcja w Turcji. Picie na maxa, burdy etc,
      czuja sie tam jak Niemcy na Majorce, wiec wcale sie nie dziwie, ze ktos byl
      tego ciekawy. W koncu zachowuja sie tam tak a nie inaczej, bo nakrecaja Turkom
      koniunkture:(:(:(: niestety (bo to nic przyjemnego) - po rosysjku mozna
      wszedzie sie dogadac!!!!

W kwestii dyskotek, to faktycznie, jak wyzej.

W Alanyy jest fajna kanjpka - AliBaba, schodza sie tam TUrcy na fajkę wodna,
      super urzadzona , fajna atmosferka, mozna potanczyc, i popatrzec, jak robia to
      miejscowi, lacznie z kelnerami:) super; polecam.

Sa jeszcze inne fajne aktrakcje, i pod wzgledem cenowym odradzam korzystanie z
      tych oferownych przez biuro z ktorym jedziesz. Turcy podobne imprezki
      organizuja sami o 50% taniej, a co sie ubawisz, to twoje, rafting...etc.

Pozdrawiam,
      • ao22 Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 17:55
        Hahah, Rosjanie, to niezbyt mila atrakcja w Turcji. Picie na maxa, burdy etc,
        > czuja sie tam jak Niemcy na Majorce, wiec wcale sie nie dziwie, ze ktos byl
        > tego ciekawy. W koncu zachowuja sie tam tak a nie inaczej, bo nakrecaja
        Turkom
        > koniunkture:(:(:(: niestety (bo to nic przyjemnego) - po rosysjku mozna
        > wszedzie sie dogadac!!!!
        z całym szacunkiem, a Polacy to się lepiej zachowują?
        Nie uważam wcale, że dominacja Rosjan jest bardzo miła, mnie też wkurza, jak
        wszyscy do mnie mówią po rosyjsku, ale nie popadajmy w przesade
        > W Alanyy jest fajna kanjpka - AliBaba, schodza sie tam TUrcy na fajkę wodna,
        > super urzadzona , fajna atmosferka, mozna potanczyc, i popatrzec, jak robia
        to
        > miejscowi, lacznie z kelnerami:) super; polecam.
        a jakieś bliższe namiary??? jest też fajna knajpka chello, mówi Ci to coś?
        • Gość: Rea Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wyspowa.waw.pl 21.06.04, 23:17
          a jakieś bliższe namiary???

ceizko mi podac adres, hahaha, ale idzie sie bazerem, dochodzi do takiego
          miejsca, gdzie sa fontanny, i AliBaba miesci sie przy pierwszej uliczce od
          portu, tyle tylko moge wytlumaczyc:(
          Pozdrawam
    • Gość: mlik Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 20.06.04, 16:39
      No mam nadzieje ze teraz juz mam rozjsniony obraz rozywek w Alanyi-
      Mysle ze ze wzgledow finansowych nie bedziemy zbyt czestmi goscmi disco
      Audytorium...no ale sa jeszcze inne...
      A mam jeszcze pytanko...Ci "natrętni kolesie" czy mozna sie ich obawaic czy
      poprostu jak si powie "nie" to zakumają???
      Acha a dysco na plazy sa????????
    • Gość: mona Re: !!!!!!!!!!DYSKOTEKI W ALANII !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 21.06.04, 21:50
      czesc.
      W turcji wstepy do wszystkich dyskotek sa bezplatne placisz tylko za drinki.
      goraco polecam w alany dyskoteke "london bar". jest tam miedzynarodowe
      towarzystwo, rozna i swietna muzyczka, a ceny drinczkow sa przystepne, a oprocz
      tego miedzy godz. 21 a 23 maja tzw, "szczesliwa pore" i jak zamawiasz jednego
      dirnka to drugiego takiego samego dostajesz gratis :)))( szczegolnie polecam
      long drinka)
      pozdrowionka.Mona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka