Dodaj do ulubionych

proszę o opinię Saray Regency koło Side

24.05.12, 12:12
już niebawem nasz urlop, czy ktoś może był w tym hotelu i ma jakieś aktualne opinie. Z góry wielkie dzięki
pozdrawiam
MP
Obserwuj wątek
    • rena78 Re: proszę o opinię Saray Regency koło Side 27.05.12, 13:10
      witam
      my wybieramy sie 27.06.
      mam pytanko odnosnie biura z jakim lecicie My z Itaką??
      i mamy pobyt do 4.07 a wylot 5.07 o 3:00 a WY??? CO robicie z tym???
      bede wdzieczna za odp??pozdrawiam
      • fliper27 Re: proszę o opinię Saray Regency koło Side 28.05.12, 14:38
        ja lecę 8 czerwca pobyt mamy do 15 czerwca a samolot powrotny 16 czerwca o 4 rano, tez lecę z Itaką, rozmawiałam z nimi i o godz. 12 w południe konczy nam się doba możemy być w hotelu normalnie ale pokój nam zbaiorą niesttey z opicji all możemy korzystac ale bez napoi alkoholowych, jeżeli będa wolne pokoje możemy sobie wynająć na ta osatnią dobę koszt od 30 do 60 euro
        pozdrawiam
    • 47agnieszka Re: proszę o opinię Saray Regency koło Side 28.05.12, 16:50
      Witam serdecznie!

Mam na imię Agnieszka i pracuję w portalu BajeczneWakacje.pl. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że Saray Regency jest zdecydowanie wart polecenia: zwłaszcza polecam pokoje w budynkach bocznych ze względu na fakt, że zostały niedawno całkowicie odnowione i posiadają bardzo duże, eleganckie łazienki. Okolica jest dość spokojna, ale polecam przejechać się do Side i trochę pozwiedzać, bo warto :) Jedzenie dobre, całkiem urozmaicone. Sporty wodne na plaży i animacje super zorganizowane. Ogólnie polecam!

Jeśli mogę w czymś pomóc, proszę o telefon :)
      Agnieszka, BajeczneWakacje.pl
      603993499
    • rena78 fliper 28.05.12, 19:07
      jak wrócisz prosze napisz kilka słówek:)
      jak załtwiliscie ten pokój czy był problem jak wyglądała organizacja powrotu ok???no i jak hotel okolice:)
      zycze udanych wakacji:)
      pozdrawiam
      • fliper27 saray regency 19.06.12, 16:23
        wróciłam w sobote, więc pokój na ostatnią dobę koszt 60 euro bez problemu,oddajesz go do 24 wyjazd z hotelo 00:30, ale bez pokoju tez da się przezyć, transort na lotnisko i powrót też bez problemów, hotel fajny, zjezdżalnie dla dzicieków, 2 baseny i brodzik niesttey animacje tylko po niemiecku i animator dużo mówi więc cześc naszych dzici wogóle nie była zainteresowana, w recepcji jest młody koleś Mahmed mówi dobrzez po polsku. Plaża słaba kamienista bylismy tylko raz,bo tam gdzie jest troche piasku to strasznie parzy, dziwna sprawa z tym all, ponieważ bary z przekąskami przy basenach otwierały się w momencie serwowania lanchu i zamykały koło 16, a kolacja dopiero o 18:30 więc ogólnie dorosli bez problemy, ale dzieci oczywiście chiały jeść wtedy kiedy wszytsko było zamknietę, za barem głównym były wsytawione ciasta i ciasteczka przez cały dzień, więc nie było tak źle, raz na pobyt była do wyboru kolacja zasiadana (do wyboru jedna z trzech kuchni, włoska, meksykańska i turecka) umówić sie na ta kolację mozna przy recepcji za pomoca automatu ale o tym opowie rezydentka, polecam masaż turecki fajna sprawa dodatkowo płatny, najlepiej na poczatku wyjazdu bo w nim tez jest oczyszczanie skóry więc po opalaniu nie radzię, pozdrawiam i zycze udanego pobytu
        • rena78 Re: saray regency 19.06.12, 16:39
          hej
          czekałam na twój wpis...
          my lecimy 27.06. gdzie mieliscie pokój w nowym czy tym starszym hotelu my mamy w tej czesci ogrodowej
          napisz cos jeszcze:)
          jakies wycieczki polecasz??
          dzieki
          • fliper27 Re: saray regency 21.06.12, 16:00
            my mielismy pokoje w budynku głównym, czyli w tej starej częsci, ale bez zarzutu, jeden minus że klima jest skierowana centralnie na łóżko ale chyba tak jest we wszystkich pokojach, pokój przestronny z balkonem czysty i w miare nowy:)
            co do wycieczek my bylismy tydzień i z dwójka dzieci więc nie nastawialismy sie na wycieczki, ale byli z nami rodzcie znajomych i pojechali na dwudniową wycieczkę do Kapadocji podobno od side to najbliżej jak może byc około 1000 km w obie strony, wykupili też lot balonem o wschodzie słońca na tej wycieczce i byli mega zadowoleni, widoki przepiękne, tyle moge napisać na temat wycieczek:) nie masz się co martwić wszystko w jak najlepszym porządku więc wypoczniecie w naprawde fajnych warunkach. pozdrawiam
        • rena78 Re: saray regency 03.08.12, 17:44
          bylo cudownie:)
          nic dodac nic ujać:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka