fliper27 24.05.12, 12:12 już niebawem nasz urlop, czy ktoś może był w tym hotelu i ma jakieś aktualne opinie. Z góry wielkie dzięki pozdrawiam MP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena78 Re: proszę o opinię Saray Regency koło Side 27.05.12, 13:10 witam my wybieramy sie 27.06. mam pytanko odnosnie biura z jakim lecicie My z Itaką?? i mamy pobyt do 4.07 a wylot 5.07 o 3:00 a WY??? CO robicie z tym??? bede wdzieczna za odp??pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fliper27 Re: proszę o opinię Saray Regency koło Side 28.05.12, 14:38 ja lecę 8 czerwca pobyt mamy do 15 czerwca a samolot powrotny 16 czerwca o 4 rano, tez lecę z Itaką, rozmawiałam z nimi i o godz. 12 w południe konczy nam się doba możemy być w hotelu normalnie ale pokój nam zbaiorą niesttey z opicji all możemy korzystac ale bez napoi alkoholowych, jeżeli będa wolne pokoje możemy sobie wynająć na ta osatnią dobę koszt od 30 do 60 euro pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
47agnieszka Re: proszę o opinię Saray Regency koło Side 28.05.12, 16:50 Witam serdecznie! Mam na imię Agnieszka i pracuję w portalu BajeczneWakacje.pl. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że Saray Regency jest zdecydowanie wart polecenia: zwłaszcza polecam pokoje w budynkach bocznych ze względu na fakt, że zostały niedawno całkowicie odnowione i posiadają bardzo duże, eleganckie łazienki. Okolica jest dość spokojna, ale polecam przejechać się do Side i trochę pozwiedzać, bo warto :) Jedzenie dobre, całkiem urozmaicone. Sporty wodne na plaży i animacje super zorganizowane. Ogólnie polecam! Jeśli mogę w czymś pomóc, proszę o telefon :) Agnieszka, BajeczneWakacje.pl 603993499 Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 fliper 28.05.12, 19:07 jak wrócisz prosze napisz kilka słówek:) jak załtwiliscie ten pokój czy był problem jak wyglądała organizacja powrotu ok???no i jak hotel okolice:) zycze udanych wakacji:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fliper27 saray regency 19.06.12, 16:23 wróciłam w sobote, więc pokój na ostatnią dobę koszt 60 euro bez problemu,oddajesz go do 24 wyjazd z hotelo 00:30, ale bez pokoju tez da się przezyć, transort na lotnisko i powrót też bez problemów, hotel fajny, zjezdżalnie dla dzicieków, 2 baseny i brodzik niesttey animacje tylko po niemiecku i animator dużo mówi więc cześc naszych dzici wogóle nie była zainteresowana, w recepcji jest młody koleś Mahmed mówi dobrzez po polsku. Plaża słaba kamienista bylismy tylko raz,bo tam gdzie jest troche piasku to strasznie parzy, dziwna sprawa z tym all, ponieważ bary z przekąskami przy basenach otwierały się w momencie serwowania lanchu i zamykały koło 16, a kolacja dopiero o 18:30 więc ogólnie dorosli bez problemy, ale dzieci oczywiście chiały jeść wtedy kiedy wszytsko było zamknietę, za barem głównym były wsytawione ciasta i ciasteczka przez cały dzień, więc nie było tak źle, raz na pobyt była do wyboru kolacja zasiadana (do wyboru jedna z trzech kuchni, włoska, meksykańska i turecka) umówić sie na ta kolację mozna przy recepcji za pomoca automatu ale o tym opowie rezydentka, polecam masaż turecki fajna sprawa dodatkowo płatny, najlepiej na poczatku wyjazdu bo w nim tez jest oczyszczanie skóry więc po opalaniu nie radzię, pozdrawiam i zycze udanego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: saray regency 19.06.12, 16:39 hej czekałam na twój wpis... my lecimy 27.06. gdzie mieliscie pokój w nowym czy tym starszym hotelu my mamy w tej czesci ogrodowej napisz cos jeszcze:) jakies wycieczki polecasz?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
fliper27 Re: saray regency 21.06.12, 16:00 my mielismy pokoje w budynku głównym, czyli w tej starej częsci, ale bez zarzutu, jeden minus że klima jest skierowana centralnie na łóżko ale chyba tak jest we wszystkich pokojach, pokój przestronny z balkonem czysty i w miare nowy:) co do wycieczek my bylismy tydzień i z dwójka dzieci więc nie nastawialismy sie na wycieczki, ale byli z nami rodzcie znajomych i pojechali na dwudniową wycieczkę do Kapadocji podobno od side to najbliżej jak może byc około 1000 km w obie strony, wykupili też lot balonem o wschodzie słońca na tej wycieczce i byli mega zadowoleni, widoki przepiękne, tyle moge napisać na temat wycieczek:) nie masz się co martwić wszystko w jak najlepszym porządku więc wypoczniecie w naprawde fajnych warunkach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś