Dodaj do ulubionych

Potrzebuje Info

IP: 10.40.68.* 26.07.04, 10:28
Mam juz na oku ofertę z Jet touristic do Marmaris do Ocaktanu (3,5 gwiazdki)
Czy jest ktos kto mi pomoże i powie czy biuro godne zaufania, Maramaris warty
wypoczynku no i czy hotel przyzwoity ?
Pomózcie
Nie byłam jescze w Turcji
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Potrzebuje Info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:22
      Hej! Ja tez nie bylam w Turcji ale wybieram sie wlasnie w tym roku i tez jade z
      Jettouristic. Moja znajoma byla z nimi wlasnie w Marmaris wiec wiem, ze biuro
      jest na pewno ok, zreszta poczytaj sobie na forum, sporo jest o tym biurze i
      raczej same pozytywne opinie wiec mysle, ze nie ma obaw. Co do Marmaris to wiem
      z opowiadan tej znajomej, ze jest to bardzo spokojna okolica, chyba nie ma tam
      zadnych sklepow i wlasciwie turyscie zdani sa na hotel. Do najblizszego miasta
      (miasteczka...?) plynie sie lodka, za ktora oczywiscie trzeba zaplacic:-) Jak
      ktos ceni sobie spokoj, to jest to na pewno miejsce wymarzone (jest tam podobno
      PRZEPIEKNIE!), ale tez wychodzi to na pewno drozej niz w Alanyi, gdzie jest
      mnostwo sklepow i biur podrozy, wiec jest taniej, bo jest duza konkurencja.
      Jesli zamierzasz jezdzic na jakies wycieczki, to wiem ze w Alanyi jest polowe
      taniej (na miescie oczywiscie, nie w hotelu!). Wybor nalezy do Ciebie! (ja jade
      do Alanyi:-)) Pozdrawiam!
    • Gość: Tomstar Re: Potrzebuje Info IP: 192.11.224.* 26.07.04, 14:28
      Jeśli jedziesz tam pierwszy raz to odpuść sobie Jeta.
      Polecam sprawdzone biuro www.axeltur.com.pl
    • Gość: madzia Re: Potrzebuje Info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:28
      Aha! Zapomnialam! Moja znajoma byla w hotelu Verano, wiec tylko o nim moge Ci
      cos powiedziec. Wiec hotel jest podobno super, wszystko tak jak w katalogu, a
      obsluga - podobno REWELACJA, wszyscy bardzo mili i przyjaznie nastawieni do
      turystow. Udanych wakacji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka