Dodaj do ulubionych

Objazdówka po Turcji

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.04, 10:25
Czy ktoś może był, a może się wybiera? Które miejsca znajdują się najczęściej
w ofercie biór podróży? Szczerze mówiąc myślę o takim wyjeździe pod koniec
września ale do tej pory nie zapoznałam się jeszcze z ofertami biór podróży.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Objazdówka po Turcji IP: 62.233.167.* 04.08.04, 22:27
      To zależy o jakiej objazdówce piszesz. Mogę powiedzieć co zwykle jest w ofercie
      objazdówki na 7 dni- Konya, Kapadocja, Pamukkale , Efez i Antalya. Niestety
      brak Stambułu, ale to już... na następną wyprawę.
      • Gość: ahmed stambul IP: *.adsl.ttnet.net.tr 17.08.04, 09:38
        najwiecej obj na rynku robi triada - i w stambule ma 2 dni:)
    • Gość: Zonna Re: Objazdówka po Turcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 00:07
      Przejrzyj ofertę biura Tango Tour, jest moim zdaniem ciekawa.
    • Gość: rabi Re: Objazdówka po Turcji IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 05.08.04, 09:08
      "BiUr" -wstydź się:)
    • Gość: aga Re: Objazdówka po Turcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 09:55
      Cenna uwaga, a z mojej strony po prostu błąd, ale żeby tak od razu na forum o
      tym? Te słowa oczywiście kieruję do Rabi.
      Dzięki pozostałym osobom za odpowiedzi.
      Pozdrawiam.
    • aneczka13 Re: Objazdówka po Turcji 07.08.04, 18:39
      ja bylam na takim wyjezdzie niedawno. to bardzo fajna sprawa, naprawde polecam.
      jest to niesamowita forma relaksu, najpierw odpoczynek na plazy, a potem
      zwiedzanie. drugi tydzien jest troche meczacy, bo przemieszczacie sie
      codziennie do innego hotelu, ale da sie wytrzymac. warto jest sie poswiecic
      chocby dla wrazen, ktore przywozi sie po takim wyjezdzie. polecam didim- kurort
      nad morzem egejskim.dosc duze miasteczko turystyczne kwitnace zyciem w okresie
      wakacyjnym, np z biur: gti,almatur, triada, tango tour. milego wyjazdu
    • Gość: Krezus Re: Objazdówka po Turcji IP: *.cable.wsm.wielun.pl 07.08.04, 20:15
      A ze słownikiem ortograficznym już się zapoznałaś?
      Tak to niestety bywa. Później taka jedzie w świat i wstyd porządnym ludziom
      przynosi...
      • Gość: madzia Re: Objazdówka po Turcji IP: *.net / *.net 07.08.04, 23:15
        Ja także zastanawiam się nad czymś takim. Z powodu skoku cen na wyjazdy do
        Egiptu może wybiorę ofertę Almaturu (byłam w zeszłym roku na pobytowo-
        objazdowej imrezie we Włoszech i było świetnie). Almatur ma ofertę od 18
        września na pobyt w Didim (cieszę się że ktoś poleca to miaseczko)i zwiedzanie
        Istambułu, Pumukkale, Troi, Pergamonu :-)! Cena wg mnie atrakcyjna bo 1400 zl
        za lepszy hotel, na 2 tyg. :-)! Pozdawiam...
        • Gość: Ana Re: Objazdówka po Turcji IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 08.08.04, 01:21
          Madzia, chyba jesteś z Almaturu... nie da sie ukryć
          • Gość: TGIF Re: Objazdówka po Turcji IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 10.08.04, 04:11
            Wrocilismy z objazdowki 8-dniowej z Triada-Antalya, Hierapolis/Pamukkale, Efez,
            Pergamon, Troja, Istambul, Ankara, Kapadocja, Konya, Antalya.
            Bardzo dobry ale jednoczesnie intensywny program-wstawanie najczesciej o 4
            rano, dlugie trasy /zrobilismy 3.5 tysiaca km/z szalonym kierowca ktory non
            stop pedzil/bo nie jechal/ samym srodkiem jezdni.
            Bylam z Triada pierwszy raz-straszna masowka. Owszem, ceny niskie, dlatego nie
            narzekam, ale wole zaplacic wiecej i miec lepszy standard.
            No ale program mieli najlepszy ze wszystkich biur, a ja zawsze wybieram
            wycieczke przez program, wiec nie bede za bardzo narzekac......
            Aha, oni maja ta wycieczke wkomponowana w inna opcje tzw. 7+7-czyli tydzien
            zwiedzania, tydzien odpoczynku, moze to byloby dla Ciebie odpowiedniejsze?
      • Gość: aga Re: Objazdówka po Turcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.04, 09:13
        Chyba nie masz na myśli siebie mówiąc o porządnych ludziach, tacy mają trochę
        taktu i na pewno w ten sposób nie zwracają komuś uwagi, tym bardzej, że temat
        ten został już poruszony. Niektórzy potrafią być naprawdę wrednie uszczypliwi
        bo nie wierzę, żeby tak przejmowali się poprawną pisownią.

• Gość: aga Re: Objazdówka po Turcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.04, 09:16
          Moje poprzednie słowa skierowałam oczywiście do krezusa, pozostałym osobom
          dziękuję za informacje.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Krezus Re: Objazdówka po Turcji IP: *.cable.wsm.wielun.pl 11.08.04, 19:47
            Ach ten Wrocław... Ludzie zza Buga...
    • Gość: SYSIA Re: Objazdówka po Turcji IP: *.lodz.mm.pl 11.08.04, 23:16
      Goraco polecam biuro Almatur lub Tango Tour bo mają ta samą ofertę 6.08
      wróciłam z ich imprezy i było poprostu super.Wybierając sie do Turcji na 100%
      musisz zobaczyć Kapadocję i Pamukalle cos wspaniałego> jak masz pytania to
      chętnie odpowiem...Pozdrawiam
      • madzinka83 Re: Objazdówka po Turcji 12.08.04, 21:01
        hhi, nie jestem z Almaturu! Póki co nie pracuję jeszcze tylko studiuje...
        No i jednak nie jadę do Turcji tylko lecę do Egiptu z Alfa Star (też nie jestem
        z tego biura :-)
        hihihi
      • aneczka13 Re: Objazdówka po Turcji 23.08.04, 23:20
        widze ze bylysmy na tym samym wyjezdzie, tylko ze my wyjechalismy w
        poniedzialek rano przed waszym przyjazdem do didim. napewno tez mieszkalysmy w
        tym samym hotelu.ale fajnie, ze ktos byl w tym samym miejscu.i jak bylo? ja
        przywiozlam ze soba niesamowite wrazenia. tez wszystkim polecam te dwa biura,
        bo uwazam ze wyjazd im sie naprawde udalo zorganizowac.odpisz to moze wymienimy
        miedzy soba wrazenia ;)
    • Gość: Fanka Re: Objazdówka po Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:10
      Właśnie wróciłam z objazdówki z Triadą (7 dni odpoczynku + 7 dni zwiedzania) i
      jestem wypoczęta, cudownie zrelaksowana i bardzo bogata w niezapomniane
      wrażenia. Jesli raj był kiedyś na ziemi to własnie w Turcji. Ale do rzeczy.
      Triadę polecam, bo bardzo atrakcyjna cena i bardzo wysoka jakość usług (mam na
      mysli organizację objazdu i przygotowanie pilota). Dla mnie najważniejsze było
      zobaczyć i dowiedziec sie jak najwięcej (a nie nażreć, wymoczyć w basenie i
      wylegiwać w luksusowym hotelu). Trzy gwiazdki w Turcji to dwie gwiazdki we
      Włoszech, ale nie można im wiele zarzucić. Zwiedzane miejsca wynagradzają
      długie przejazdy autokarowe i krótkie noce, a słońce i wiatr leczą wszystkie
      chandry. Triada oferuje objazd po trasie: Antalya, Konya, Kapadocja, Ankara,
      Stambuł, Troja, Pergamon, Efez, Pamukkale, Hierapolis, Antalya.
      Chetnie odpowiem na szczegółowe pytania.
      • Gość: Kasia Re: Objazdówka po Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:59
        Jade z Triadą na taką samą objazdówkę 22/09 i już ne mogę się doczekać ;-)
        Doradz mi "jakie" zwiedzanie sobie odpuścić, a co koniecznie zobaczyć. Wiem, że
        90 E daje się rezydentowi przed zwiedzaniem, ale czy zwracaja reszte jeśli nie
        będę zwiedzac wszystkiego? Jakie były hotele w drodze i jaki miałaś hotel
        podczas pobyty (w Alanii czy Side)? Co wspominasz najlepiej?
        Pozdrawiam
        • Gość: Didi Re: Objazdówka po Turcji IP: *.dop.szczecin.pl 13.08.04, 13:45
          Jak wyglada sprawa targania bagazy - tak jak w Egipcie: nr i przed drzwi, czy
          samemu do pokokju i do autokaru?
      • romi64 Re: Objazdówka po Turcji 19.08.04, 11:54
        Proszę o informację o imprezie Triady 7+7,wybieram się tam w pażdzierniku i
        dochodzą do mnie różne informacje o Triadzie i o samej imprezie.
        Jakie były hotele,jakie jedzenie itd.
        Dziękuje
        oto mój email- romi64@gazeta.pl
        • Gość: turysta Re: Objazdówka po Turcji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 09:26
          wlasnie wrocilem z triada z objazdowki 7+7 - przed wylotem naczytalem sie
          roznych opinii ,az sie slabo robilo! powiem ci krotko -bardzo udana
          impreza ,hotele na objazdowce bardzo srednie ,ale juz podczas pobytu -
          super.wcale nie jest to takie meczace,mozna odespac w autokarze-jedynie co
          mozna odpuscic ,to troje-same gruzy,moim zdaniem nie warte zachodu. ogromne
          wrazenie robi istambul- jest bezpieczny -mozna samemu walesac sie przez cala
          noc-mysmy tak robili, ku przerazeniu innych-wiekszosc lekko
          przrestraszona.triada strasznie zdziera pieniadze na wycieczkach
          fakultatywnych -o polowe taniej mozna wypupic w biurze tureckim-u nas wiekszosc
          tak robila. a w istambule za przejazdzke po bosforze triada zadala 20 E,a w
          porcie mozna samenu kupic wejsciowke na statek za 7,5 - 8 $.
          Generalnie objazdowka bardzo dobrze zorganizowana ,przewodnik OK, nastepny
          tygodniowy pobyt w alanyi tez super,polecam rafting!!!!!
    • Gość: areeek Re: Objazdówka po Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:45
      almatur ma w ofercie fajna objazdowke, ma w programie tez stambul
      www.almatur.pl
    • Gość: Ewka Re: Objazdówka po Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:36
      Ja też jadę na 7+7 i co mam zrobić, bo podobno rezydenci zbierają po ok. 90 E i
      czy to znaczy, że jak z nimi gdzies nie pójdę/pojadę/wejdę to mogę robić to we
      własnym zakresie i kupować wycieczki w jakiś tamtejszych biurach??? Tylko czy
      nasze biuro się nie wścieknie i nie będzie chciało oddać nam pieniędzy???!
      • Gość: Didi Re: Objazdówka po Turcji IP: *.dop.szczecin.pl 20.08.04, 14:09
        Ewka, co Ty wypisujesz? Twoja reakcja wskazuje na to jakbyś dopiero na forum
        dowiedziała się o 90E. W biurze nie mówili o tym?????
        A opisywane przypadki korzystania z ofert innych biur dotyczą fakultetów!
    • Gość: Jagoda Re: Objazdówka po Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:15
      Bylismy na objazdowce z Jet Touristic. Nasza przewodniczka ze strony polskiej
      byla Marta Mucha, a z Tureckiej <Gekhan>. Polecam i biuro, jak sama impreze.
      Pominelismy Troje bo to pare kamykow i replika konia Trojanskiego. Poza tym do
      zobaczenia wiele. Wrazenia sto razy lepsze niz gdyby skorzystac tylko z pobytu
      w hotelu i wycieczek fakultatywnych. Profesjonalna obsluga i serwis. Autokar
      klimatyzowany, hotele OK. Wstepy 87 E + harem i skarbiec w Tokapi ekstra wedle
      wyboru. Warto zabrac: leki - antidotum na zemste sultana (laparomid lub
      stoper), poduszeczke do autokaru i duzo pamieci do aparatow cyfrowych (
      kawiarenki internetowe w Kapadocji i Istambule OK , gdzie indziej zbyt wolne
      lacza modemowe), dobre buty na Kapadocje. Zyczymy udanego urlopu.
    • Gość: matrek Re: Objazdówka po Turcji IP: *.elbi.pl / *.elbi.pl 22.08.04, 22:56
      Turcja jest piękna- wspaniały klimat,zabytki, cuda natury - koniecznie trzeba
      to wszystko zobaczyć, ale nie z Almaturem 9 patrz:Turystyka
      • Gość: SYSIA Re: Objazdówka po Turcji IP: *.lodz.mm.pl 27.08.04, 20:51
        Nie wiem czemu piszesz że nie z Almaturem ja byłam z nimi w Turcji w tym roku
        ibyło bardzo fajnie.A może jesteś z konkurencyjnego biura co?;)Pozdrawiam i nie
        narzekaj na Almatur bo to naprawdę dobrze zorganizowane biuro i ofertę mają
        ciekawą i niedrogą...
        • Gość: matrek Re: Objazdówka po Turcji IP: *.elbi.pl / *.elbi.pl 28.08.04, 23:47
          Byłam z Almaturem 2 razy. Pierwszy wyjazd bardzo udany i wysoko oceniany przez
          uczestników, drugi oceniam zdecydowanie gorzej: biuro nie poinformowało, że
          wyjazd to wyprawa ok. 70 osób z 2 różnych biur, autokar nie pierwszej młodości
          z niesprawną klimatyzacją, pilot (ten starszy, że tak elegancko go nazwę)
          niekompetentny, niegrzeczny i nie do końca chyba uczciwy (zbieranie pieniędzy
          na opłaty parkingowe). Myślę,że mam prawo oceniać biura(i ich pilotów),z
          którymi wyjeżdżam ( i dzielić się swoimi spostrzeżeniami), jako że jest to mój
          19 już wyjazd w formie zorganizowanej. Przy drugim w życiu wyjeździe
          zagranicznym na pewno łatwiej popada się w zachwyt. Twoje spekulacje dot.
          mojej pracy w konkurencyjnym biurze podróży wskazują, że chyba bardzo dużo
          czasu spędzasz śledząc posty na forum. A może lepiej zająć się szukaniem pracy
          w swoim zawodzie, a nie spekulacjami o czyimś zatrudnieniu? pozdrawiam i życzę
          jednak bardziej udanych wyjazdów
          • Gość: SYSIA Re: Objazdówka po Turcji IP: *.lodz.mm.pl 01.09.04, 23:28
            Oczywiście, że każdy ma prawo do oceny i tego nie neguję tylko sama Pani pisze,
            że na pierwszym wyjeździe Almatur był ok a na tym drugim odradza go Pani w 100%
            chyba w każdym biurze zdarzają siepotknięcia raz mniejsze raz większe i nie
            wierze że na innych wyjazdach było idealnie.A co do ilości moich wyjazdów to
            przykro mi- pudło to nie był mój 2 wyjazd zorganizowany w życiu, aczkolwiek nie
            był tez 19 niestety nie posiadam aż tak dużych nakładów finansowych. Jeśli to
            Panią interesuje Pani Boganiu( o przepraszam matreku) to pracę mam i nie musze
            jej już szukać, a Pani życzę kolejnych 19 wspaniałych wojarzy( tylko nie z
            Almaturem - bo po co się denerwować;))A i jeszcze jedno spekulacji o czyimś
            zatrudnieniu nie byłoby gdyby była Pani podobnie jak ja konsekwentna w
            podawaniu autora listu.Pozdrawiam i życzę miłej pracy...
    • Gość: felis Re: Objazdówka po Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 10:31
      Wlaśnie wróciłem z objazdówki po Turcji z Almaturem. Było O.K.
      Jeżeli chcesz wiedzieć więcej służę dodatkowymi informacjami.
      Mój e-mail: andriu2@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka