Dodaj do ulubionych

Hotel Simena Sun Club - 2014

23.11.13, 17:40
Witajcie!
Wybiera się ktoś może do tego Hotelu? My mamy wylot 25 czerwca :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.p1.InterArena.pl 01.01.14, 10:50
      my się wybieramy 9 lipca. Słyszałam dużo dobrego o tym hotelu. Jak wrócisz to zdaj relację jak było.
      • amwaw Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 02.01.14, 17:55
        Witam,
        Byłam w tym hotelu w zeszłym roku i było po prostu cudownie:-) Piękne otoczenie, nie ma tłumów, bo teren jest rozległy, wspaniała animacja (niestety, nie po polsku), wieczorne animacje powodowały, że trzeba było szczękę zbierać z podłogi :-) Osoby wybierające się z dziećmi zachęcam do zapoznania się z planem tygodnia miniklubu, żeby nie przegapić ciekawej animacji tj. malowanie twarzy, jazda na bananie (chyba 6 euro, ale to i tak znacznie taniej, niż gdyby kupić samemu), robienie pizzy etc.
        Raz dziennie- darmowa lekcja surfowania dla dorosłych. Raz w tygodniu - piątkowa gala, w tym czasie dzieci mają animacje, w tym pokazy psów akrobatów (sic!). Dzieci mają swoją sale na posiłku, podczas posiłków animatorki animują dzieci, talerzyki- dziecięce, bajki disneya w trakcie posiłków. Jedzenie wspaniałe:-)
        Brak słów, żeby opisać ten hotel:-)
        • Gość: Asia Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.p1.InterArena.pl 02.01.14, 18:44
          Wiem o tych wszystkich atrakcjach, dlatego wybraliśmy ten hotel. Teraz jeszcze bardziej się cieszę na ten wyjazd.
          • Gość: BEATA Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.kal.pl 09.01.14, 12:17
            my też wybieramy sie do tego hotelu 3+1 ale dopiero pod koniec sierpnia. już nie mogę się doczekać!!!! mało jest forum na temat tego hatelu ale jak już się znajdzie to naprawdę same pochlebne opinie!!!! myślę że wszyscy wrócimy zadowoleni!!! byle do lata
            • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 10.01.14, 12:21
              Witajcie. Ja również wybieram się do tego hotelu 28 maja wraz z mężem i 3 letnią córeczką. Byłam w Turcji 2 razy, ale jeszcze bez dziecka. Tym razem szukałam miejsca pod kątem atrakcji dla dzieci, ponieważ moja córka to mały huragan:)ciężko ją czymś na dłużej zainteresować,.mam nadzieję, że nie pożałujemy:)
              • Gość: aga Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 12:28
                jak z pogodą w tym okresie też zastanawiam się nad takim terminem
                • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 10.01.14, 14:15
                  Pogoda pod koniec maja jest już bardzo dobra, temp.powietrza w granicach 28-30 stopni w dzień, wieczory ok 19-20 stopni, byłam 2 razy w maju w Turcji i zawsze miałam ładną pogodę. Na riwierze tureckiej jest też cieplejsze morze, rok temu byłam na wybrzeżu egejskim w Bodrum-bliżej Grecji o tej porze i woda w morzu była chłodniejsza. Było ciepło i słonecznie, ale raz zdarzył się nam wieczorem lekki deszcz. Jeśli chodzi o rivierę turecką, to możesz być pewna ładnej pogody. Dla mnie w połowie czerwca już jest za gorąco, ale co kto lubi:) Jedziemy z dzieckiem, dlatego chcieliśmy mieć komfortowe warunki, a nie mega upały.
              • aga_hashimoto Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 17.01.14, 16:40
                Bardzo możliwe, że wybierzemy się tam ok 29 maja z 20 miesięczną córeczką - również huraganem ;) Nadia z jakiego miasta lecisz?
                • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 18.01.14, 15:28
                  Lecę z Katowic - Pyrzowic.

• Gość: jagna Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.static.haker-net.pl 20.05.14, 18:15
                Witaj, wygląda na to, że w jednym czasie lecimy do tego samego hotelu. My lecimy w ósemkę dorosłych ludzi , wylot mamy z Wrocławia a Wy ?
                • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 20.05.14, 21:19

My lecimy z Katowic: ja, mąż i córka. Już się bałam, że będziemy skazani na samych Rosjan:)
                  • Gość: jagna Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.static.haker-net.pl 21.05.14, 10:55
                    Będzie super, ja już byłam w tym hotelu 3 lata temu. Jeśli macie polską flagę taką małą to weźcie z sobą. Ja mam dwie takie samochodowe,wezmę,żeby nas zauważyli na wieczornych seansach.
                    Jeśli masz jakieś pytania to pisz na email: jadzia4@poczta.onet.pl
                    Pozdrawiam
      • Gość: piter Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 23:07
        My lecimy 16 kwietnia 2014. Są też tacy ? W grupie raźniej.
        • Gość: marco Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 21:30
          to widzę że będziesz pierwszy.... w tym roku ja zaraz po tobie 02.05.2014.
        • Gość: McGywer Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.14, 14:30
          Piter jak było? Pogoda, obsługa, pokoje ok? Pzdr
    • Gość: Edyta Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.radomsko.hypnet.pl 19.01.14, 17:41
      Witaj,
      lecimy z Katowic 29.06. Drugi raz w Simenie ! Nie mogę się już doczekać. Wspaniałe miejsce.
      • Gość: beata Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.kal.pl 20.01.14, 13:23
        cześć Edyta, skoro drugi raz to na pewno masz sporo info na temat tego hotelu. może napiszesz co spowodowało że drugi raz zdecydowałaś sie na ten hotel? czy 8 i 18 latkowie nie będą się nudzić?
        • Gość: marco Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 20:53
          hmm to widzę ze ja będę pierwszy w tym roku:-) lecimy 2 maja z 4 letnią córką i tylko się zastanawiam czy pokój rodzinny czy zwykły...
          • Gość: Asia Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.p1.InterArena.pl 20.01.14, 21:38
            My mamy zwykly pokoj. Za rodzinny sporo się dopłaca, a i tak się w nim nie siedzi bo po co.
        • Gość: Edyta Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.radomsko.hypnet.pl 05.03.14, 00:55
          Witaj Beato, pytasz dlaczego ponownie Simena ? Cóż, długo zastanawialiśmy się nad wyborem hotelu w tym roku, ostatecznie zwyciężył - bardzo dobry stosunek ceny do jakości, super atmosfera, czysto w każdym zakamarku, pyszne jedzonko, fajni animatorzy ... długo by wymieniać. Generalnie same plusy :) Lekkim minusem może być najbliższa okolica - nic ciekawego - ale polecam lokalny targ - zdaje się, że we wtorek - troszkę się idzie, gdzieś na środku wioski - o wiele taniej można kupić tureckie smakołyki, odzież jakościowa i wzornicza porażka, przy próbie zdecydowanego targowania się zostałam pogoniona ... Poprzednim razem byliśmy w maju, było rewelacyjnie jeśli chodzi o ilość gości, ale za to pomost był jeszcze nieczynny, nie było pysznych lodów tureckich krojonych jak kebab, było również mniej rozrywkowych atrakcji niż w sezonie. Co do 8 latka - to jeśli lubi wodę, sport i wszelkiego rodzaju "przekąski" w rodzaju : frytki, kebab, pizza to będzie zachwycony. Obok basenu ze zjeżdżalniami jest Gastro Street właśnie z takim jedzonkiem uwielbiamy przez dzieci - moja córa po wyjściu z basenu dawała susa przez niski żywopłot i na boso biegła po frytki ... To był jej ulubiony kącik Simeny. Sporty różnego rodzaju - zajęcia prowadzone przez super animatorów oraz klub dla dzieci - nie mam opinii na jego temat, ponieważ moja córka nie korzystała z jego zajęć. Nie wiem natomiast jak ocenić Simenę pod kątem atrakcyjności dla 18 latków. Baseny, siłownia, salon gier, spa, dyskoteka, mnóstwo zajęć z animatorami - również w basenie, płatne wodne atrakcje ... Myślę, że nie powinien się nudzić :) Wieczorami animacje, na początek dla dzieci, czasami występy klubu dla dzieci, potem dla dorosłych. Po ich zakończeniu przenosiliśmy się do baru przy głównym basenie. Tam czekały tańce i kolejne zabawy prowadzone przez niestrudzonych animatorów. Po zakończonej zabawie część przenosiła się do dyskoteki a pozostali udawali się na spoczynek. Zapomniałabym ... polecam pyszne ziemniaki pieczone w skórkach podawane z masełkiem i licznymi dodatkami - do wyboru ... mniam ... Wieczorkiem ciepłe prażone orzeszki i turecka herbata. Na 1000% waga idzie w górę z szybkością światła. Pozdrawiam :)
    • aga_hashimoto Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 20.01.14, 22:09
      Przeczytałam dziś na innym forum, że transfer z lotniska trwał 3 godziny bo hotel jest na "samym końcu" a po drodze wysiadali "mieszkańcy" innych hoteli...
      Czy ktoś mógłby coś na ten temat napisać a najlepiej zaprzeczyć :P
      • Gość: marco Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.14, 07:45
        ja czytałem że góra godzina max godzina dwadzieścia , ale byłem już w Turcji i wiem że faktycznie lubią łączyć transport do wielu hoteli. wszystko zależy od tego ile osób będzie jechać do konkretnego hotelu... My rozważaliśmy jeszcze hotel Turunc ale tam jest 120km i to w terenie górzystym i pisali że tam transfer trwa 3 godziny. Ale jak to mówią pożyjemy zobaczymy :-)
        • setim Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 21.01.14, 11:06
          Witajcie. Widzę, że wreszcie trochę wpisów się pojawiło... bo już się martwiłam, że hotel jest mało popularny wśród Polaków i ciężej będzie z towarzystwem :) też słyszałam wiele wiele dobrego o tym hotelu :) cieszę się, że jeszcze tutaj to potwierdzacie :) My lecimy z Wezyrem. Mam nadzieję, że biuro okaże się solidne - to pierwszy nasz wyjazd z tym biurem. My wcześniej już prawie rezerwowaliśmy Mukarnas Spa Resort, rozważaliśmy Turunc również :) ale ostatecznie padło na Simena Sun Club :) :) i sądzę (nie zapeszając), że wybór okaże się świetny :)
          • Gość: marco Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.14, 11:21
            Setim kiedy lecisz? my też z wezyra właśnie dostałem potwierdzenie rezerwacji.
            jedyne co mi się nie podoba to godzina wylotu z Katowic : 20.40 :-( czyli realnie rzecz biorąc w hotelu będziemy koło 3 nad ranem zanim dostaniemy pokój będzie świtało.... no cóż zobaczę wschód słońca już pierwszego dnia...
    • aga_hashimoto Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 23.01.14, 15:30
      Właśnie dowiedziałam się że nie polecimy do Simeny w terminie od 28.05 bo wyprzedały się już wszystkie pokoje...
      Czy ktoś z was ma info jaką temperaturę ma woda w morzu na początku maja?
      • Gość: marco Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.14, 15:58
        widzę ze forum niezbyt aktywne :-(
        co do temperatury to ja znalazłem takie coś może się przyda :
        Maj – Alanya – temperatury powietrza
        Słupek rtęci w maju w Alanya nie powinien wskazywać wartości mniejszej niż 16°C, ale też raczej nie przekracza 26°C. Dzięki temu turyści przyjeżdżający do Alanya mają niemalże zagwarantowaną słoneczną pogodę.
        Maj – Alanya – temperatury wody
        Woda w Morzu Śródziemnym jest ciepła, ponieważ temperatura o tej porze osiąga średnią wartość 20°C.
        My jedziemy z małym dzieckiem i nie zależy nam na upałach tylko żeby odpocząć. już od trzech lat jeździmy w tym czasie i zawsze było ciepło a przede wszystkim spokojnie. Ba raz byliśmy w kwietniu na fuertawentura i było super!
        Fajnie by było jak by ktoś napisał jak tam naprawdę jest :-)

• setim Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 23.01.14, 23:40
          Wycieczkę mamy zarezerwowaną 25 czerwiec na 2 tygodnie - wylot z W-wy niby jest o 7:00 ale wiesz to jeszcze się może zmienić. Też może ulec zmiana naszego wyjazdu i ewentualnie albo trzeba go będzie skrócić do 9 dni albo przenieść na początek września.
          Ciekawe jak Wezyr do tego podejdzie.... Wszystko będę wiedziała pod koniec kwietnia i wtedy ewentualnie będę zmieniała....
          • Gość: marco Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.14, 07:44
            hmm z tym skróceniem do 9 dni to nie wiem nie spotkałem się z taką praktyką. Biura mają zarezerwowane czartery i raczej trzeba się dostosować :-( Powiem tak jak w tamtym roku przesunęli nam wylot na dzień przed wylotem - bagatela o 12 godzin. Po powrocie napisałem reklamacje i mnie olali bo tak mówią warunki umowy ( a był to Grecos )
    • Gość: luli Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.14, 13:10
      witam
      a może ktoś powie czy internet bezprzewodowy tylko w lobby czy w całym hotelu działa wi-fi ???
      • Gość: sola Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 13:56
        www.facebook.com/media/set/?set=a.618134984900529.1073741829.596212640426097&type=1
        • Gość: setim Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: 91.222.124.* 28.03.14, 22:20
          I jak tam? Może ktoś jeszcze wybiera się do tego Hotelu :)
    • drtalbot Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 02.04.14, 17:10
      Wyjazd 5 lipiec z Gdańska do Simena Sun Club ktoś jedzie? 4 osoby dorosłe, 18 latek i 10 latek zapraszamy
      • Gość: Asia Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.p1.InterArena.pl 03.04.14, 08:52
        My lecimy 9 lipca z Gdańska na tydzień. 2 osoby dorosłe i 10 latek. Na pewno się spotkamy.
        • drtalbot Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 08.04.14, 10:47
          Pewnie tak i raczej wracać będziemy razem. Planujecie jakieś wypady dodatkowe? rafting itp?
          • Gość: asia Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.p1.InterArena.pl 08.04.14, 19:03
            Na pewno będziemy korzystać z raftingu lub parasailingu (to mąż !). Może pojedziemy gdzieś na Olimpos lub pamukkale. Może na rejs statkiem. Chciałabym zobaczyć ognie chimery nocą. Coś się zawsze znajdzie . Jedziemy tylko na tydzień więc 2 dniowy wyjazd do kapadocji np. odpada. Hotel jest dobry więc jestem pozytywnie nastawiona. Czy pokoje można sobie wybrać , czy przydzielają losowo ?
      • Gość: BEATA Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.kal.pl 08.04.14, 10:14
        Szkoda, że Wy w lipcu. My w sierpniu 2+ 18-sto i 9-cio latek. każdy by miał towarzystwo dla siebie.
        • muchospatatos Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 13.04.14, 17:02
          Bylem w hotelu w czerwcu 2009....super hotel, polecam go wszystkim.
          Dominuja goscie z republik rosyjskich, polaków niezbyt wielu.
          Bylem z Wezyrem i wszystko bylo bardzo ok poza beznadziejnymi rezydentami zaangazowanymi wylacznie w sprzedaz wycieczek i nie majacych czasu gdy wystapił problem.
          W przypadku klopotów polecam kontakt z biurem w Antaly gdzie pracuje Polka Iwona mieszkajaca od wielu at w Turcji, mila i zaangażowana
          Numer telefon jaki wtedy mialem to 00902424440773
    • Gość: agaaaaa Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 do powracających IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.14, 14:41
      Piter, Marco dajcie znać po powrocie jak było! Z góry wielkie dzięki!
      • Gość: Marco Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 do powracających IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.14, 16:02
        niestety ja z przyczyn wyższego stanu ( żona w ciąży :-) boi się lecieć) a nie wiem czemu nie chce puścić mnie samego ;-) lub w towarzystwie starszego rodzeństwa wyjazd anulowaliśmy :-(
        zaliczka przepadła :-( no cóż szkoda..... życzę wszystkim udanego wypoczynku w tym hotelu i będę śledził nowe wpisy może w przyszłym roku...
      • Gość: McGywer Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 do powracających IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.14, 14:18
        Witam. Jadę tam z żoną dnia 21 maja. Wylot z Gdańska. Czy ktoś też tam jedzie? pzdr
        • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 do powracających 04.05.14, 19:43
          My lecimy z mężem i dzieckiem 28 maja z Katowic.
    • Gość: agaaaaa Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 ciekawe fotki IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.14, 22:17

vk.com/club55010936
    • Gość: jagna Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.static.haker-net.pl 20.05.14, 18:11
      Hej,jedziemy tam 28 maja więc już za tydzień!
      • Gość: agaaaaa Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 14:38
        Jagna udanych wakacji! Odezwij się proszę po powrocie!
        • Gość: Edyta Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.euronet.net.pl 02.06.14, 23:24
          Witam miłośników Simeny :-) !
          Odliczamy dni do wylotu ... 29.06 Katowice airport i dzień dobry WAKACJE !!!
          Może ktoś również wybiera się w tym terminie ?
          Pozdrawiam
          Edyta

• Gość: agaaaaa Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.14, 14:08
            Ooo to spotkamy się w hotelu :) Wylatujemy z Krakowa 25.06
            • Gość: Edyta Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.radomsko.hypnet.pl 07.06.14, 23:49
              Super ! Jak my dolecimy to Wy już będziecie mocno zaaklimatyzowani :-) Nie możemy się już doczekać. Byliśmy w Simenie w maju 2012, było bosko ! Będziemy wypoczywać z córką - Nicola lat 12 :-)

Do zobaczenia na miejscu
              !
              • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 14.06.14, 11:47

Witam. Wróciłam z Simeny tydzień temu. Było super poza małym szczegółem - pogodą. Na 10 dni 4 dni mieliśmy pochmurne z deszczem, ale i tak było warto. Jedzenie wspaniałe, efekty to 3 kg na plus heh.
                • Gość: agaaa Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.14, 21:15
                  Hej nadia!
                  Jak wasza coreczka przetrwala lot? Dlugo trwal transfer lotnisko - hotel?
                  Wybraliscie sie do Kemer? Jak tak to czym i jaki byl koszt?
                  Czy rzucily ci sie moze w oczy jakies rzeczy dla dzieci w pobliskim sklepie typu pampersy jakies deserki sloiczki itp?
                  Wasz kwiatuszek jest rok starszy od naszego to juz pewnie spala na dostawce (zastanawiam sie jakie daja lozeczka niemowlece bo moja gwiazda nie umie spac w zwyklym "doroslym" lozku).
                  Jak z jedzeniem dla maluchow? Oferuja jakies zjadliwe zupy?
                  Czy pokoje rzeczywiscie sa tak male ze po wstawieniu dostawki praktycznie nie da sie przejsc?
                  Zdecydowaliscie sie na jakies wycieczki?

Nie wiem o co jeszcze zapytac... Moze masz dla mnie (spanikowanej mamy jadacej pierwszy raz z dzieckiem za granice) jakies rady? Co brac czego nie brac? Na co zwracac uwage itp.

Z gory wielkie dzieki.
                  • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 16.06.14, 21:33

Postaram się odpowiedzieć na Twe pytania. Mała w miarę dobrze zniosła podróż samolotem, przy transferze juz marudziła,ale był juz późny wieczór, transfer ponad godzinę. Jeśli chodzi o dostawkę, to faktycznie pokój ekonomiczny jest dość mały, mieliśmy dodatkowe jakby łókzo polowe, natomiast mała spala z nami. Większość czasu spędza się i tak poza hotelem. Do sklepów typu markety nie chodziliśmy, ale były takowe. Do Kemer blisko dolmuszem koszt niewielki ok 7 lirów, dziecka nam kierooca nie liczył. Jedzenie bardzo dobre, jest stołówka dla dzieci, ale częściej jedliśmy z małą w głównej restauracji, choć owa smakolandia stanowi dużą atrakcję dla dzieci-specjalne siedzenia, stoliki, witające postacie z bajek no i kreskówki w tv. Chcieliśmy skorzystać z 2 wycieczek - kolejka górska i Demre-Myra-Kekova, ale popsuła nam się trochę pogoda i zrezygnowaliśmy. Myślę że fajny tez byłby rejs statkiem, ale u nas kilka dni padało. Jesli chodzi o Spa hotelowe, to nie korzystaliśmy, na mieście jest o połowę taniej. Nie dajcie nabrać się na shopping z Wezyrem, chcieliśmy kupić skóry - wywieźli nas do mega drogiego sklepu w Antalii, gdzie ceny zaczynały się od 1200 euro, nawet po targowaniu było drogo. Lepiej jechać do Kemer, a nawet w samej miejscowości hotelowej nic nie brakuje. Bardzo Wam zazdroszczę i życzę udanego wypoczynku. My niestety trafiliśmy na średnią pogodę, podobno tak brzydkiego przełomu maja i czerwca nie było od 5 lat. No cóż i tak było warto. Poza tym, ze pokój był niewielki a standard obstawiam na 4 gwiazdki, to kuchnia, animacje, widoki nadrabiają niedociągnięcia. To mój 3 pobyt w Turcji i po raz kolejny się nie zawiodłam. Pozdrawiam.
                • Gość: Edyta Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.radomsko.hypnet.pl 16.06.14, 00:24
                  Witaj, do Simeny lecę z rodzinką 29.06. Czy korzystałaś może z oferty hotelowego SPA ?Ostatnim razem nie korzystałam z usług gabinetu SPA, ale tym razem mam ochotę. Jestem ciekawa opinii.
                  Pozdrawiam:-)
                  • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 20.06.14, 10:41
                    Ja nie korzystałam ze Spa, ale myślę, że warto, wszystko w hotelu jest na wysokim poziomie, może oprócz wielkości pokoi. My się wyczyściliśmy na zakupach dlatego nie korzystaliśmy, ale żałuję, że nie skorzystałam z samej łaźni tureckiej. W ubiegłym roku korzystałam i faktycznie opalenizna ładnie i równo chwyciła.

• Gość: Edyta Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.radomsko.hypnet.pl 20.06.14, 19:23
                      Dziękuję za info. Pozdrawiam. Edyta
                      • Gość: Rafalski Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.smrw.lodz.pl 24.06.14, 23:38
                        Cześć, czy korzystał ktoś z knajp a'la carte ? interesuje mnie szczególnie azjatycka knajpa, będę wdzięczny za jakieś informacje czy wskazówki
                        • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 30.06.14, 17:54
                          Hej. Korzystaliśmy z knajpy, gdzie serwują owoce morza, polecam. Z tego, co się orientuję, to knajpa sushi jako jedyna była odpłatna.
                          • Gość: Rafalski Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.smrw.lodz.pl 30.06.14, 21:23
                            dziękuję za odpowiedź, a czy kojarzysz może w jakich cenach były te knajpy ? bo z tego co się orientuję bezpłatnie można skorzystać chyba tylko raz na pobyt, pozdrawiam
                            • nadia3008 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 07.07.14, 09:35

O ceny nie pytaliśmy, ale zapytaj rezydentkę na spotkaniu organizacyjnym. Jedzenia jest mega dużo, także głodni nie będziecie:)
                              • Gość: Rafalski Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.smrw.lodz.pl 07.07.14, 23:11
                                na miejscu to mogę sam zapytać, chciałem wiedzieć teraz, ale dzięki bardzo, pozdrawiam
    • Gość: Asia Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.p2.InterArena.pl 17.07.14, 13:12
      Wróciłam wczoraj i mogę tylko napisać że nie ma się do czego przyczepić. Szkoda tylko że tak krótko. Polecam z czystym sumieniem.
      • komanczop5 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 05.03.15, 08:03
        Lecimy do Simeny 17 06 2015,leci ktoś jeszcze?
        • Gość: :) Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.smrw.lodz.pl 05.03.15, 22:37
          na 100% jeszcze ktoś leci :)
        • kasia_dwa Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 07.04.15, 15:31
          My lecimy 21.03.2015, więc się spotkamy 2+4,5 latka
          • komanczop5 Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 13.04.15, 09:02
            Chyba pomyliłaś miesiące?
            • kasia_dwa Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 20.04.15, 14:44
              oczywiście, że pomyliłam 21.06 ;-)
              • Gość: Beti Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.15, 16:39
                Był ktoś może w drugiej połowie maja? Podoba nam się hotel baaardzo ale obawiamy się że w okolicach Kemer może być chłodno z uwagi na otoczenie gór.
                • Gość: aga Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.15, 20:58
                  Proszę dokładnie prześledzić cały wątek. Ktoś rok temu opisywał pogodę podczas pobytu pod koniec maja.
                  • Gość: Beti Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.15, 21:11
                    Byłą mowa o pogodzie ogólnie na Riwierze...byłam rok temu 17 maja ale w Okurcalar i było ponad 30 stopni. Wydaje mi się jednak(chyba) że w Kemer (góry) może być dużo gorzej. Ktoś napisał że na początku czerwca było pochmurno. Jak jest rzeczywiście?
                    • Gość: yarek Re: Hotel Simena Sun Club - 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.15, 18:55
                      Witam po rekomendacjach znajomego jade 01.08.15 z Wawy rodzina 212
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka