Gość: aaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 13:21 Witam, czy możecie polecić jakieś konkretne miejsce, najlepiej sprawdzone przez Was? Marzy mi się skorzystanie , będę w Oludeniz i jestem ciekawa czy znajdę tam dobrą łaźnię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Hammam Oludeniz IP: *.static.chello.pl 22.01.14, 15:07 Byłem w Oludeniz w 2010 także moja relacja może być trochę nieaktualna Wykupiłem kilka fakultetów w lokalnym biurze i dali nam wizytę w hamam za darmo Korzystaliśmy z łaźni usytuowanej koło marketu ASDA ,w podziemiu ,zjeżdża się tam ruchomymi schodami. Podstawowe zabiegi są za darmo reszta usług (masaże ,peelingi) ekstra płatne ,ogólnie wyszedłem zadowolony. Obsługa nie wciska nachalnie dodatkowych atrakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hammam Oludeniz IP: *.jjs.pl 22.01.14, 16:19 Ja polecam Sultan Spa Center w którym znajduje się min hammam, polecony przez managera hotelu, przyjechali po nas i odwieźli. Ze wszystkich moich wizyt z tej byłam naprawdę zadowolona, a przy tym standard na poziomie europejskim. Cena również atrakcyjna jak i jakość usługi:) www.oludenizsultanspa.com/contact/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaga Re: Hammam Oludeniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 09:03 a jaka jest mniej więcej cena zabiegów na całe ciało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hammam Oludeniz IP: *.jjs.pl 23.01.14, 13:12 Nie wiem co nazywasz zabiegiem na całe ciało? Bo podstawowa wersja to masaż na całe ciało, dobre 45 minut to trwało i nie było mi mało:) Płaciliśmy 10 dolarów od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
myszan Re: Hammam Oludeniz 28.03.15, 15:20 Przykro mi, ale dobre 45 min to zdecydowanie za mało jak na porządny hamam. Moja wizyta w hamamie trwała między 2 a 3 godz - w tym grota solna, sauna, jaccuzi, grota z olejkami, błoto, masaż w pianie i masaż olejkiem). Za całość zapłaciłam 16 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hammam Oludeniz IP: *.jjs.pl 28.03.15, 18:15 myszan napisała: > Przykro mi, ale dobre 45 min to zdecydowanie za mało jak na porządny hamam. a mi nie jest przykro ani trochę.:) Nie wiem ile trwał cały hamam ani ile dokładnie trwał sam masaż, na wakacjach czasu nie liczę. Opcję podstawową wykuliśmy i sam masaż trwał z pewnością ponad 45 minut ale ile dokładnie godzinę czy półtorej i w zupełności nam wystarczyło. Ale skoro ci z tego przykro to już twój problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszan Re: Hammam Oludeniz 07.04.15, 12:55 No w sumie masz rację, nie jest mi przykro :), raczej się cieszę, że nie zostalam nabita w balona :)) NIe rozumiem, co to znaczy "opcję podstawową wykuliśmy, godzina czy półtorej z masażem 45 min" to wersja wyjątkowo uboga, ale jak ktoś lubi połowicznie to proszę bardzo :) Ja też czasu nie liczę na wakcjach, dlatego posiedzieć w dobrym hamamie 2-3 godziny to sama przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hammam Oludeniz IP: *.jjs.pl 07.04.15, 13:32 Wersja podstawowa jak sam nazwa wskazuje jest uboższa od tych wersji rozbudowach. Dla jednych godzina czy półtorej w hamanie jest dość dla innych to dopiero preludium. Po co więc oceniać czyjeś wybory? Żałosne są te twoje komentarze w stylu "przykro mi" czy "raczej się cieszę, że nie zostalam nabita w balona". Mnie twoje odczucia kompletnie nie interesują.:) Siedź sobie do woli w dobrym hammamie i daruj sobie osobiste wycieczki na forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszan Re: Hammam Oludeniz 10.04.15, 18:35 Nie oceniam cudzych wyborów, tylko sądzę, że jesli ktoś pyta o wizytę w hamamie, to dobrze byłoby, żeby miał szerszy pogląd na to co hamamy oferują. Są tacy, którzy lubią wersje uboższe dla turystów (sauna, masaż w pianie i pa pa), a są tacy którzy idąc do hamamu oczekują czegoś więcej. I o tym własnie napisałam. I nie pouczaj mnie o osobistych wycieczkach, bo sama ich nie uniknęłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
myszan Re: Hammam Oludeniz 28.03.15, 15:20 Przykro mi, ale dobre 45 min to zdecydowanie za mało jak na porządny hamam. Moja wizyta w hamamie trwała między 2 a 3 godz - w tym grota solna, sauna, jaccuzi, grota z olejkami, błoto, masaż w pianie i masaż olejkiem). Za całość zapłaciłam 16 euro. Odpowiedz Link Zgłoś