Dodaj do ulubionych

Simena sun CLub maj-czerwiec 2015

IP: *.compnet.pl 04.10.14, 20:04
Witam! Chcemy jechac do tego hotelu maj-czerwiec 2 osoby dorosle i dziecko 6 lat na 11 dni.Mam pytanie chce kupić w firstach wczasy jaka cena będzie rosadna ,czy w 8 tys.sie zmiescimy ,proszę o odpowiedz osób które były w tym okresie w tamtym roku i ile płaciły i te które chcą jechac w tym roku w tym okresie.Firsty sie zaczną na całego za niedługo wiec chciałabym wybrać nakozystniejsza ofertę.Pozdrawiam i zgody dziękuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.14, 20:59
      Przecież jak pojawią się oferty biur podróży to sprawdzisz sobie jakie są ceny w tym hotelu terminie, w którym chcesz jechać, w różnych biurach (które będą miały ten hotel w ofercie) ceny będą się różnic, to sobie wybierzesz najkorzystniejszą. Co mają do tego ceny z tego roku?? Raczej nigdy nie jest tak żeby ceny w każdym roku były takie same czy nawet podobne, poza tym nawet w tym samym biurze mogą się różnić, w zależności kiedy się rezerwuje, bo mogą być różne promocje. Poczekaj jeszcze kilka tygodni to będziesz mieć aktualne ceny, a ceny przeważnie są najbardziej korzystne w first minute.
      • Gość: Wiki_2009 Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 IP: *.compnet.pl 04.10.14, 22:12
        Magda dzieki za odpowiedz.Ten hotel nie jest dostepny w lastach bo schodzi bardzo szybko wiec tylko w firstach go musze kupic jest juz oferta z sun fun ale za dorosła osobe jest ponad 4 tys. to wedlug mnie za drogo .Zostaje mi czekac na reszte biur.
        • kubadominiak Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 07.10.14, 15:11
          Ja byłam w tym hotelu z Niemiec. Cena było dużo korzystniejsza niż Polskich biur. Może rozejrzyj sie w niemieckich biurach z wylotem np z Berlina. Hotel oczywiście fajny ale mi sie nie podobała atmosfera. Sami Rosjanie i czułam sie jakbym była na wakacjach w Rosji a nie Turcji.
          • Gość: Marcin Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.14, 13:34
            Hotel faktycznie zdominowany przez Rosjan, ale tak jest chyba we wszystkich hotelach w tej okolicy. Dlatego obowiązuje w nim głównie język rosyjski (animacje dla dzieci też po rosyjsku). Ale hotel jest fajny, położony w pięknym ogrodzie i z pysznym jedzeniem. Jedyne do czego można się przyczepić to standard pokoi, przydałby się już jakiś większy remont, bo widać, że hotel ma swoje lata i jest już mocno wyeksploatowany, nam trafił się grzyb na ścianie, rdza i cieknące rury w łazience, no i te irytujące modły w pobliskim meczecie o 4.30 to kolejny minus
        • Gość: Asia Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 IP: *.play-internet.pl 05.11.14, 10:09
          Witam, do Simeny jest juz oferta first tansza . Jade 20.05.2015 na 10 dni i place 2941zl/osoba na 10 dni ;) Pozdrawiam Asia
        • Gość: asia19800 Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 IP: *.play-internet.pl 21.11.14, 13:27
          Witaj :)
          Czy wybieracie się może do Simeny w maju 2015 ?
          Z mężem planujemy lecieć w maju i fajnie byłoby mieć towarzystwo :)
          pozdrawiam serdecznie
          Asia (Gdynia)
          • Gość: ana Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 IP: 31.133.7.* 06.01.15, 08:04
            my lecimy od 27-6 czerwca (10 dni)- 4 osoby dorosłe
            • Gość: bart Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.15, 08:45
              Lecimy 28-06 na 10 dni (2+1), byliśmy w zeszłym roku -polecamy
            • Gość: asia19800 Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 IP: *.play-internet.pl 14.01.15, 10:50
              Będę z mężem od 20 - 30 maja więc spotkamy się z Wami na 3 dni przed naszym wyjazdem :)
              Do zobaczenia, Pozdrawiam Asia :)
              • komanczop5 Re: Simena sun CLub maj-czerwiec 2015 05.03.15, 16:51
                My lecimy 17 06 2015.Leci ktoś jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka