Gość: ciekawa IP: *.cache.iB2.rudanet.com / *.rudanet.pl 23.01.05, 21:39 ma ktos jakies info?? wczesniej nazywal sie Club Yek . wybieram sie tam w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: Club Verano w Kumkoy IP: 80.48.245.* 26.01.05, 09:34 podciągam wątek Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Club Yek w Kumkoy 26.01.05, 17:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13962772 Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitka111 Re: Club Verano w Kumkoy 30.01.05, 22:30 Ja tez jadę tam w czerwcu i też chciałabym uzyskać jakieś informacje. Czy ktos tam był? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Club Verano w Kumkoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 00:02 Byłam w tym hotelu 2 lata temu, kiedy jeszcze nazywał sie klub Yek. Wtedy była niezbyt mila obsługa i chamowata wręcz dyrekcja, ale panował ogólny luz-bluz i to właśnie było w nim najbardziej urzekajace. W ubiegłym roku odwiedziłam ten hotel bedąc znowu w Turcji, jednak tam nie mieszkałam. Zmieniło sie wszystko. Nie spotkałam ani jednej tej sanej osoby z personelu. Inna dyrekcja, wszedzie umundurowani strażnicy, trochę zmian w wystroju. Czy teraz jest lepiej? Trudno powiedzieć. Na pewno hotel jest przepieknie położony, dużo zieleni, piekna szeroka piaszczysta plaża. Godna polecenia opcja all-icllusive. Jedzenie 2 lata temu było nie najgorsze, duży wybór, deserów także. poza tym hotel znajduje się w miejscowosci Komkoy, między samymi luksusowymi 5-cio i 4-ro gwiazdkowymi przepieknymi hotelami. Dobre warunki dla rodzin z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcamper Re: Club Verano w Kumkoy IP: *.4pr.pl / *.4pr.pl 16.03.05, 07:28 Ja jadę tam 4 maja, jak wrócę podzielę się wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś