Gość: Abra IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.03.05, 23:29 Widziałam ich katalog na 2005r. Bardzo zrobili się drodzy. Chyba sukces ubiegłego roku uderzył i do głowy. W tym roku wybiorę kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorma Re: TRIADA_ bardzo podrożało IP: 80.48.248.* 04.03.05, 12:52 cześć ! Ja zawsze jeżdziłam z neckermanna i raz za namową koleżanki tzn w ubiegłym roku pojechałam z triady do Egiptu za niby mniejsze pieniądze do hotelu HILTON RESOORT w HURGADZIE w katalogu był piękny hotel przy plaży a w rzeczywistości okazało się że mieszkaliśmy po drugiej stronie ulicy i mieliśmy 800 m do plaży a hotel był w remoncie i wyobraż sobie leząc na plaży słyszeliśmy stuki, puki itd...... nagraliśmy to na wideo. Niestety triada olała nas totalnie, w basenie nawet nogi nie zamoczyłam bo był bez wody naprawdę nIGDY W ŻYCIU NIE POJADE Z TRIADY natomiast neckermann jest drogi ale to co jest w katalogu tak jest naprawdę , nigdy nie byłam zawiedziona a wręcz odwrotnie zawsze było lepiej POLECAM NECKERMANN pozdrawiem serdecznie i życzę udanego urlopu ja jadę we wrześniu do turcji z trójką dzieci PA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocek Re: TRIADA_ bardzo podrożało 04.03.05, 15:45 Ello 1) W każdym cenniku każdego biura ceny są wysokie, natomiast w połączeniu z promocją ceny mają najniższe. Triada miała zniżki nawet 30%. a i teraz z gazetek są super ceny na czeriwec i lipiec. 2) Hmmmm jedno zastrzeżenie: Triada nie miała Hiltona w zesżłym roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: TRIADA_ bardzo podrożało IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.03.05, 01:12 ale miałaś koszmar, Egipt bez plaży i wody, współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: TRIADA_ bardzo podrożało IP: 62.233.197.* 05.03.05, 08:09 Niestety, Triada to najbardziej dziadowskie biuro podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
szalbierz Re: TRIADA_ bardzo podrożało 09.03.05, 11:04 Gość portalu: ela napisał(a): > Niestety, Triada to najbardziej dziadowskie biuro podróży. Czy mogłaby pani rozwinąć swoją opinię? :) Odpowiedz Link Zgłoś