Dodaj do ulubionych

z Triadą w lipcu

16.03.05, 15:07
Witam serdecznie
Mam pytanko, kto wybiera sie z Triada w lipcu na samolotowa wycieczke??
Obserwuj wątek
    • Gość: K&B Re: z Triadą w lipcu IP: *.crowley.pl 16.03.05, 16:55
      A na przykład ja. A dlaczego pytasz?
    • Gość: K&B Re: z Triadą w lipcu IP: *.crowley.pl 16.03.05, 16:55
      A na przykłąd ja. A dlaczego pytasz?

Kasia
    • Gość: anuszka Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:24
      ja tez sie wybieram! do Alanyi
      • gosik23 Re: z Triadą w lipcu 18.03.05, 12:16
        pytam , gdyz 6 lipca lece do Konakli z Triada, i pomyslłam sobie, ze dobrze
        byłoby juz kogos poznać
        z pozdrowieniami Gosia
        • Gość: anuszka Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:13
          ja tez lece 6 lipca, ale bede w hotelu w centrum Alanyi. jedziesz z kims czy
          sama?
          • gosik23 Re: z Triadą w lipcu 21.03.05, 10:29
            ja bede w Konakli,od 6.07 w hotelu blue fish
            jade z meżem i 17-letnia córką
      • Gość: megu Re: z Triadą w lipcu IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 31.03.05, 15:19
        ja też jadę 18go lipca 1 :)
    • Gość: Kasia Re: z Triadą w lipcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:28
      Byłam na wakacjach w Turcji Z triadą trzy lata temu. ODRADZAM!
      • Gość: anuszka Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:48
        3 lata do dosyc dlugo. na pewno dzuo rzeczy sie zmienilo.
        • Gość: teczowka Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 20:12
          Ja z Triada w Turcji bylam w tamtym roku w sierpniu, bardzo polecam!wakacje
          mojego zycia. W tym roku prawdopodobnie tez Triada, tylko kraj jeszcze nie
          wybrany, choc tesknota jest za turcja..;))pozdrawiam
    • Gość: Dorma Re: z Triadą nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:38
      Byłam raz z triada i strasznie się zawidłam , nikomu nie polecam Triady.Sprawdz
      dokładnie oferte. Pomimo wszystko Ty baw się dobrze
      pozdrawiam
    • Gość: pati Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:24
      ja lecę 13 lipca do Alanyi.bede do 27.ktoś bedzie tez w tym terminie?
      • Gość: B Re: z Triadą w lipcu IP: *.katowice.tpsa.pl 26.04.05, 21:37
        13-27 lipca będę z rodziną w Kleopatra Dreams Beach
      • Gość: Ewa Re: z Triadą w lipcu IP: *.portnet.pl 09.05.05, 11:25
        Jadę w tym samym terminie
    • Gość: megu Re: z Triadą w lipcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:27
      hey, ja sie wybieram 18go do hotelu Kleopatra Dreams Beach
      • Gość: Jarek Re: z Triadą w lipcu IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.05.05, 21:23
        Jadę pierwszy raz z Triadą (mam nadzieję że wszystko będzie good) w terminie 27
        lipca - 10 sierpnia. Będzie to impreza 7+7, część pobytowa w Alanyi w hotelu
        Kleopatra Dreams Beach. Trochę kiepsko, że wg oferty internetowej najpierw ma
        być pobyt a potem objazd. Ale skoro zastrzegają, że możliwe są zmiany
        kolejności to może i tu nastąpi akurat korzystniejsza zmiana.
        • Gość: chorjacy Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:13
          Ja byłem z Triadą w ubiegłym roku ale w drugiej połowie czerwca, a nie w lipcu.
          Na miejscu korzystałem z miejscowych biur podróży, a nie z ofert Triady, gdyż
          były wyjątkowo niekorzystne. Dzięki temu udało mi się zaoszczędzić trochę
          pieniędzy i przeznaczyć je na inne, dodatkowe rozrywki. Sama Triada nie jest
          wprawdzie jakimś luksusowym biurem, ale za cenę (ok. 4.500 zł) jaką wydałem na
          przelot i świadczenia hotelowe (wraz z żoną i dzieckiem) nie można przecież
          wymagać wiele. Organizacja była raczej sprawna. Trochę zawiedliśmy się na
          lotnisku, że nie lecimy z LOTem tylko tureckimi liniami, ale w sumie było
          bardziej komfortowo i przyjemniej niż w LOT. Turcja podobała mi się, ale prawdę
          mówiąc nie zwaliła mnie z nóg i jakoś nie ciagnie mnie w tamte strony. Myślę,
          że jest to zasługa samych Turków, którzy są wprawdzie bardzo mili i gościnni
          ale zbyt nachalni i nastawieni na robienie kasy. Niestety dało się to wszędzie
          odczuć. Wszelkie wycieczki przerywane były obowiązkowym zwiedzaniem fabryk
          dywanów, onyksu, tekstyliów. Początkowo było to nawet ciekawe, ale zwiedzanie
          tego samego przy kolejnej wycieczce już mało interesujące. Proszę sobie
          wyobrazić, że nawet rafting był przerywany na obowiązkowe zdjęcia i oglądanie
          nagranej kasety ze sfilmowanej imprezy w celu jej sprzedaży (podobnie było ze
          zdjęciami). Dla przykładu pobyt na miejsu w Pammukkale i Hierapolis łącznie
          zajął znacznie mniej czasu niż zwiedzanie po drodze wspomnianych fabryk.
          Rozczarowała mnie brudna plaża w Alanii. Na piasku (żwiże) były jakieś smary.
          Trzeba było się później mocno szorować, żeby udało się je zmyć. Zaletą Turcji
          jest na pewno jej przyroda. Przepiękna jest Kapadocja, którą każdemu polecam.
          Wszystkim osobom, którzy mają dzieci chciałbym powiedzieć, że na wszelkich
          wycieczkach, w tym na raftingu byłem z czteroletnim synkiem i zapewniam, że
          spisał się ona na medal, dlatego nawet z dziećmi zachęcam do zwiedzania i
          korzystania z miejscowych atrakcji (oczywiście rodziece muszą ocenić, czy
          dziecko "da radę").
          Pozdrawiam
          • Gość: marcin Re: z Triadą w lipcu IP: *.aster.pl 21.05.05, 14:25
            Chojracy, ciekawy opis, ale zastanaiwa jedno. Z jednej strony radzisz wyjazd z
            biurem ulicznym, bo taniej, a z drugiej zarzucasz, ze zbyt duzo bylo fabryk.
            Kupujac oferte z ulicy w Turcji musisz sie z tym liczyc, ze spedzisz sporo
            miejsca w sklepie. PRzeciez takie biuro musi gdzies kase zrobic. Jesli jej nie
            zarobi na samej sprzedanej wycieczce, to moze na rzeczach, jakie kupia
            turysci... I sadze, ze to nawet nie jest nieuczciwe. Oni tez musza z czegos zyc
            Pozdrawiam
            Marcin
            • Gość: funboy Re: z Triadą w lipcu IP: *.pkobp.pl 23.05.05, 10:22
              "PRzeciez takie biuro musi gdzies kase zrobic." -
              • Gość: marcin Re: z Triadą w lipcu IP: *.aster.pl 26.05.05, 12:16
                Funboy, zgadzam się, że szkoda czasu na siedzenie w sklepach, ale zwyczajnie
                kupując tańszą imprezę godzisz się na takie warunki. Biuro powinno działać
                uczciwie, ale turysta również.
                Chodziło mi o to, że Chojracy narzekał na te sklepy, ale przy tym chcwalił się,
                że za wyjazd zapłacił mniej. Nie chcesz mieć zakupów, nie kupuj taniej imprezy
                na ulicy, tylko u swojego rezydenta. Tam też czasem bywają wizyty w takich
                miejscach, lecz ograniczają się one do 45 minut, z czego 30 to ciekawy pokaz, a
                jakieś 15 to czas na zakupy, czyli można powiedzieć, że dla wielu zmarnowany.
                Wyjeżdzając z biurem ulicznym należy liczyć się z dłuszymi i czasem męczącymi
                zakupami. Jeśli policzysz koszty imprezy to zobaczysz, że kasa jaką płacisz w
                biurze ulicznym ledwo starczy na ich pokrycie. Na szczęście Niemcy, Rosjanie,
                Holendrzy mają trochę więcej kasy niż my i chętniej kupują. Aaaa, i żeby się
                znowu nikt nie przyczepił do mego "na szczęście" - przecież pracownicy biur
                ulicznych i ich właściciele też muszą z czegoś żyć. Oni pracują.
    • Gość: gosc - ania Re: z Triadą w lipcu IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 18.05.05, 11:17
      Bylam w tym hotelu wzeszlym roku i bylam bardzo zadowolona! bardzo mila
      obsluga, dobre i urozmaicone jedzenie, czysciutkie i wygodne pokoje (nawet
      jesli sie trafi do budynku "tylnego" jest wszystko w porzadku!), wszedzie widac
      ze hotel nowy i zasluguje na 4* Do plazy rzut beretem przez ulice, morze
      lazurowe, piasek drobniutki i czysty, plaza codziennie sprzatana, duzo parasoli
      i lezakow (niestety platne). bylam w tej cichszej czesci miasta, do centrum pol
      godzinki spacerem, tuz obok maly "hipermarket", duzo restauracji i lokalnych
      biur podrozy z wycieczkami fakultatywnych (polecam rafting!). Oferta 7+7
      naprawde fajna i gwarantuje duzo wrazen, mimo wizyt w fabryce dywanow, skor i
      bizuterii.. acha, bylam w sierpniu, upal podczas objazdowki bywal nieznosny,
      glownie ze wzgledu na autokar jaki nam sie trafil, ale ogolnie jest super dla
      tych ktorzy kochaja slonce i cieplo :))
    • Gość: gość Re: z Triadą w lipcu IP: 195.205.11.* 26.05.05, 21:13
      A czy ktoś jest na forum kto wrócił z imprezy tegorocznej 7+7 z Triadą. Jakie
      wrażenia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka