gosik23 16.03.05, 15:07 Witam serdecznie Mam pytanko, kto wybiera sie z Triada w lipcu na samolotowa wycieczke?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K&B Re: z Triadą w lipcu IP: *.crowley.pl 16.03.05, 16:55 A na przykład ja. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&B Re: z Triadą w lipcu IP: *.crowley.pl 16.03.05, 16:55 A na przykłąd ja. A dlaczego pytasz? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:24 ja tez sie wybieram! do Alanyi Odpowiedz Link Zgłoś
gosik23 Re: z Triadą w lipcu 18.03.05, 12:16 pytam , gdyz 6 lipca lece do Konakli z Triada, i pomyslłam sobie, ze dobrze byłoby juz kogos poznać z pozdrowieniami Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:13 ja tez lece 6 lipca, ale bede w hotelu w centrum Alanyi. jedziesz z kims czy sama? Odpowiedz Link Zgłoś
gosik23 Re: z Triadą w lipcu 21.03.05, 10:29 ja bede w Konakli,od 6.07 w hotelu blue fish jade z meżem i 17-letnia córką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megu Re: z Triadą w lipcu IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 31.03.05, 15:19 ja też jadę 18go lipca 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: z Triadą w lipcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:28 Byłam na wakacjach w Turcji Z triadą trzy lata temu. ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:48 3 lata do dosyc dlugo. na pewno dzuo rzeczy sie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teczowka Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 20:12 Ja z Triada w Turcji bylam w tamtym roku w sierpniu, bardzo polecam!wakacje mojego zycia. W tym roku prawdopodobnie tez Triada, tylko kraj jeszcze nie wybrany, choc tesknota jest za turcja..;))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorma Re: z Triadą nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:38 Byłam raz z triada i strasznie się zawidłam , nikomu nie polecam Triady.Sprawdz dokładnie oferte. Pomimo wszystko Ty baw się dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:24 ja lecę 13 lipca do Alanyi.bede do 27.ktoś bedzie tez w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: z Triadą w lipcu IP: *.katowice.tpsa.pl 26.04.05, 21:37 13-27 lipca będę z rodziną w Kleopatra Dreams Beach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: z Triadą w lipcu IP: *.portnet.pl 09.05.05, 11:25 Jadę w tym samym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megu Re: z Triadą w lipcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:27 hey, ja sie wybieram 18go do hotelu Kleopatra Dreams Beach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: z Triadą w lipcu IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.05.05, 21:23 Jadę pierwszy raz z Triadą (mam nadzieję że wszystko będzie good) w terminie 27 lipca - 10 sierpnia. Będzie to impreza 7+7, część pobytowa w Alanyi w hotelu Kleopatra Dreams Beach. Trochę kiepsko, że wg oferty internetowej najpierw ma być pobyt a potem objazd. Ale skoro zastrzegają, że możliwe są zmiany kolejności to może i tu nastąpi akurat korzystniejsza zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorjacy Re: z Triadą w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:13 Ja byłem z Triadą w ubiegłym roku ale w drugiej połowie czerwca, a nie w lipcu. Na miejscu korzystałem z miejscowych biur podróży, a nie z ofert Triady, gdyż były wyjątkowo niekorzystne. Dzięki temu udało mi się zaoszczędzić trochę pieniędzy i przeznaczyć je na inne, dodatkowe rozrywki. Sama Triada nie jest wprawdzie jakimś luksusowym biurem, ale za cenę (ok. 4.500 zł) jaką wydałem na przelot i świadczenia hotelowe (wraz z żoną i dzieckiem) nie można przecież wymagać wiele. Organizacja była raczej sprawna. Trochę zawiedliśmy się na lotnisku, że nie lecimy z LOTem tylko tureckimi liniami, ale w sumie było bardziej komfortowo i przyjemniej niż w LOT. Turcja podobała mi się, ale prawdę mówiąc nie zwaliła mnie z nóg i jakoś nie ciagnie mnie w tamte strony. Myślę, że jest to zasługa samych Turków, którzy są wprawdzie bardzo mili i gościnni ale zbyt nachalni i nastawieni na robienie kasy. Niestety dało się to wszędzie odczuć. Wszelkie wycieczki przerywane były obowiązkowym zwiedzaniem fabryk dywanów, onyksu, tekstyliów. Początkowo było to nawet ciekawe, ale zwiedzanie tego samego przy kolejnej wycieczce już mało interesujące. Proszę sobie wyobrazić, że nawet rafting był przerywany na obowiązkowe zdjęcia i oglądanie nagranej kasety ze sfilmowanej imprezy w celu jej sprzedaży (podobnie było ze zdjęciami). Dla przykładu pobyt na miejsu w Pammukkale i Hierapolis łącznie zajął znacznie mniej czasu niż zwiedzanie po drodze wspomnianych fabryk. Rozczarowała mnie brudna plaża w Alanii. Na piasku (żwiże) były jakieś smary. Trzeba było się później mocno szorować, żeby udało się je zmyć. Zaletą Turcji jest na pewno jej przyroda. Przepiękna jest Kapadocja, którą każdemu polecam. Wszystkim osobom, którzy mają dzieci chciałbym powiedzieć, że na wszelkich wycieczkach, w tym na raftingu byłem z czteroletnim synkiem i zapewniam, że spisał się ona na medal, dlatego nawet z dziećmi zachęcam do zwiedzania i korzystania z miejscowych atrakcji (oczywiście rodziece muszą ocenić, czy dziecko "da radę"). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: z Triadą w lipcu IP: *.aster.pl 21.05.05, 14:25 Chojracy, ciekawy opis, ale zastanaiwa jedno. Z jednej strony radzisz wyjazd z biurem ulicznym, bo taniej, a z drugiej zarzucasz, ze zbyt duzo bylo fabryk. Kupujac oferte z ulicy w Turcji musisz sie z tym liczyc, ze spedzisz sporo miejsca w sklepie. PRzeciez takie biuro musi gdzies kase zrobic. Jesli jej nie zarobi na samej sprzedanej wycieczce, to moze na rzeczach, jakie kupia turysci... I sadze, ze to nawet nie jest nieuczciwe. Oni tez musza z czegos zyc Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funboy Re: z Triadą w lipcu IP: *.pkobp.pl 23.05.05, 10:22 "PRzeciez takie biuro musi gdzies kase zrobic." - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: z Triadą w lipcu IP: *.aster.pl 26.05.05, 12:16 Funboy, zgadzam się, że szkoda czasu na siedzenie w sklepach, ale zwyczajnie kupując tańszą imprezę godzisz się na takie warunki. Biuro powinno działać uczciwie, ale turysta również. Chodziło mi o to, że Chojracy narzekał na te sklepy, ale przy tym chcwalił się, że za wyjazd zapłacił mniej. Nie chcesz mieć zakupów, nie kupuj taniej imprezy na ulicy, tylko u swojego rezydenta. Tam też czasem bywają wizyty w takich miejscach, lecz ograniczają się one do 45 minut, z czego 30 to ciekawy pokaz, a jakieś 15 to czas na zakupy, czyli można powiedzieć, że dla wielu zmarnowany. Wyjeżdzając z biurem ulicznym należy liczyć się z dłuszymi i czasem męczącymi zakupami. Jeśli policzysz koszty imprezy to zobaczysz, że kasa jaką płacisz w biurze ulicznym ledwo starczy na ich pokrycie. Na szczęście Niemcy, Rosjanie, Holendrzy mają trochę więcej kasy niż my i chętniej kupują. Aaaa, i żeby się znowu nikt nie przyczepił do mego "na szczęście" - przecież pracownicy biur ulicznych i ich właściciele też muszą z czegoś żyć. Oni pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc - ania Re: z Triadą w lipcu IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 18.05.05, 11:17 Bylam w tym hotelu wzeszlym roku i bylam bardzo zadowolona! bardzo mila obsluga, dobre i urozmaicone jedzenie, czysciutkie i wygodne pokoje (nawet jesli sie trafi do budynku "tylnego" jest wszystko w porzadku!), wszedzie widac ze hotel nowy i zasluguje na 4* Do plazy rzut beretem przez ulice, morze lazurowe, piasek drobniutki i czysty, plaza codziennie sprzatana, duzo parasoli i lezakow (niestety platne). bylam w tej cichszej czesci miasta, do centrum pol godzinki spacerem, tuz obok maly "hipermarket", duzo restauracji i lokalnych biur podrozy z wycieczkami fakultatywnych (polecam rafting!). Oferta 7+7 naprawde fajna i gwarantuje duzo wrazen, mimo wizyt w fabryce dywanow, skor i bizuterii.. acha, bylam w sierpniu, upal podczas objazdowki bywal nieznosny, glownie ze wzgledu na autokar jaki nam sie trafil, ale ogolnie jest super dla tych ktorzy kochaja slonce i cieplo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: z Triadą w lipcu IP: 195.205.11.* 26.05.05, 21:13 A czy ktoś jest na forum kto wrócił z imprezy tegorocznej 7+7 z Triadą. Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś