Gość: Hary IP: 194.242.62.* 14.06.05, 13:06 Proszę o opinie na temat tego hotelu w miejscowości Kemer Wyjazd z Itaką w lipcu Dzięki za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: 195.205.73.* 21.06.05, 10:03 Też się wybieramy do tego hotelu w lipcu. Jest to nowy hotel w Itace i raczej ciężko będzie o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: 157.25.125.* 22.06.05, 13:14 ja tez wybieram sie pod koniec lipca :) skoda ze nikt nic o nim nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia68 Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:14 Też rozważamy. Znalazłam na niemieckojęzycznej stronie holidaycheck.de jeden post. Przeraża mnie tylko fakt, że jak pisza Niemcy, dużo tam Ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: 195.116.182.* 27.06.05, 10:55 Też zajrzałam na tą niemiecką stronę (holidaycheck.de) i tam hotel nazywa się Siesta, a nie Club Siesta Garden, niestety nie ma zdjęć i jest tylko jedna ocena osoby, która tam była. Generalnie hotel oceniony jest dobrze, najlepiej pod względem jedzenia i położenia, najsłabiej ze względu na pokoje i "brak niemieckich turystów" :) Rzeczywiście piszą tam, że jest dużo Turków i Rosjan, ale jak byłam w Hiszpanii kilka lat temu to też było dużo Rosjan i powiem szczerze że "nie było ich widać ani słychać" - to raczej inne narodowości zachowywały się hmm, średnio. Na stronie niemieckiej w ocenie tej turystki jest informacja, że na tydzień zdecydowanie poleca ten hotel, ale na dłużej już niekoniecznie. No, zobaczymy, ja lecę tam 6 lipca na 2 tygodnie i wygląda na to, że wszystko trzeba będzie samemu sprawdzić na własnej skórze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytkin Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:47 Lecimy z żoną do tego hotelu już 29 czerwca na 2 tygodnie. Po przyjeździe na pewno napiszemy czy było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miyu Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: *.bajtnet.lca.pl / *.lubin.dialog.net.pl 28.06.05, 09:40 Joanna, to wygląda na to, ze się spotkamy - my jedziemy 13 lipca! Widziałam zdjęcia tego hotelu na jakiejś ruskiej stronie, zdjęć jest więcej i wyglądają super!!! Jedziemy z 2,5 latkiem i bałam sie, ze "te udogodnienia" dla dzieci to fikcja ale już widziałam zdjęcia to się troche uspokoiłam. Myślę, że będzie super!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: 195.116.182.* 02.07.05, 10:40 No to super :)) zdjęcia na stronie Itaki też były bardzo fajne, dlatego zersztą wybraliśmy z mężem ten hotel :) Już nie będę na forum przed wyjazdem, więc do zobaczenia w takim razie - na pewno się spotkamy skoro nie ma tam wielu Polaków:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chick;) Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:25 Ja również proshę o opinie co do tego hotelu.. wybieram się tam 20 lipca i bede bardzo wdzieczna za opisanie jakichkolwiek wrazen . pzdr;*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:57 Ja lece 13.07.2005 r. do hotelu Club Belant, ten hotel jest niedaleko Siesta Garden i nalezy do tej samej grupy adres tureckiej strony tych hoteli to www.hlmgrup.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: *.telkab.pl 12.07.05, 22:55 Na www.turcja.pl jest szczegółowa relacja osoby , która właśnie wróciła ze Siesty. Bardzo pozytywna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: CLUB SIESTA GARDEN IP: *.itpp.pl 13.07.05, 11:08 hej a skąd lecisz, bo my z Warszawy i też 20 lipca z itaką ? Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: CLUB SIESTA GARDEN na forum Turcja- Hotele 13.07.05, 13:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=26397544 przekopiowałem opinie z turcja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopar Re: CLUB SIESTA GARDEN LIPIEC 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:37 Wczasy z biurem ITAKA Ten hotel potwierdza opinię, że trzy gwiazdki to stanowczo w Turcji za mało!!! Okolica - ładny ogród, 1-piętrowa zabudowa, duży basen, zapowiadało się nieźle... Pokoje w miarę przestronne, kto miał pecha miał widok na ruchliwą ulicę za 10m ogrodem. Tv sat może i sat ale z 2 lokalnymi i 1 rosyjskim programem - tak jak by jej nie było (w sumie może i dobrze). Szefa na ubrania - to tylko zdjęcie może opisać... koszmarek. Łazienki dramatyczne we wszystkich pokojach!!! zagrzybiałe, niedomyte, ciasne i co najważniejsze bez wentylacji!!! Wymiana ręczników pościeli ok. Wyżywienie - smaczne ale monotonne, reszta szokująca!!! - ilość stolików (oczywiście na otwartej przestrzeni - nie było klimatyzowanej jadalni do wyboru - może się czepiam do tych ***) 3x mniejsza niż ilość gości a wśród nich tylko kilka stało w zacienionych miejscach - walka o nie to jakaś totalna satyra (zwł. że 90% gości to Rosjanie, zaprawieni w bojach). A kto przyszedł na czas najpierw czekał na stolik, kilkadziesiąt min, później stał w kolejce po posiłek - mam fotki, totalna komedia - na wczasach kolejka po zupę na 30m i 15 min stania :)))))))) A kiedy się już udało okazywało się, że pozostało 30% z oferty (znikały szybko zwł. sałatki i desery)- dania główne - zwykle 2-3. Obsługa - stara się, nawet zbyt gorliwie - zabierali ze stołu wszystko, wracasz z sałatką a na stole pusto :)) mimo, że rzeczy zostały, sztućce skrzyżowane... Bar dramatyczny!!!! Lód do napojów był rarytasem, piwo marnej jakości podawane w temperaturze otoczenia, częste braki lokalnego alkoholu nalewanego "z beczki" !!!!! nigdy nie otwierano nowych butelek!!! i 10 piosenek na krzyż puszczane na cały regulator do 23-ej, bo podobno Rosjanie tak lubią. DRAMAT !!! Na plaże piechotą ok 1500m, a nie 800 a nawet 400 podawane na niektórych stronach w upale, bo lokalny bus :)) skrzyżowanie osła z naszą nyską co chwilę się psuł. Plaża ok, drinki bezalkoholowe na plaży - czyli woda kranowa (nic innego w ofercie all... nie było !!) :)))) Generalnie - wyjazd udany - tylko dzięki znajomym (było nas kilkanaście osób). Śmiechu z tego co widzieliśmy było coniemiara. Ale ktoś kto przyjedzie sam, z rodziną, chcąc wypocząć może wrócić, zmęczony, i przeświadczony, że został najnormalniej w świecie oszukany. Nasz wyjazd, mimo tego, że jestem z niego zadowolony znajdzie chyba finał w sądzie, tak dla zasady, dlatego, żeby biura podróży (naszym było ITAKA ) były solidne, sprzedając ofertę mówiły o niej prawdę a nie kłamały, a rezydenci dbali o zadowolenie wczasowiczów, reprezentując ich interesy na miejscu a nie tylko liczyli na jak największą ilość sprzedanych wycieczek. p.s. mam wiele fotek Odpowiedz Link Zgłoś