Dodaj do ulubionych

Ranking pilotów i rezydentów Triady

IP: 195.205.11.* 04.07.05, 06:51
pilot Wojtek Jaszczuk -wspaniały człowiek na właściwym miejscu. Duży zasób
wiedzy którą chce się podzielić. Ogromne zaangażowanie i pasja,kocha ludzi i
to co robi. Z pewnością zasługuje na "6"

rezydent Agnieszka Hajducka-kompletne dno można o tej pani poczytać na forum
www.wakacje.pl. Nam podpadła już w pierwszej chwili kiedy wsiadła do autobusu
którym miała nas zawieżć do Alanyi-próbowała niepochlebnie wyrażać się o
Wojtku no ale grupa w nim zakochana od razu ją uciszyła. Przez prawie całą
drogę do Alanyi prowadziła głośne rozmowy przez komórkę - cały autobus musiał
w nich uczestniczyć. Ta pani nic sobą nie reprezentuje ani zawodowo ani
prywatnie . Zasługuje na "0"
Obserwuj wątek
    • Gość: paris Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.imgw.gdynia.pl 05.07.05, 10:25
      ja pozdrawiam Wiolette Potęgę i Alego. Bylam z nimi w tamtym roku z Triady.
      SUPER ludziska.
      • Gość: zruc Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.cable.wsm.wielun.pl 05.07.05, 12:58
        Pani Kot może się wyrobi.
      • Gość: Isan Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: 83.238.208.* 23.07.05, 20:06
        Alego zwłaszcza :D
        • Gość: zruc Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.cable.wsm.wielun.pl 26.07.05, 16:10
          Bardzo mi podpadła pani Kot kiedy dojeżdzaliśmy do Istambułu.Zdecydowana zmiana
          pogody.Na ulicach wszyscy w długich spodniach-pada deszcz.na prośbę kilku osób
          żeby najpierw jechać do hotelu a potem na bazar,zrobiła swoją słynną nadąsaną
          minę-nie.My przeważnie ludzie w latach wyglądaliśmy na ulicy jak ...w krótkich
          spodenkach.
      • Gość: grzes Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: 217.96.21.* 22.08.05, 12:52
        Wielkie pozdrówka dla p. Wioletty Potęgi i Alego. Byłem z nimi na objeździe na
        początku sierpnia i do dziś wrażenia pozostały niesamowite. Pani Wiola
        imponowała wiedzą, szczególnie na temat życia codziennego Turków, fajny był
        kurs języka tureckiego. Ali to przemiły facet, dzięki któremu wszystko szło
        bardzo sprawnie. Bardzo miła i kompetentna para. Życzę wszystkim takich pilotów.
    • Gość: Jarek Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.07.05, 21:18
      Pytanie do monzak: ceny wstępów dotyczyły objazdu Kapadocja-Stambuł-Pergamon-
      Efez-Pamukalle czy objazdu po Wschodniej Anatolii? Ciekawi mnie to, gdyż
      wybieram się na ten pierwszy z wymienionych objazd.
      • Gość: monzak Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.bos.com.pl / *.bos.com.pl 26.07.05, 13:57
        dotyczyły tzw. w katalogach Turcji egejskiej czyli dodatkowo do tego cojescze
        wymieniłeś wchodziła Konya i troya polecam ten własnie trase. Poczytaj na forum
        opiy tych któzy wróciłi warto sobie poczytac switna relacje mariusza
        niesmaowicie opisął obajzd dokąłdnie i obiektywnie przynajmniej wiesz jak to
        wygląda i co cie moze spotkac Na objeżdzie nie korzystalismy z TRoji i muzeum
        w Ankarze ( wtym czasie poszliśmy na cytadele obok muzeum - fajne widoki i
        prawdziwa biedna turcja, trudno było trafic ale za paczke gum dzieciak nas
        zaprowadził na szczyt) z relacji ludzi którzy byłi w obu tych miejscach dobrze
        robiłsmy ze nie psozlismy do tych miejsc Troja to naprawdę mocno zrujnowane
        ruinki , tega samego dnia zwiedzanie pergamonu to sa dopiero fajne widoki
        • Gość: Jarek Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.07.05, 14:10
          To ja już z tego nic nie rozumiem. Mariusz, który opisywał dokłądnie relację
          płacił 90 parę euro, Ty 86, ludzie z innego autokaru 72 a katalog Triady podaje
          raz 90 a raz 95 euro. Przecież w każdym przypadku to ta sama trasa i te same
          wstępy.
          • tomaszczu Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 23.08.05, 16:43
            Sluchaj, to ile zaplacisz zalezy od tego do ilu miejsc wejdziesz. Wszedzie
            wejscie jest platne i jesli zrezygnujesz z wejscia np do meczetu Mevlany czy np
            do Troi lub Efezu to automatycznie rachunek wychodzi Ci mniejszy. Pilot pozniej
            zwraca kase jesli zaplacisz a gdzies nie wejdziesz.
            Co do pilotow to bylem z Marcinem Stolowskim i jest to super gosciu. Polecam
            tego pilota kazdemu, kto jedzie do Turcji!!
    • przemoa Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 26.07.05, 21:28
      Znam Triadę z dziwnego pobierania dodatkowych opłat w trakcie wycieczek, oraz nie zawsze właściwego traktowania turystów przez pracowników. Jeżeli chodzi o obazd Turcji to gorąco polecam biuro "Jettoristic". Jest to biuro tureckie w Polsce od 8 lat na rynku (bez wpadek). Na własne oczy widziałem właściciela jak z dużą troską podchodził do tego aby turyści byli zadowoleni. To się przekłada na personel. Co do opłat za wstępy to przed dojechaniem do kolejnego obiektu pilot informuje co to będzie i jaka jest cena wstępu. Nastepnie zbiera pieniądze i wręcza bilety przed wstępem. Myślę że tak jest najuczciwiej, bo nie każdy musi mieć ochotę na zwiedzanie wszystkich obiektów.
      • Gość: mhdeck Ta REKLAMA w tym miejscu jest nie na miejscu! IP: 85.98.155.* 16.09.05, 09:32
        Odrobine klasy...
    • Gość: remigiusz Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.pagi.pl 27.07.05, 11:28
      Hej, interesują mnie piloci i rezydent TRIADY w Side, bo wybieram się tam we
      wrześniu. Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami na ich temat, czego się
      spodziewać?
      • zruc Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 27.07.05, 11:57
        rezydenta raz widziałem,opowiadał o fakultetach.Przewodnikiem była p.Kot i
        jakichś turek nie mówiący po polsku,raczej obstawa.
        • Gość: Aga Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 14:46
          Kamil A. nie pisze nazwiska bo nie chcę przekręcic -totalny dramat brak
          kompetencji zainteresowania grupą ( nawet gdy częśc jest w innym hotelu bo nie
          ma miejsc)zero inicjatywy żeby cos zawalczyc + jak to mówia "robienie we własne
          gniazdo"czyli mówienie jak to inni z triady sa beznadziejni bo nie zorientowani
          On no cóz nie wykazał się ani wiedza ani chęcia pomocy ani tez odrobina
          uprzejmości. nawet nie wypełniał godzin dyżurów tzn miał dyzur od 17.40
          przyszedł o 17.57 i wyszedł o 18.10 na pytanie dlaczego nie spedza z nami 30
          min ( tyle wdł rozpiski dyzur powinien trwać) i nie odpowiada na nasze pytania
          powiedział mi ze mam specyficzne poczucie humoru i nie będzie
          kontunuował.....ja na miejscu kogoś z góry Triady tez juz nie kontnuowałabym
          współpracy z tym panem bo juz dość ludzie wożą sie po tym biurze i myslę ze w
          duzej mierze jest to zasługa własnie takich rezydentów.
          • Gość: Wojciecho Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.pagi.pl 28.07.05, 14:52
            Ja byłem w tym roku w Side i nie kojarzę rezydenta o imieniu Kamil A.
            Aga możesz powiedzieć kiedy ten Kamil A. był rezydentem TRIADY w Side? Może w
            ubiegłym roku, a może jest on rezydentem w Alanii lub innej miejscowości
            Pozdrawiam
            • gosik23 Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 28.07.05, 15:16
              Pan Kamil A. był rezydentem w Alanii, obsługiwał równiez hotel w którym miałam
              przyjemność goscić. (hotel Blue Fish, bardzo polecam) Pan Kamil totalnie
              beznadziejny facet (niekompetętny, arogancki jednym słowem dupek)
              • Gość: Aga Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 15:24
                tak dokładnie był w Alanyi mój hotel to leandra ale był też w wielu innych nie
                będe się powtarzać myslę że wypowiedz koleżanki doskonale podsumowuje całość
                • Gość: remigiusz Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.pagi.pl 29.07.05, 10:34
                  Ale ja prosiłem o info na temat rezydentów i pilotów w Side bo tam się
                  wybieram. Dzięki za wszelkie info na ten temat
                  • Gość: Aga Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 11:31
                    a ja po prostu dopisałam co miałam do powiedzenia na temat rezydenta pod
                    ranking..... i nie czytałam Twojego wpisu
                    sorry za zamieszanie
                    pozdrawiam
                  • Gość: kora Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 17:19
                    podczas mojego pobytu w side mialam przyjemnosc z panem dawidem szamtula(nie
                    jestem pewna czy nie przekrecilam nazwiska)chlopak udaje wyluzowanego goscia a
                    tak naprawde strasznie sie stresuje.udaje ze wszystko potrafi zalatwic a tak
                    naprawde jesli juz sie go o cos prosi to wymiguje sie brakiem czasu.
              • Gość: MartineZ Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 02:25
                Kompetentny!!! Twoja KOMPETĘCJA w języku polskim jest rewelacyjna :-)))
              • Gość: Marzanda Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:59
                Właśnie wróciłam z Alanyi , hotel NERAY, rezydent Kamil A.
                Zupełnie nie jestem w stanie pojąć twojej opinii o rezydencie.
                Przemiły facet , zawsze punktualnie zjawiał się na swoich dyżurach , chętnie
                udzielał dodatkowych informacji w wyczerpujący sposób. Podczas pierwszego
                spotkania informacyjego z gośćmi hotelu, dostarczył wielu cennych i
                praktycznych wskazówek , pomocnych w trakcie pobytu w Alanyi. Dla mnie
                superr!!!
          • Gość: Marzanda Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:06
            A dla nas zwasze Pan Kamil poświęcał cały swój dyżurowy czas , co więcej ,
            chętnie udzielał dodatakowych informacji przez smsy. Cierpliwy , punktulany ,
            zawsze z uśmiechem. Wrażenia mam dość świeżo w pamięci , właśnie dziś rano
            wróciłam z Alanyi , hotel Neray, też superrr!!!:)))
            • Gość: mała Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: 212.244.252.* 22.08.05, 15:57
              hmmm.... co do Pana Kamila A. to znam go osobiście. Widziałam się z nim
              niedawno w Alanyi. Grzecznie pisząc: straciłam tylko czas. Znałam go wcześneij
              zupełnie z innej strony, myślałam, że i w Alanyi bedę miała do czynienia z tą
              samą osobą a tu: wyrusł z ziemi arogancki, wręcz bezczelny dzieciuch, bez
              grosza kultury i obycia. Sposób w jaki prowadził rozmowę, jego pozeranckie,
              płytkie zachowanie wskazywały na to, że praca rezydenta mu nie służy. To chyba
              skazanie boskie, że przyjechał do tak fajnego miasta i musi latać z pomocą
              przyjezdnym turystom; chyba minął się z powołaniem. Poza faktem, że rozmawiał
              cały czas z beznadziejną laską, która leciała na niego jak lep na muchy- chyba
              mu się to spodobało- nie miał nic do zaoferowania. No cóż są ludzie i
              niedowartościowane, beszczelne chwasty.....

pozdrawiam

mała
    • Gość: robert Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: 81.213.174.* 27.07.05, 14:57
      Ja też byłem z tą Panią na objeździe dwa miesiące temu i było super. Dokładne
      rozliczenie. wiadomości, ewentualny b. szybkie zmiany pokoi na życzenie, itp.
      Ale cóż kontrahent to kontrahentJestem teraz w Turcji na wakacjaach
      stacjonarnych, może być
    • Gość: szumi06 Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:24
      Ja byłem na 7+7 w fethiye i turcji egejskiej. W fethiye rezydentką była Kasia
      Rotter miła nie narzucająca sie, generalnie nie mieliśmy żadnych problemów więc
      nasz kotakt z nią był ograniczony. później na objeździe przydzielono nam panią
      Ole ( niepamiętam nazwiska) i było świetnie przawie każdego znała z imienia,
      podawała najważniejsze i ciekawe inf. o zwiedzanych zabytkach, a nie suche
      daty, oczywiście zachęcała wszystkich do droższuch dodatkowych wycieczek
      triady, ale cóż taka jej praca i nie ma co oczekiwac że przewodnik powie że
      jadąc z triada płacimy 3 razy drożej, końcówka objazdu bardzo mile nas
      zaskoczyła z jej strony:
      po pierwsze- na jednej ze stacji na których jedliśmy lunch zostaliśmy oszukani-
      każdy zapłacił inną kwotę za obiad tzn. niektóży za 3 dania sałatki i picia
      zapłacili mniej niż inni za 2 dania bez sałatek i z jednym piwem. Gdy ola sie o
      tym dowiedziała wraz z tureckim przewodnikiem( całkiem fajny gośc:D)
      przystąpiła do akcji- spisała co kto zamawiał zadzwoniła do restałracji oddała
      nam różnicę kwoty zapłaconej od realnej wartości( czasem było to 10 lir na
      dwóch daniach)
      po drugie- mieliśmy wylot o 4 rana następnego dnia po innych miastach i triada
      zaproponowała nam płatny 10 eur. od osoby nocleg w hotelu w zupełnym pustkowiu,
      Ola po konsultacji z nami załatwiła pokoik na bagarz, łazienke i możliwośc
      kożystania z basenu za 2,5 eur w hotelu znajdyjącym sie niedaleko plaży i trasy
      dolmuszy.
      generalnie jestem bardzo zadowolony z jej pracy.
      • Gość: Jarek Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.08.05, 14:57
        Wróciłem wczoraj z imprezy 7+7 i także chciałbym ocenić pracę pracowników
        Triady. Naszą pilotką na objeździe była Mariola Wieczorek, w której znaleźć
        można taki zestaw cech, który chyba wszyscy turyści bardzo lubią: duża wiedza
        merytoryczna + przyjacielskie i życzliwe nastawienie do grupy. Dodatkowo
        Mariola posiada duszę romantyka - dlatego bardzo fajnie się słuchało jej
        opowieści o Turcji. Po za tym nie bała się trudnych pytań a takie na początku
        objazdu były, gdyż autokar którym się poruszaliśmy miał nie najlepiej pracującą
        klimatyzację. Efekt był taki, że od Pergamonu (ojazdówka zaczynała się od
        strony Pamukalle) z klimą wszystko było ok. Marioli pomagał turecki pilot o
        imieniu Serkam - bardzo sympatyczny człowiek i podobnie jak Mariola bardzo
        przyjacielsko nastawiony do całej grupy. Oboje nasi piloci pożegnali się z nami
        serdecznie na lotnisku w Antalyi: Serkam po wyjściu z autokaru, natomiast
        Mariola towarzyszyła nam aż do odprawy bagażowej. Podsumowując w skali
        szkolnych ocen od 1 do 6 Marioli Wieczorek i Serkamowi śmiało mogę wystawić 6.
        Serdecznie pozdrowienia dla nich i tak dalej trzymajcie!!! Co do rezydenta na
        pobycie w Kleopatrze Dream Beach to był nim Kamil A. Trochę zaskoczyły mnie
        opinię o tej osobie, chyba że jest jeszcze jakiś inny Kamil A. Jeśli to jest to
        ta sama osoba to moja ocena będzie raczej neutralna coś około 4. Może to jest
        podyktowane tym, że za bardzo nie potrzebowałem pomocy rezydenta.
        • dr_tusia Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 11.08.05, 16:03
          Plusik dla pani Iwonki Michalak- calkiem kompetentna pilotka- moze nie bez
          zastrzezen co do metodyki, ale wiedze ma szeroka, opowiada ciekawe rzeczy i
          jest po prostu sympatyczna :)
          • Gość: aleaanka Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.euron.pl / *.euron.pl 16.08.05, 14:00
            dopisuje się, kamil z Alanii totalne dno!
        • Gość: Gość Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 17.08.05, 23:38
          Byłem na objazdówce prowadzonej przez Mariole W i Serkama.Byli ok.Mili i
          kompetentni.Widać ,że Pani Mariola W lubi swoją prace.Wybaczyłem im nawet
          przkręty na biletach. No i kierowca - szatan nie kogut.Czulem troskę o jego
          wzrok ,gdyż był sam bez żadnego zmiennika przez 3200km.Ale slonecznik
          i "kolonia" czyniły cuda.To byl facet ,który uczciwie zapracowal na swój
          bakszysz.
          • Gość: Jarek Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.08.05, 08:25
            Fakt, Ibrahim to świetny kierowca i wszędzie zawoził nas przed czasem, czym
            zaskakiwał nawet Mariolę i Serkama. Pozdrowienia dla Gościa od sąsiadów z
            przodu :) a także dla pozostałych uczestników objazdu autokarem "M", który
            odbył się w dniach 03-10.08.2005.
            • Gość: RAN Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:47
              Wojtek Jaszczuk - wspaaanialy, cieply, napakowany wiedza o kraju, kulturze ...
              etc...polecam...
              • Gość: figo Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:00
                co do pana kamila mam takie same odczucia jak wiekszosc , na samym poczatku
                powiedzial nam ze nic nam nie pomoze jesli bedziemy picie do hotelu wnosic
                za to pani zosia na objezdzie bardzo mila kobieta traktowala nas troszke jak
                male dzieci ale duza wiedza o turcji
                • Gość: monika Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:00
                  Wojtek Jaszczak -rewelacja!!!!wrocilam 23 i jestem pod wielkim wrażeniem jego
                  wiedzy!niesamowity!powinien zostac pilotem roku!!!
                  • Gość: Anna Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:52
                    moją rezydentką w Alani była Pani Agnieszka Hajducka i nie mam jej nic do
                    zarzucenia. Zawsze był z nią kontakt telefoniczny i chętnie udzielała wszelkich
                    iformacji. Ogólnie Triada się spisała i bardzo pozytywnie nas zaskoczyła,
                    (byliśmy z tym biurem piewrwszy raz).
    • putek5 Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 02.09.05, 22:16
      wojtek jaszczak- bardzo dobry rezydent, śmiało można przyznać notę 10, wróciłe
      z Turcji 29.08, Wojtek przekazywał dużo niezbednych informacji na temat jak sie
      zachowąc w Turcji, co warto kupić i gdzie, ale na szczergólne słowa uznania
      zsługuje jego wiedza i sposób przekazywania wiedzy podczas zwiedzania Turcji,
      nie czuje sie że to 3600km, widąc że człowiek żyję praca, dużo czyta i
      interesuje się historia i nie tylko.
      same superlatywy...i jestem przekonany że nie jest to tylko moje zdanie,
      oby było więcej takich rezydentów
      • Gość: m Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 13.09.05, 16:08
        Wojtek Jaszczak na prezydenta!
        • pariss1 Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 16.09.05, 11:54
          No to ja tez dopiszę : Wiolettę Potęgę i Alego. Wioletta pasjonatka Turcji,
          mówi godzinami, opowiada mity, bajki, anegdoty, wszystko o życiu Turków. CAły
          czas. I to naprawdę ciekawie. Rozdaja prezenty w autokarze. Dostaliśmy chałwę,
          karmelki, pryskali nas wodą toaletową, dali oko proroka. Naprawdę super
          ludziska.
          Kasia
    • Gość: Benek Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:02
      Zdecydowanie polecam pilota Marcina Stolarskiego. Posiada nie tylko bardo
      bogatą wiedzę na temat atrakcji znajdujących się na trasie objazdu, ale wie o
      Turcji chyba wszystko, począwszy od geologii Azji Mniejszej, przez geografię
      tych terenów, historię istniejących tam cywilizacji, a na zwyczajach i
      codziennym życiu obecnych mieszkańców kończąc. Poza tym potrafi tą wiedzę w
      sposób ciekawy i przystępny przekazać w trakcie wielogodzinnych podróży. Po
      prostu super pilot, który jest świetny w tym, co robi. Przy okazji wielkie
      dzięki dla Marcina za ponadplanową, wieczorną wycieczkę po Stambule.
      • Gość: Agnieszka Ranking pilotów Triady - tylko MARCIN STOLOWSKI :) IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 19.09.05, 10:03
        Jeśli do Turcji na objazd to tylko z Marcinem Stołowskim!!! Z nim 3000 km
        mijają zanim się człowiek zdąży obejrzeć. Jego wiedza na temat Turcji i Turków
        jest imponująca. Bez mrugnięcia okiem odpowiada na najdziwniejsze pytania. W
        mojej grupie dotyczyły głównie lokalnych zwyczajów, kontaktów damsko-męskich,
        życia codziennego, edukacji, itp.
        • Gość: sylvii Re: Ranking pilotów Triady - tylko MARCIN STOLOWS IP: 83.238.100.* 20.09.05, 13:29
          Popieram Marcin Stołowski jest superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Agnieszka Ranking rezydentówTriady-Magda Najman DNO!!! IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 20.09.05, 14:39
            Byłam w Turcji od 17/08 do 31/08. Część pobytową spędziłam w hotelu Sahara w
            Side. Miałam NIEPRZYJEMNOŚĆ dwukrotnego spotkania z rezydentką - MAGDALENĄ
            NAJMAN.
            To młoda ale bardzo zmanierowana osóbka. Ma o sobie bardzo wysokie mniemanie.
            Nie ma za grosz szacunku do osób, którymi podobno się opiekuje. Na dyżury
            przychodzi spóźniona. Nie zna słów "dzień dobry", "do
            widzenia", "proszę", "przepraszam" ... Od razu przechodzi do sedna - "to jakie
            są pytania?".
            Nie wierzyłam własnym uszom gdy z jej ust popłynęło następujące zdanie - "ja
            nie leżę cały dzień na plaży czekając na telefon od turystów" ... Tak brzmiała
            odpwiedź na pytanie starszego pana o możliwość kontaktu w nagłym wypadku.
            Ogólnie spotkanie z grupą to dla panienki Najman strata czasu, przerwa we
            flirtowaniu z jakimś tureckim gogusiem który jej nieustannie towarzyszy.
            Mam wrażenie że za swoje jedyne zadanie uważa sprzedanie wycieczek
            fakultatywnych.
    • dondurma Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 21.09.05, 18:20
      DZień dobry,
      bardzo miło czyta sie takie rewelacje tylko proszę o postawienie od czasu do
      czasu kropki.
    • Gość: Zadowolony Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.mikolow.net 26.09.05, 21:58
      MARIOLA WIECZOREK. Miałem wielkie szczęście trafiając na objazdówkę prowadzoną
      przez Nią. Ona naprawdę kocha tę pracę i nawet po kilku miesiącach (wrzesień, a
      pracę zaczyna w kwietniu) sprawia wrażenie jak gdyby była to jej jedna z
      pierwszych tras - zero znużenia, zmęczenia, a wkońcu to już dwudziesta któraś
      trasa. W zasadzie same zalety: duży zasób wiedzy merytorycznej podawanej jednak
      w bardzo przystępny i ciekawy sposób, sporo ciekawostek (takich
      pozaprzewodnikowych), duża kultura osobista i bardzo przyjazny stosunek do
      uczestników, odpowiednia dawka humoru no i te prześliczne oczy, w które można
      było się zapatrzeć... Dzięki za te wspaniałe 7 dni objazdu w Turcji!
    • ks40 Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 29.09.05, 20:40
      Z przyjemnością dołączam to wszystkich "fanów" Wojtka Jaszczaka. Temu facetowi
      po prostu chce się to robić i robi to super! Był cudowny biegając po Troi w
      hełmie ze "szczotką" i wzbudzając ogromne zainteresowanie wśród zagranicznych
      turystów i pilotów (uczestnicy objazdu z 14.09. wiedzą o co chodzi) jak w
      Kapadocji w porciętach i koszuli prawdziwego tureckiego pasterza. Ma olbrzymią
      wiedzę i potrafi ją przekazać w niebanalny sposób. Pzdr. Kasia
    • Gość: Jacek C. Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 22:27
      Nikt jeszcze nie pisał o p. Marcinie Madeju - super facet z olbrzymią wiedzą -
      którą naprawde chciał i umiał przekazać. Panią Anne chyba Kot miałem okazję
      poznać tylko na rejszie po Bosforze, Kobitka z dużą wiedzą ale jeszcze bardziej
      zadartym nosie, ale nie zarzekam. Pozdrawiam pana Marcina, który mam nadzieje
      dotarł w końcu do Gdańska następnym samolotem 5 października. Dzieki za fajną
      objazdówke, Pozdrowienia Jacek i Marta
    • Gość: iza Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.acn.waw.pl 11.10.05, 16:15
      Wojtek Jaszczak - rewelacja, dzieki niemu odkrylam Turcje na nowo. Pasja i
      zaangazowanie oraz ogromna wiedza nie pozostawiaja watpliwosci, ze jest to
      praca stworzona dla niego. Serdecznie pozdrawiam.
      • Gość: karina Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.pl / *.smsnet.pl 20.10.05, 21:37
        Ania Kot - dramat, dziewczyna zadziera nosa i niewiele sama potrafi załatwić, w
        dodatku traktuje pilotowanie wycieczek jak niemiły obowiązek, podobnie też jak
        samych uczestników wycieczek.
        Dawid - rezydent w Side, zadufany w sobie chłopaczek, ma wszystko gdzieś, no z
        wyjątkiem lasek:)
    • Gość: ula Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.pools.arcor-ip.net 02.12.05, 22:52
      Prosze, napiszcie jeszcze cos o Waszych rezydentach i pilotach z tego roku w
      Turcji!!!!
      • Gość: dusza Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: 80.50.250.* 14.01.06, 20:45
        Moi Drodzy
        przeczytalam Wasze opisy i troche wstyd...
        Wymagacie od ludzi szacunku,opieki,uprzejmosci a sami obrazacie,dasacie
        sie,opluwacie.Macie racje ze rezydenci powinni pomagac (nie opiekowac sie) w
        zalatwieniu roznych spraw ale jestesmy dorosli i wybierajac sie na urlop tak sie
        zachowujmy.Jesli sa problemy na miejscu a)sprobuj je sam zalatwic
        b)zglos reklamacje do biura z ktorego
        ofert korzystasz.
        Rezydent jest tylko pracownikiem,i tak jak my ma dobry i kiepski dzien.
        Znam turystow ktorym sie nic nie podoba i ze wszystkiego sa niezadowoleni i
        jeszcze zdziwieni ze za niewielkie pieniadze(a takie ceny ma Triada)nie znalezli
        sie w super hotelu w apartamentach z widokiem na morze.Podczas wycieczek
        najlepiej zaopatrzyc sie w dobry przewodnik uniknie sie wtedy braku wiedzy o
        danym miejscu.Rezydenci powinni byc przede wszystkim kompetentni,kulturalni,nie
        musza sie do wszystkich usmiechac(tzw.smutasy)i zaspakajac wszystkie zyczenia .
        Sami sie do siebie usmiechajmy i spelniajmy swoje marzenia.I nie obrazajmy
        nikogo,nawet jak nam sie bardzo cos nie podoba.Bo przeciez sa inne formy
        zalatwienia tematu.Wszyscy dobrze wychowani je znaja.I na koniec rada -troche
        wiecej luzu na wakacjach,szukac pozytywow nie negatywow.Bo przeciez ludzie sa
        tylko ludzmi...
        • 1303a Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 14.01.06, 20:58
          O właśnie "Dusza" w stu procentach się z Tobą zgadzam :)
          pozdrawiam
          • Gość: pozytywna Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.06, 09:06
            Zgadzam się z Wami!!!!
            • Gość: dusza Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: 80.50.250.* 15.01.06, 13:21
              Ciesze sie ze ktos mysli podobnie.Staram sie byc wyrozumiala i tolerancyjna dla
              ludzi,bo sama mam stresujaca prace (czeste kontakty z ludzmi) i wiem ile wysilku
              kosztuje mnie zeby wszyscy byli zadowoleni(a ludzie sa rozni!!!).Jesli dla wielu
              osob problem rezydenta jest taki super wazny,widocznie nie potrafia w zyciu byc
              samodzielni i niestety wyjezdzajac na wakacje tez oczekuja od innych ze
              pomoga,zorganizuja i beda na kazde zawolanie.Spedzajac urlop w innym kraju
              musimy byc przygotowani na to ze,w wielu kwestiach musimy liczyc na siebie.Warto
              przed wakacjami poczytac troche o miejscu gdzie bedziemy,zeby uniknac przykrych
              niespodzianek,znajomosc jezyka tez sie przydaje.Zawsze na zorganizowanych
              wakacjach na tablicach ogloszen sa nr.tel.do rezydentow,lekarza i w przypadku
              problemow (powaznych ) mozna liczyc na ich pomoc.Wszyscy ktorzy wyjezdzaja do
              krajow gdzie jest inny klimat,inne zwyczje,kultura,inne jedzenie, musza liczyc
              sie z tym ze ,przyjdzie im zmierzyc sie z wieloma problemami.Warto o nich
              wiedziec bo wtedy latwiej je pokonac(samodzielnie).Rezydent nie zapewni nam
              komfortu psychicznego i fizycznego bo nie jest cudotworca.A jesli temat
              rezydentow na urlopie jest tematem Nr.1 ( i to w takiej malo kulturalnej formie)
              to znaczy ze lepiej zostac w domu (bo przeciez siebie nawet z wadami lubimy)!!!
              pozdrawiam
              • Gość: pozytywna Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.06, 17:26
                Dusz-dobrze powiedziane!!!
                Wiesz, ja myślę, że ludzie specjalnie tak robią. Po co samemu chodzić,
                załatwiać itd... skoro mogą zatruć życie redydentowi. Myślą sobie:" Zapłaciłae
                dużo kasy za wczasy i za opiekę rezydenta, to wymagam! Niech rezydent się nie
                leni i opala na plaży, tylko trochę popracuje">>>
                Ludzie tak na prawdę nie wiedzą ile ci biedni rezydenci pracują i na prawdę
                czasu na plażę nie mają.
                Dużo ludzi wyjeżdźa też po raz pierwszy, albo bardzo sporadycznie, więc czują
                się panami i bardzo ważnymi ludzźmi i to oni mają zazwyczaj tak dużo do
                powiedzenia ( ale nie tych rzeczy co potrzeba).
                Krótko mówiąc: to temat rzeka i ani ja ani Ty go nie wyczerpiemy. Zawsze pojawi
                się jakiś idiota, który skwituje, że rezydenta to on na oczy w hotelu nie
                widział!. Ale- na spotkanie informacyjne, nie przyjdzie i nie dowie się kiedy
                odbywają się dyżury w hotelu, ponieważ... dzień wcześniej przyleciał tak
                nawalony, że tylko utrudniał rezydentom pracę i teraz odsypia..... Tak taka
                jest polska rzeczywistość i z takimi przypadkami spotkałam się wielokrotnie!!!!
                Pozdrawiam
                • Gość: dusza Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: 80.50.250.* 15.01.06, 19:16
                  Wiesz,najlatwiej jest oceniac innych.Zeby zobaczyc siebie trzeba sie przejrzec w
                  krzywym zwierciadle.Tam widac nasze wszystkie wady,ze nie jestesmy tacy
                  piekni,madrzy i wspaniali.Tylko przewaznie normalni i zwyczajni.Staramy sie
                  wychodzic ponad przecietnosc,ale nie wszystkim to sie udaje.Szukamy wtedy
                  gorszych od siebie,brzydszych ,glupszych ,bo milo jest wytknac czyjes wady bedac
                  istota idealna.Bo widzac bledy innych myslimy ze , bylibysmy lepsi,ze nigdy w
                  zyciu tak bysmy sie nie zachowali,nie ubrali,nie powiedzieli tego.A potem
                  ...szkoda gadac.
                  Wracajac do rezydentow wszystkich biur podrozy.Zycze im zadowolonych
                  turystow,turnusow bez przykrych niespodzianek,satysfakcji z pracy.A wszystkim
                  urlopowiczom zycze zeby Wasz rezydent byl tylko tlem(kompetentnym) do
                  wspanialego urlopu ktory
                  spedzacie w kazdym zakatku swiata.Ja na swoich wakacjach spotkalam roznych
                  rezydentow.Nie pamietam ani ich imienia ani jak wygladali.Bo po co?Wykonywali
                  swoja prace,a to jak spedze urlop zalezalo ode mnie.Nikt z moich znajomych nie
                  oczekiwal od rezydentow niczego wiecej ponad ich obowiazki.A sympatyzowanie lub
                  nie,troche to infantylne i dobre dla malych nadasanych dziewczynek. Chcemy byc
                  swiatowi wiec stawmy temu czola.pozdrawiam
                  • Gość: pozytywna Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.06, 14:20
                    Duszo - aby takich duszek jak Ty było o wiele więcej. Mam nadzieję, że
                    wiekszość turystów przybędzie na urlop w "różowych" okularach a obsługiwać ich
                    będą tylko wspaniali rezydenci, rezydenci, którzy są fachowi i kochają swoją
                    pracę i nawet ostatnia wycieczkę w sezonie zrealizuja uśmiechając się do ludzi.
                    Wszystko się może spełnić, tylko trzeba wierzyć!
                    • 1303a Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady 16.01.06, 15:15
                      No i proszę jak się miło zrobiło :))
                      pozdrowienia dla wszystkich rezydentów i turystów ,
                      pomyślnego sezonu, udanych wakacji
                      pozdrawiam
        • Gość: ewelina356 Re: Ranking pilotów i rezydentów Triady IP: *.chello.pl 27.03.06, 19:00
          zgoda w 100% chce pracowac jako rezydent i chcialabym spotykac takich
          turystow/pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka