Gość: ania IP: *.lublin.mm.pl 13.07.05, 13:50 czy byl moze ktos w hotelu cristal z itaka w turcji,jade tam 24 sierpnia i jestem ciekawa jak tam jest z gory wielkie dz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etrusek hotel cristal na forum hotelowym 13.07.05, 14:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=26401321&a=26401321 chyba bedziesz zadowolona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: hotel cristal na forum hotelowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:55 witam! wybieram się do hotelu crystal w sierpniu i jestem wdzieczna za wprowadzenie mnie w szczegóły pobytu w Bodrum. przedstawiona opinia o warunkach pobytu w hotelu crystal jest ekstra. gdyby oferta katalogowa BP ITAKA zawierała tyle ważnych i istotnych uwag to na pewno bym się na nią nie zdecydowała. jestem optymistką że pomimo braku normalnej plaży i innych niedogodności spędzę przyjemne dwa tygodnie wakacji z rodziną. prosiłabym tylko o jeszcze jedną informacje gdyż jestem zwolenniczką spędzania czasu na plaży niż w basenie. czy na plaży są bezpłatne leżaki, materace i parasole gdyż w ofercie katalogowej ten teamt jest przemilczany. z góry dziękuje za odpowiedź. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: hotel cristal na forum hotelowym IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 16:05 witam, na plaży są bezpłatne leżaki i parasole dla gości hotelowych, są również bezpłatnie napoje w w porze lunchu zwykle frytki i hamburger. Nie licz jednak na ekstra plażę, piachu tu nie ma w ogóle, zejście do morza z pomostu. Zwylke rodziny z dziećmi wolały spędzać czas na basanie. [pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sara1973 Re: hotel cristal na forum hotelowym 19.07.05, 15:54 Czy jedzenie jest dobre?A możesz coś powiedzieć o standardzie pokoju? Czy opinia Itaki zgadza się z tym,że hotel warto polecić rodzinom z dziećmi? Ja tam jadę z małymi dziećmi.A jak z bezpieczeństwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: hotel cristal na forum hotelowym IP: 57.66.193.* 10.08.05, 16:57 przy plazy za darmo super hotel bylem z itaki w lipcu najlepsze moje wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: hotel cristal na forum hotelowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:22 czy w obiegu są jeszcze stare liry czy tylko obowiązują nowe? jaki był kurs euro w okresie Twojego pobytu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelia Re: hotel cristal na forum hotelowym IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 16:07 Są nowe i stare, które obowiązują do końca tego roku. za 1 euro mozna było dostać 1,56 lira tureckiego, a za 1 dolara 1,31 lira tureckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: hotel cristal IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 17:59 hej wczoraj po dwutygodniowym pobycie wróciłam z tego hotelu, też leciałam z Itaką. Hotel jest dosyć fajny, ma dwa baseny,bezpłatne leżaki na plaży, ale jest on połozony daleko od centrum Yalikavak, które jest małą wioską rybacką, natomiast to Bodrum (największe tym rejonie miasto) około 45-50 minut dolmuszem (miejscowy transport). A i jeżeli wieczorami liczysz na jakieś rozrywki to nic nie ma oprócz hotelowej animacji. W poblizu hotelu nie ma żadnych kawiarenki, pubów, dyskotek. Jeżeli chcesz coś więcej wiedzieć to pytaj w miare mozliwości postarwam się odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: hotel cristal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 09:08 hej! czy w lewą lub w prawą strone od pomostu jest mozliwe kontrolowane wejście z brzegu do morza? może być to w dalszej odległości np. 50 lub 100 metrów. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: hotel cristal IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 19:04 Jest mozliwe ale po kamieniach, dlatego nalepiej zabrać ze sobą jakieś sandałki do kąpania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sara1973 Re: hotel cristal 19.07.05, 15:48 Gość portalu: Kornelia napisał(a): > hej wczoraj po dwutygodniowym pobycie wróciłam z tego hotelu, też leciałam z > Itaką. Hotel jest dosyć fajny, ma dwa baseny,bezpłatne leżaki na plaży, ale > jest on połozony daleko od centrum Yalikavak, które jest małą wioską rybacką, > natomiast to Bodrum (największe tym rejonie miasto) około 45-50 minut dolmuszem > Jak wyglądają pokoje?Czy możesz również powiedzieć coś o jedzeniu?W zeszłym roku byłam na Krecie ,miałam wykupione all inclusive,ale po 4 dniach wszyscy mieli już dosyć,bo jedzenie było zbyt monotonne... > (miejscowy transport). A i jeżeli wieczorami liczysz na jakieś rozrywki to nic > nie ma oprócz hotelowej animacji. W poblizu hotelu nie ma żadnych kawiarenki, > pubów, dyskotek. Jeżeli chcesz coś więcej wiedzieć to pytaj w miare mozliwości > postarwam się odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hotel cristal IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 08.08.05, 15:14 Na terenie hotelu jest dyskoteka zaczynajaca się o 24.00, po animacjach wieczornych. Odpowiedz Link Zgłoś
sara1973 Re: hotel cristal 19.07.05, 15:40 Ja też wybieram się do tego hotelu na początku sierpnia,w biurze Itaka bardzo mi go polecali,ale przeraziły mnie informacje o atakach terrorystycznych. Jadę tam z małymi dziećmi,może ktoś mnie pocieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Editt Re: hotel cristal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:50 Ja w połowie sierpnia też się wybieram do Crystala z małym synkiem z poczaąku miałam podobne obawy jak ty, myślę że będzie ok. Pozdrawiam Editt Odpowiedz Link Zgłoś