Gość: Piotr IP: *.laczpol.net.pl 20.08.05, 15:26 Może ktoś leci w tym czasie do tego hotelu. My lecimy z Gdańska i było by fajnie gdyby ktoś się zgłosił pozd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawin2 Re: Santana Club 24.08 21.08.05, 21:52 ja lece z rodzinką 31-08, ale bardzo się obawiam , bo naczytałam się o warunkach i traktowaniu turystów przez Turków. AGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Santana Club 24.08 IP: *.chello.pl 22.08.05, 13:40 Skad lecisz ja tez 31.08 wybieram sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Santana Club 24.08 IP: *.chello.pl 23.08.05, 20:19 Ja tez z poznania ile macie latek??? Odpowiedz Link Zgłoś
agawin2 Re: Santana Club 31.08 24.08.05, 22:35 w sam raz na wycieczki do Turcji. mam 4 letniego synka i najbardziej obawiam sie o wyżywienie dla dzieci. A ty? w jakim składzie lecisz do Santany? Odpowiedz Link Zgłoś
anetta38 Re: Santana Club 24.08 24.08.05, 08:21 iczym się nie przejmuj,byliśmy w tym hotelu trzy lata temu,jeszcze przed remontem i było SUPER.Nasi przyjaciele pojechali w następnym roku,hotel był po gruntownym remoncie,powiększono basen,byli b.zadowoleni.Ja do zachowania Turków nic nie mam,uważam,ze lubią Polaków,od lat nas znają.Handlujemy z nimi.Często zachecają do zakupów uzywając j.polskiego.A tam zakupy to sama przyjemnosć.My u złotnika byliśmy do późnych godzin nocnych(2 w nocy),gdy okazało się,ze jest jakiś problem z kartą kredytową,a trwało przetwarzanie danych i czekaliśmy przy lampce wina i torcie,gdyż stała klientka naszego złotnika miała właśnie urodziny i trafiliśmy na imprezę zorganizowaną przez właściciela sklepu.Dla Angielki była to niesamowita niespodzianka,aż popłakała sie ze wzryszenia.Wiele innych miłych chwil spotkało nas tam i dlatego teraz poraz drugi również 31.08. wybieramy się do Verano Club, tym razem w SIDE.Zyczę wam miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
marheffa303 Re: Santana Club 24.08 26.08.05, 22:21 Ja tez sie wybieram do Santany 31:) Tyle, ze mam odlot z Gdanska. Mam nadzieje ze bedzie super zabawa. Boje sie Turkow, ale coz... Ma ktos jakies informacje o Alanya? Czy sa jakies sklepy, czy mozna tam kupic cos fajnego (odziez), jakie sa atrakcje... Goraco pozdrawiam !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Santana Club 24.08 IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 30.08.05, 13:12 Ja tez jutro wybieram sie do Santany.. (31.08 wylot z Gdanska) Rowniez naczytalam sie zlych opinii ale nie do konca chce mi sie w nie wierzyc i licze na swoje odczucia nie sugerujac sie maruderami :) Odpowiedz Link Zgłoś