Dodaj do ulubionych

ALMATUR 7.09.DIDIM

IP: *.ramtel.com.pl 27.08.05, 20:30
Jedzie ktos w tym terminie ;-)?
Byl ktos kiedys w Turcji z ALMATUREM?
Byl ktos w Didim? jakie plaze, jakie rozrywki;0?
Obserwuj wątek
    • Gość: bobik Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.aster.pl 27.08.05, 21:20
      Bylem tam w 1998, plaża wzdłuż promenady jest raczej wąska, natomiast dalej jest
      szersza i ladniejsza. Idącdalej można było trafić na kilka zacisznych zatoczek i
      małych plażyczek, w mieście jest sporo barów,restauracji,dyskotek,sklepów
      itp.było nawet wesołe miasteczko ( tragedia ). Pamiętam że w niektorych hotelach
      w lazienkach była słona woda (!)
      • Gość: SYSIA Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.lodz.mm.pl 27.08.05, 21:39
        Ja byłam z mężem w 2004 roku na przełomie lipca i sierpnia na objazdówce "Skarby Turcji Kapadocja".Organizacja wycieczki dobra bardzo fajni piloci Jacek i Janek.Didim to typowy nadmorski kurort.W samym miasteczku dużo barów z animacjami i fajna dyskoteka tylko zapomniałam jak sie nazywa jeśli chcesz zdjęcia z didim to podaj emaila to kilka Ci prześlę.Napisz jaką opcję wycieczki wybrałaś i pytaj a ja chętnie odpowiem. Co do słonej wody w kranach to faktycznie jest to duży minus ale tak jest w większości hoteli w Didim bo wynika to z oszczędności wody.Jak dobrze poszperasz na tym fotum to znajdziesz moje opisy na temat tego wyjazdu. Pozdrawiam i czekam na pytania
        • Gość: SYSIA Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.lodz.mm.pl 27.08.05, 21:42
          Tu troszkę pisałam
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=22834976&v=2&s=0
          • Gość: SYSIA Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.lodz.mm.pl 27.08.05, 21:46
            I jeszcze tu:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=22847489&v=2&s=0
            • Gość: gabrysia Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.ramtel.com.pl 27.08.05, 22:35
              dzieki za zainteresowanie ;-)
              ja jade na oboz studencki :) chcialam tylko wiedziec jak wygladaja okolice
              itd..jakie plaze no i na co uwazac? wiem ze woda nie do picia itd ;-) a jakie
              jest jedzenie? da sie zjesc? chyba na pewno wezme euro a co do ich waluty to
              lepiej kupic tu czy tam i czy w ogole warto? Efez to wiem ze warto - cos
              jeszcze? mam nadzieje ze przez dwa tygodnie zdaze sie usmazyc na brązowo :D?
              jak masz jakies fotki to poprosze na joli_etoile@op.pl DZIEKI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka