Gość: gabrysia IP: *.ramtel.com.pl 27.08.05, 20:30 Jedzie ktos w tym terminie ;-)? Byl ktos kiedys w Turcji z ALMATUREM? Byl ktos w Didim? jakie plaze, jakie rozrywki;0? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobik Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.aster.pl 27.08.05, 21:20 Bylem tam w 1998, plaża wzdłuż promenady jest raczej wąska, natomiast dalej jest szersza i ladniejsza. Idącdalej można było trafić na kilka zacisznych zatoczek i małych plażyczek, w mieście jest sporo barów,restauracji,dyskotek,sklepów itp.było nawet wesołe miasteczko ( tragedia ). Pamiętam że w niektorych hotelach w lazienkach była słona woda (!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.lodz.mm.pl 27.08.05, 21:39 Ja byłam z mężem w 2004 roku na przełomie lipca i sierpnia na objazdówce "Skarby Turcji Kapadocja".Organizacja wycieczki dobra bardzo fajni piloci Jacek i Janek.Didim to typowy nadmorski kurort.W samym miasteczku dużo barów z animacjami i fajna dyskoteka tylko zapomniałam jak sie nazywa jeśli chcesz zdjęcia z didim to podaj emaila to kilka Ci prześlę.Napisz jaką opcję wycieczki wybrałaś i pytaj a ja chętnie odpowiem. Co do słonej wody w kranach to faktycznie jest to duży minus ale tak jest w większości hoteli w Didim bo wynika to z oszczędności wody.Jak dobrze poszperasz na tym fotum to znajdziesz moje opisy na temat tego wyjazdu. Pozdrawiam i czekam na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.lodz.mm.pl 27.08.05, 21:42 Tu troszkę pisałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=22834976&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.lodz.mm.pl 27.08.05, 21:46 I jeszcze tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=22847489&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrysia Re: ALMATUR 7.09.DIDIM IP: *.ramtel.com.pl 27.08.05, 22:35 dzieki za zainteresowanie ;-) ja jade na oboz studencki :) chcialam tylko wiedziec jak wygladaja okolice itd..jakie plaze no i na co uwazac? wiem ze woda nie do picia itd ;-) a jakie jest jedzenie? da sie zjesc? chyba na pewno wezme euro a co do ich waluty to lepiej kupic tu czy tam i czy w ogole warto? Efez to wiem ze warto - cos jeszcze? mam nadzieje ze przez dwa tygodnie zdaze sie usmazyc na brązowo :D? jak masz jakies fotki to poprosze na joli_etoile@op.pl DZIEKI! Odpowiedz Link Zgłoś