Dodaj do ulubionych

all inclusive

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:31
Cześć czy ktos sie moze orientuje czy w hotelu mozna dokupić all inclusive
przy wykupionej wersji HB??I ile to kosztuje??
Obserwuj wątek
    • Gość: dora 69 Re: all inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 08:56
      jezeli kupiłaś w biurze podrózy już tą impreze to najprawdopodobniej ten hotel
      nie posiada formy ALL, bo żadko a ja nawet nigdy nie spotkałam hotelu gdzie
      byli by ludzie bez ALL i płacili , raz tylko spotkałam takich niemców ,
      przeważnie są hotele tylko z ALL lub bez ALL , i to widać w katalogach, ja np.
      latam z neckeranem i tak przykażdym opisie pisze ALL lub nie pisze ALL myśle ze
      to już musztarda po obiedzie, ale na przyszłość polecm ALL, nie wydajesz ani
      grosza w hotelu nawet pijesz za "darmo", na plazy są bufety z napojami ,
      drinkujesz na lezacku itd. Ja się przekonałam raz jak spróbowałam, szczególnie
      dobre to jest jak jesteś z dziećmi na urlopie. Pozdrawiam i powodzenia !!!
    • Gość: asia Re: all inclusive IP: *.toya.net.pl 07.09.05, 17:51
      Nie do konca musztarda po obiedzie, bo mozna wykupic all na miejscu. Nie wiem
      czy wszedzie, ale w wiekszosci hoteli w Alanii, ktore ma w ofercie np. Triada
      mozna. Latem w 4-gwiazdkowym kosztował 10 E na dzien, w 3 - 8 E. Mozna wykupic
      na dowolną ilosc dni, ale warunkiem jest zeby wykupic do konca turnusu, czyli
      mozna np. tylko na ostatni tydzien (ze wzgledu na bransoletke, ktora cie
      oznaczaja ze jestes all).
      • Gość: zruc Re: all inclusive IP: *.cable.wsm.wielun.pl 07.09.05, 18:59
        Itu też nie cała prawda.W hotelu Al Star w Side mogłem dokupić ALL nawet na
        jeden dzień.Koszt 7 euro.
        • Gość: Bahar Re: all inclusive IP: *.catv.net.pl 07.09.05, 19:48
          ale to sie rzadko zdarza, zwykle jest mozliwosc dokupienia wylacznie na kilka dni
    • Gość: B Re: all inclusive IP: *.katowice.tpsa.pl 07.09.05, 21:50
      W hotelu Kleopatra Dreams Beach kupowało się na tygodnie i all nie obowiązywało
      na plaży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka