Dodaj do ulubionych

do Turcji z Itaką?

IP: *.chello.pl 27.01.06, 23:53
Witam.Czy ktoś był może jakoś niedawno w Turcji z Itaką?
Nie znam tego biura.Zastanawiam się nad Oludeniz i oni chyba mają niezłą ofertę.
A może Wezyr? Co myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pyra Re: do Turcji z Itaką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:16
      Z Itaką byłem dwa razy na wakacjach. W obu przypadkach last minute. W zeszłym
      roku byłem w Oludeniz. Ja nie mam zastrzeżeń. Nie było żadnych problemów. Na
      naszym turnusie nikt się nie skarżył.
      • yooreck Re: do Turcji z Itaką? 29.01.06, 20:48
        My bylismy w Turcji z Itaką (Bodrum) i Wezyrem (Side, Bodrum) - żadnych uwag
        krytycznych!!! Wszystko było w porządku!!! Polecam
    • Gość: Piotrek Re: do Turcji z Itaką? IP: 195.39.217.* 30.01.06, 07:44
      Lecę z Itaka do Side - hotel Golf - ma bardzo dobre opinie...
      Z Itaką byłem juz w Grecji ..moim zdaniem jest ok i ma dośc przystępne ceny
    • Gość: greg32 Re: do Turcji z Itaką? IP: *.siemianowice.pl / *.siemianowice.pl 30.01.06, 14:52
      Polecam Itakę, byłem w Bułgarii w hotelu Azalia - super. Teraz lecę z nimi do
      Turcji do Wish Long Beach, liczę na to samo. Pozdr!
      • Gość: władek Re: do Turcji z Itaką? IP: *.mofnet.gov.pl 30.01.06, 15:19
        Trochę za drogo maja w porównaniu z innymi biurami, za to dobre ceny w lastach.
        • Gość: jack Re: do Turcji z Itaką? IP: *.chello.pl 30.01.06, 20:22
          wielkie dzięki za odpowiedzi
    • Gość: Asia Re: do Turcji z Itaką? IP: *.sfwenergia.com.pl 31.01.06, 15:53
      Byłam z Itaką w Bodrum. Jeżeli chcesz skorzystać z ich oferty wyraźnie zaznacz
      w umowie wszystkie swoje uwagi co do pokoju. Na miejscu może się okazać, że
      pokój który wg oferty katalogowej ma mieć balkon wcale go nie posiada. Piszę to
      tak na wszelki wypadek. Taka niespodzianka właśnie nas spotkała.
      • Gość: k Itaka Alba Resort IP: *.media / 195.136.30.* 06.02.06, 10:40
        Witam czy leci ktoś z Itaką do tego hotelu w sierpniu???.
        Zdecydowałem sie na ten hotel ponieważ ma rewelacyjne opinie na stronach
        niemieckich biur podróży, ogromny ogród i piaszczystą plażę co jest dla mnie o
        tyle istotne, iż jadę z małym brzdącem i nie chciałbym by spędzał czas tylko
        przy basenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka