Gość: jack IP: *.chello.pl 27.01.06, 23:53 Witam.Czy ktoś był może jakoś niedawno w Turcji z Itaką? Nie znam tego biura.Zastanawiam się nad Oludeniz i oni chyba mają niezłą ofertę. A może Wezyr? Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pyra Re: do Turcji z Itaką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:16 Z Itaką byłem dwa razy na wakacjach. W obu przypadkach last minute. W zeszłym roku byłem w Oludeniz. Ja nie mam zastrzeżeń. Nie było żadnych problemów. Na naszym turnusie nikt się nie skarżył. Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: do Turcji z Itaką? 29.01.06, 20:48 My bylismy w Turcji z Itaką (Bodrum) i Wezyrem (Side, Bodrum) - żadnych uwag krytycznych!!! Wszystko było w porządku!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: do Turcji z Itaką? IP: 195.39.217.* 30.01.06, 07:44 Lecę z Itaka do Side - hotel Golf - ma bardzo dobre opinie... Z Itaką byłem juz w Grecji ..moim zdaniem jest ok i ma dośc przystępne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg32 Re: do Turcji z Itaką? IP: *.siemianowice.pl / *.siemianowice.pl 30.01.06, 14:52 Polecam Itakę, byłem w Bułgarii w hotelu Azalia - super. Teraz lecę z nimi do Turcji do Wish Long Beach, liczę na to samo. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: do Turcji z Itaką? IP: *.mofnet.gov.pl 30.01.06, 15:19 Trochę za drogo maja w porównaniu z innymi biurami, za to dobre ceny w lastach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: do Turcji z Itaką? IP: *.chello.pl 30.01.06, 20:22 wielkie dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: do Turcji z Itaką? IP: *.sfwenergia.com.pl 31.01.06, 15:53 Byłam z Itaką w Bodrum. Jeżeli chcesz skorzystać z ich oferty wyraźnie zaznacz w umowie wszystkie swoje uwagi co do pokoju. Na miejscu może się okazać, że pokój który wg oferty katalogowej ma mieć balkon wcale go nie posiada. Piszę to tak na wszelki wypadek. Taka niespodzianka właśnie nas spotkała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Itaka Alba Resort IP: *.media / 195.136.30.* 06.02.06, 10:40 Witam czy leci ktoś z Itaką do tego hotelu w sierpniu???. Zdecydowałem sie na ten hotel ponieważ ma rewelacyjne opinie na stronach niemieckich biur podróży, ogromny ogród i piaszczystą plażę co jest dla mnie o tyle istotne, iż jadę z małym brzdącem i nie chciałbym by spędzał czas tylko przy basenie. Odpowiedz Link Zgłoś