Dodaj do ulubionych

TURCJA BUTY

IP: *.crowley.pl 21.04.06, 22:00
Prosze o odpowiedz czy w Turcji kupie buty do chodzenia po plazy dla doroslego
i dziecka ,
Obserwuj wątek
    • jusytka Re: TURCJA BUTY 21.04.06, 22:35
      Nie wiem, ale ja specjalnych butów nie potrzebwałam ...
      • Gość: zosia Re: TURCJA BUTY IP: 212.156.181.* 21.04.06, 23:08
        Wszędzie kupisz.
    • Gość: matrak Re: TURCJA BUTY IP: *.pegast.com / 85.99.98.* 22.04.06, 09:02
      Boze, co za pytanie?

P.S. Czy w Polsce kupie buty do chodzenia po ulicy dla babci i dziadka???????

:P
      • Gość: monia Re: TURCJA BUTY IP: *.chello.pl 22.04.06, 10:25
        To wcale nie jest dziwne pytanie! Ja też zastanawiałam się czy kupię takie
        obuwie, ponieważ w miejscowości do której jadę - Karaburun - plaża jest żwirowo-
        kamienista i otrzymałam odpowidź od osoby, która była w tym samym hotelu, do
        którego ja jadę (Holiday Park Resort), że wtedy kiedy ona była (3 lata temu)
        takich specjalnych butów w okolicy nie można było kupić. Natomiast jechać 35 km
        do Alanii lub 30 km do Side specjalnie po takie obuwie, żeby np. dziecko mogło
        swobodnie kapać się w morzu??... to chyba już lepiej kupić w Polsce.
        • Gość: grazka Re: TURCJA BUTY IP: *.crowley.pl 22.04.06, 11:53
        • Gość: grazka Re: TURCJA BUTY IP: *.crowley.pl 22.04.06, 11:56
          Monia dzieki za wsparcie my wlasnie jedziemy do tego hotelu a w POLSCE narazie
          nie moge nigdzie trafic takich butow w Egipcie zeszlego roku bylo tego mnostwo
          ale nie potrzebowalam wiec nie kupilam . Moze jeszcze gdzies w Gdansku dostane
          bo wylatujemy 24 maja . Pozdrawiam papapapap
      • Gość: grazka Re: TURCJA BUTY IP: *.crowley.pl 22.04.06, 11:59
        Matrak troszke uprzejmosci nie zaszkodzi nie uwazasz jak ci sie nie podoba to
        nie odpowiadaj i tyle.
        • Gość: Yasemin1 Re: TURCJA BUTY IP: 85.104.229.* 22.04.06, 18:28
          Ale o jakich butach wy mówicie. Zwykłe klapki wystarczą przecież mają podeszwę
          gumową albo drewnianą. Żwir przez te klapki nie przedziurawi wam stopy. W końcu
          to nie są kamieniołomy na tych plażach.
    • Gość: Grazyna Re: TURCJA BUTY IP: 195.175.57.* 01.05.06, 19:01
      Oczywiscie!!!.I nie tylko buty na plaze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka