Gość: grazka IP: *.crowley.pl 21.04.06, 22:00 Prosze o odpowiedz czy w Turcji kupie buty do chodzenia po plazy dla doroslego i dziecka , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: TURCJA BUTY 21.04.06, 22:35 Nie wiem, ale ja specjalnych butów nie potrzebwałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrak Re: TURCJA BUTY IP: *.pegast.com / 85.99.98.* 22.04.06, 09:02 Boze, co za pytanie? P.S. Czy w Polsce kupie buty do chodzenia po ulicy dla babci i dziadka??????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: TURCJA BUTY IP: *.chello.pl 22.04.06, 10:25 To wcale nie jest dziwne pytanie! Ja też zastanawiałam się czy kupię takie obuwie, ponieważ w miejscowości do której jadę - Karaburun - plaża jest żwirowo- kamienista i otrzymałam odpowidź od osoby, która była w tym samym hotelu, do którego ja jadę (Holiday Park Resort), że wtedy kiedy ona była (3 lata temu) takich specjalnych butów w okolicy nie można było kupić. Natomiast jechać 35 km do Alanii lub 30 km do Side specjalnie po takie obuwie, żeby np. dziecko mogło swobodnie kapać się w morzu??... to chyba już lepiej kupić w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: TURCJA BUTY IP: *.crowley.pl 22.04.06, 11:56 Monia dzieki za wsparcie my wlasnie jedziemy do tego hotelu a w POLSCE narazie nie moge nigdzie trafic takich butow w Egipcie zeszlego roku bylo tego mnostwo ale nie potrzebowalam wiec nie kupilam . Moze jeszcze gdzies w Gdansku dostane bo wylatujemy 24 maja . Pozdrawiam papapapap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: TURCJA BUTY IP: *.crowley.pl 22.04.06, 11:59 Matrak troszke uprzejmosci nie zaszkodzi nie uwazasz jak ci sie nie podoba to nie odpowiadaj i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasemin1 Re: TURCJA BUTY IP: 85.104.229.* 22.04.06, 18:28 Ale o jakich butach wy mówicie. Zwykłe klapki wystarczą przecież mają podeszwę gumową albo drewnianą. Żwir przez te klapki nie przedziurawi wam stopy. W końcu to nie są kamieniołomy na tych plażach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: TURCJA BUTY IP: 195.175.57.* 01.05.06, 19:01 Oczywiscie!!!.I nie tylko buty na plaze. Odpowiedz Link Zgłoś