Gość: mery Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 217.116.110.* 12.01.07, 20:32 Witaj.Bardzo proszę o namiary na biuro oraz ofertę wycieczek z cennikiem.Od 06 czerwca będziemy w Albie Resort(okolice Side).Pozdrawiam i z góry dziekuję.Mój e-mail:maria.maroil@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Do Leny z PACHO TOUR 12.01.07, 22:56 Witam. Ja również poproszę o cennik i mapkę. Będziemy w Alanii w 4 os. dorosłe od 30.05 do 13.06. Pozdrawiam i życzę wielu zadowolonych klientów ;) Mój mail: myniek1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.icpnet.pl 13.01.07, 13:58 Witaj.Bardzo proszę o namiary na biuro oraz ofertę wycieczek z cennikiem.Od 27 czerwca będziemy w Incekum Beach Pozdrawiam i z góry dziekuję.Mój e-mail:marek@pomar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sarana Re: Do Leny z PACHO TOUR 13.01.07, 18:52 Proszę o adres, cenniki i mapki. Będę w Side w czerwcu, chętnie skorzystam z oferty Biura. Mój adres : sarana@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazio4 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:57 w lipcu wybieram się do Bodrum lub do Dalyan, proszę o jakieś info na bazio4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIWI Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.chello.pl 15.01.07, 12:56 JA RÓWNIEŻ POPROSZĘ O OFERTĘ WYCIECZEK,CENNIK,MAPKI ITD. Przebywać będziemy w hotelu IBEROTEL PALM GARDENM od 20.06 - 2 tyg.-okolioce Side mój adres dual_meble@wp.pl ...........pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danko Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 13:20 Poproszę to co wszyscy :-) Alba Resort od 6 czerwca. mail: aniro@aniro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hubertl Re: Do Leny z PACHO TOUR 15.01.07, 19:40 Ja także poproszę o zestaw: cennik, mapkę gdzie Was znależć. Będę w okolicach Side/Manavgat w połowie czerwca. Mój mail: hubertl@aster.pl. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazio4 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:21 będę w Turcji w lipcu, proszę o ceny i jakiś rozkład na bazio4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:53 wybieramy sie w 6 osób do Belek hotel cesars temple czy z tego hotelu jest również możliwość skorzystania z wycieczek z Pacho Tour? Jeśli tak to byłabym wdzięczna za przesłanie cennika i informacji jak to w praktyce wygląda na mojego maila mivo71@tlen.pl. Zgóry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.07, 23:37 Wybieramy sie do Turcji w czerwcu (4 dorosłe osoby ) i chętnie skorzystamy z usług Waszego biura. Proszę o namiary i wszelkie dane o wycieczkach na adres afbm@wp.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Do Leny z PACHO TOUR 24.01.07, 12:04 Poproszę o cennik i info jak was znaleźć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.elhurt.com.pl 24.01.07, 15:06 Ja również poproszę o mapkę i cennik wycieczek. Będę w Alanya we wrześniu. Mój adres : nene@op.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
magdas78 Re: Do Leny z PACHO TOUR 24.01.07, 18:29 wybieramy sie w 6 osób do Fethiye hotel Majesty Tuana czy z tego hotelu jest również możliwość skorzystania z wycieczek z Pacho Tour? Jeśli tak to byłabym wdzięczna za przesłanie cennika i informacji jak to w praktyce wygląda na mojego maila magdasiwinska@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.chello.pl 24.01.07, 19:16 Mam pytanie czy obsługujecie wycieczki z Kemer?Jeżeli tak to proszę o aktualną ofertę wraz z cennikiem na rok 2007 na adres harmek@poczta.fm Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.torun.mm.pl 24.01.07, 22:54 Witam. Ja również poproszę o aktualny cennik, mapkę oraz info jak do Was trafić. Będziemy w Alanii w maju, hotel Aroma, 2 os. dorosłe. Pozdrawiam. Mój mail: roberto_pl@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAV Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.kasa-chorych.silesia.pl 25.01.07, 11:23 Witam, jadę z rodziną 15.08 do Side. Bardzo prosze o mapki i ceny wycieczek oraz o kontakt i adres biura. rhrr@poczta.onet.pl Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:30 Witam, jadę z rodziną 20.06.07 Bardzo prosze o mapki i ceny wycieczek oraz o kontakt i adres biura. marta.kasprzyk@op.pl Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję Marta Odpowiedz Link Zgłoś
ed28 Re: Do Leny z PACHO TOUR 14.03.07, 19:36 Ja tez bede w Side w czerwcu. Prosze o cennik i mapki wycieczek oraz namiary na Twoje biuro. Prosze przeslij na gazetowego maila: ed28@gazeta.pl. Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.ipt.aol.com 14.03.07, 23:59 Witam. Wylatuję do Turcji 10.08.2007, Będę z rodziną w Marmaris.Mam nadzieję ,ze obsługują Państwo również tą miejscowość?Jeżeli tak,to poproszę o przesłanie mapki jak dotrzeć do Was i cennik , namiary itp.chciałbym skorzystać z państwa biura ponieważ naczytałem się dużo pochlebnych uwag na temat Waszego biura. Z góry dziękuję!! zbilos1@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agand Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 08:00 Witam! Jedziemy do Turcji 20.06.2007. Również proszę o cennik i mapkę. agnieszkand@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
renewalia1 Re: Do Leny z PACHO TOUR 15.03.07, 10:38 Witam, jadę z rodziną 18.07.07 Bardzo prosze o mapki i ceny wycieczek oraz o kontakt i adres biura. renewalczak@wp.pl Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję Renata Odpowiedz Link Zgłoś
wujartek1 Re: Do Leny z PACHO TOUR 19.03.07, 17:15 Witam wybieram się w sirpniu do hotelu Majesty Tuana-Faithiye.Czy z tego hotelu jest możliwość skorzystania z wycieczek z Pacho Tour. Jeżeli tak to bardzo proszę o przesłania cennika i informacji jak to wygląda w praktyce na adres wujartek1@gazeta.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.g. Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.tktelekom.pl 16.03.07, 10:55 bardzo proszę o aktualny cennik wycieczek i mapkę na adres jolusia17@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
tosiana Re: Do Leny z PACHO TOUR 29.03.07, 13:30 Prosze o przesłanie oferty, cennika oraz adresu Waszego biura. Wybieramy się do Side i chętnie skorzystamy z Waszej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:45 bardzo proszę o aktualny cennik wycieczek i mapkę na adres dorota_35@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.tktelekom.pl 18.04.07, 13:00 proszę o aktualny cennik wycieczek i mapkę.Będę w hotelu Club Santana w Mahmutlar słyszałam, że niedaleko hotelu jest też biuro o tej nazwie proszę napisać czy jest sprawdzone i wiarygodne na adres marylaa1963@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.tktelekom.pl 24.04.07, 13:53 dziękuję za informację i mapki.pa Odpowiedz Link Zgłoś
chiskey Re: Do Leny z PACHO TOUR 04.04.07, 09:58 witam, proszę o namiary na biuro, mapkę i cennik, pzdrawiam i dziękuję mkurpet@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g_sid Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.poch.com.pl 05.04.07, 06:40 Witam serdecznie prosze o przesłanie mapki i oferty cenowej pod adres g_sid@wp.pl wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rock Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.eranet.pl 05.04.07, 08:15 Witam serdecznie prosze o przesłanie mapki i oferty cenowej pod adres trytoma@autograf.pl, wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.acn.waw.pl 05.04.07, 17:34 Witam serdecznie prosze o przesłanie mapki i oferty cenowej na adres mizielska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
justynas2 Re: Do Leny z PACHO TOUR 06.04.07, 12:47 bardzo prosze o cennik i mape a moze zamiescie info na forum jak was znalezc mam nadzieje z euda mi sie wyjechac jeszcze w kwietniu pozdrawiam i oczekuje na adres justynas2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mbugalecka Re: Do Leny z PACHO TOUR 13.04.07, 14:35 Witam, czy ja tez mogłabym otrzymać mapkę oraz cennik i terminy wycieczek na adres mbugalecka@gazeta.pl, bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: map Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 11:46 witam, proszę o namiary na biuro, mapkę i cennik, pzdrawiam i dziękuję map@icpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
golagola1 Re: Do Leny z PACHO TOUR 06.05.07, 19:05 Cześć Lena! Wybieram się w czerwcu z dziećmi do hotelu Santana, czy mogłabym otrzymać ofertę z Twoimi wycieczkami i adres jak do Ciebie trafić. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewaa Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:25 Ja też poproszę o ofertę z cenami i informację jak wykupić wycieczkę z Side, bedziemy tam w lipcu. Mój e-mail: ekolakowska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:15 Będę w lipcu w Incekum Beach. Bardzo proszę o cennik i mapkę oraz o informację jak się z wami kontaktować na adres renkun@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:50 Dziękuję za informacje. Wszystko otrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Do Leny z PACHO TOUR 13.05.07, 22:17 proszę o cennik i mapkę Będę w Alanii w lipcu, hotel Aroma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka_86 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.retsat1.com.pl 14.05.07, 10:23 cześć Lena! Byłam teraz w Alanyi od 2maja do 9 i spotkałyśmy się,gdy kupowałam u Ciebie pocztówki :P Proponowałaś mi kartę telefoniczną ze zdrapką,ale ja chciałam z chipem... pamiętasz mnie może?byłam z tatą :P Jak tam w Alanyi? Napisz mi maila! anka_86@o2.pl Buźka - Ania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Do Leny z PACHO TOUR IP: *.bph.pl 14.05.07, 11:55 Ja również poproszę o cennik wycieczek na e-maila etomaszewska@wp.pl Jade teraz w środę 16.05 do Incekum Beach. Gdzie Was (w jakiej miejscowości) można znależć? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.smstv.pl 14.05.07, 13:05 witam Rownież poprosze o cennik wycieczek na maila asiawd@poczta.fm Jedziemy 13.06 do Alba Resort (Side) Pozdrawiam Aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejker Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:46 Witam.wybieram się z rodziną do Alanii i prosiłbym o przesłanie cennika wycieczek na adres szejker@interia.eu. Do Alanii wylatujemy 27.06.07 z Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marino Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.icpnet.pl 14.05.07, 19:14 no tak a email ? marino39@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marino Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.icpnet.pl 14.05.07, 19:13 proszę o cennik chętnie skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
mala972 Re: Do Leny z PACHO TOUR 15.05.07, 09:14 bardzo proszę o przesłanie aktualnego cennika na edyta.k@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
diania Re: Do Leny z PACHO TOUR 15.05.07, 12:10 zapomniałam emaila dianaros@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
keitii1 Re: Do Leny z PACHO TOUR 17.05.07, 00:55 Witam Korzystałam z Waszych usług w zeszłym roku.W tym roku niebawem również wybieram się do Turcji (Hotel Incekum Beach od 13 czerwca)poproszę o mapkę i cennik i nr tel. na adres wnuczka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bulba.a Re: Do Leny z PACHO TOUR 17.05.07, 09:58 witam wybieram się do Turcji (Hotel Incekum Beach od 30 maja)poproszę o mapkę i cennik i nr tel. > na adres piotrcetnar@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mandelieu Re: Do Leny z PACHO TOUR 17.05.07, 12:18 Jedziemy w dwie rodziny, wylot 15 sierpnia więc jak możesz mi też wysłać to będę Ci dźwięczny - mandelieu@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tajka4 Re: Do Leny z PACHO TOUR 23.05.07, 14:09 Wybiaram sie do Alanyi we wrześniu. Również poprosze o cennik i mapkę. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamill Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 80.54.200.* 24.05.07, 17:53 czy znajdę biuro Pacho Tours w Kemer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena z Pacho tours Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 88.254.169.* 24.05.07, 18:29 Niestety nie mamy biura w Kemer. Pozdrawiam i zapraszam do Alanii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:13 Oczywiście jak większość osób w tym wątku proszę Cię o adres Twojego biura oraz o program wycieczek. Wybieram się z synem w sierpniu do Alanyi i może z czegoś skorzystamy. Mój e-mail irka.h@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa19712 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 14:05 Witaj Leno! W marcu dostałam od Ciebie cennik z 2006 roku. Jeśli nastąpiły jakieś zmiany cen, to poproszę o aktualny .Mój adres t.woje@ip.pl Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilis Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.chello.pl 11.06.07, 11:52 Witam, wybieram sie do Alanyi 11 lipca, prosze o przesłnie mapki i aktualnego cennika wycieczek fakultatywnych, moj adres:lilis@poczta.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilis Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.chello.pl 12.06.07, 10:29 serdecznie dziekuje za przeslane informacje, skontaktuje sie po przyjezdzie Odpowiedz Link Zgłoś
frogus_80 Re: Do Leny z PACHO TOUR 18.05.08, 17:43 Witam serdecznie, wybieram się do Turcji już za 3dni,Leno czy można prosić o aktualny cennik wycieczek. adres: frogus@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 23:23 PROSZE O PRZESŁANIE AKTUALNEJ OFERTY WRAZ Z CENNIKIEM, ORAZ MAPKI. WYBIERAMY SIE DO ALANYA OD W CZERWCU. DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 85.106.160.* 16.06.08, 11:12 Witam! Prosze podajcie swojego e-maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:53 Witam Będę od 22 sierpnia z rodzinką w ALANYI i chciałabym także skorzystać z jakieś wycieczki fakultatywnej, dlatego bardzo proszę o mapki i cennik na 2007r. oraz kontakt do waszego biura. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam!!! beata.jablonska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala.j. Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.bph.pl 31.05.07, 08:56 Mam pytanie, czy Państwa biura mieszczą się tylko w Alanii czy też w innych miejscowościach, np w Kemer, bo akurat tam wyjeżdżam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajan11 Re: Do Leny z PACHO TOUR 01.06.07, 10:31 Witam, ja rowniez poprosze o aktualny cennik i mapki wycieczek organizowanych przez Wasze biuro, wybieramy sie do Alary od 27 czerwca, ajan11@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barra78 Do Leny z PACHO TOUR IP: 80.50.255.* 12.06.07, 08:50 Witam, bedę z meżem w Alanyi w hotelu Wien od 22 sierpnia i chcielibysmy skorzystać z wycieczek fakultatywnych oferowanych przez Wasze biuro, dlatego proszę o przesłanie mapki i cennika oraz kontakt do biura Pozdrawiam i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barra78 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 80.50.255.* 12.06.07, 08:51 oczywiście zapomniałam podać mail-a, oto on bar1bur@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.bln1.siemens.de 24.08.07, 15:20 Witam, Ja również bardzo proszę o cennik, mapkę, dane kontaktowe oraz wszelkie inne informacje, które mogą się przydać podczas mojego 2-tygodniowego pobytu od 12 września. Adres e-mail: sizar1@wp.pl Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkarem Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:16 my jedziemy 12.09, prosze o przeslanie rowniez oferty, i cen na wycieczki na kcb2@wp.pl ,jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga811 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:45 Jadę z mężem 13 czerwca do hotelu Sidera. Czy organizujecie również wyceczki w tym regionie? Jeśli tak to proszę o przesłanie cennika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.icpnet.pl 03.06.07, 14:20 Witam, Lecę 13 czerwca do Alany, czy mogę prosić o przesłanie aktualnego cennika i informacji gdzie Pani biuro się znajduje? karolagoralska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~sebazax Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.utp.edu.pl 11.06.07, 13:52 Witam, prosze o przeslanie mi cennika wszystkich wycieczek, ktore Panstwo oferujecie. Bedziemy w Turcji cala ekipa w sierpniu, w SIDE. Pozdrawiam, sebazax@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodal Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.aster.pl 11.06.07, 20:14 ja równiez prosze o mapkę i cennik lecimy w czerwcu do Santany >jbodalski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaziaral Re: Do Leny z PACHO TOUR 12.06.07, 01:34 ja bede w Incekum w lipcu prosze o mapke i cennik Jaki jest hotel w Kapadocji i szczegolowy program wycieczki 2 i 3 dniowej. Pozdrawiam serdecznie marlenamarlena@msn.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:00 ja bede w Kemer od 20.06 ale jak beda atrakcyjne ceny to z mila checia skorzystam z Pacho Tour. iguana2@interia.pl poprosze cennik i mapki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena z Pacho tours Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 88.254.171.* 12.06.07, 14:12 Niestety nie mamy biura w Kemer. Pozdrawiam i zapraszam do Alanii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:51 i tak interesuje mnie wasza oferta z Kemer do Alanii ewentualnie nie jest tak daleko. wiec jak mozna to poprosze o cennik iguana2@interia.pl chyba ze ktos ma do polecenia sprawdzone biuro w Kemer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena z Pacho tours Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 88.226.241.* 12.06.07, 15:33 Z Alanii do Kemer jest ok 190 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:43 uuuu to jednak troche za duzo! prosil bym o polecenie jakiegos sprawdzonego biura w Kemer Odpowiedz Link Zgłoś
undrin1 Re: Do Leny z PACHO TOUR 19.06.07, 12:43 Prosze o informacje i cennik pani wycieczek. A takze telefon i kontakt.Lece do hotelu Incekum Beach 20.06.07. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:37 Poproszę o cennik, adres i dokładny program wycieczki do Kapadocji Pozdrawiam i dziękuję iza@alte.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant_stron Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.autocom.pl 28.06.07, 23:03 Jeżeli cieszy się takim wzięciem to może zainwestowała by w swoją stronkę www a nie taka kryptoreklama. Zrobię za psie pieniądze tj. YTL. A może lepiej bez oficjalnych odnośników - przecież ktoś może porównać oferty lub zbadać ich zgodność z rzeczywistością ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:16 ja wybieram sie do Turcji we wrześniu, prosił bym o aktualny wykaz cen wycieczek i plan wycieczek na adres tomaszek01@wp.pl i telefon kontaktowy do Panii w Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
renata.mrosek Re: Do Leny z PACHO TOUR 20.08.07, 14:07 Ja również wybieram się do Turcji(Alanya) we wtorek w nocy i poprosiłabym o cennik i rozpiske waszych wycieczek i mapke miasteczka jesli możliwe Pozdrawiam i słonecznych wakacji wszystkim życze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rudzia28 Re: Do Leny z PACHO TOUR 01.08.07, 14:10 Witam, prosze o wszelkie informacje na temat wycieczek fakultatywnych, cennik, adres biura oraz wszelkie informacje na temat sposobu rezerwacji wycieczek. rudzia28@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marz Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 22:05 poprosze o wykaz wycieczek wraz cennikiem, mbacz@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike wykaz wycieczek i cen firmy Pacho tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 22:53 witam, zastanawiam się czemu nikt do tewj pory nie ujawnił na forum programu i cen tych wycieczek. Porównując ceny z cenami rezydentów uważam że ceny są bardzo atrakcyjne. Nie sądze by to byla jakas tajemnica więc ujawniam mail kótry dostałem od Pani Leny: - Pamukkale - 25 euro (z polskim przewodnikiem) (wt./pt./niedz.) - Kapadocja - 45 euro (z polskim przewodnikiem) (pon./czw./sob.) +Wieczor Turecki-18 euro - Efes - Pamukkale - 50 euro (z polskim przewodnikiem) (pon.) - Mira - Demre - Kekowa - 35 euro (sr./pt./niedz.) - Kursunlu - Aspendos - Side - 15 euro (wt./czw./niedz.) - Anamur - 20 euro (codzienne) - Rafting - 15 euro (codzienne) - Jeep Safari - 15 euro (codzienne) - Rejs statkiem po morzu - 15 euro (codzienne) - Statek po rzece Manavgat - 18 euro (codzienne) - Laznia turecka - 15 euro (codzienne) - Wieczor turecki - 20 euro (codzienne) - Aquapark ''Water planet''- 20 euro (codzienne) - Nurkowanie - 45 euro (codzienne) - Quad safari - 45 euro (codzienne) A oto szczególowy plan wycieczek: Kapadocja 2-dniowa (pon./czw./sob.) 1 dzien - Wyjazd do Kapadocji ok 4:00 z Alanii - Sniadanie ok 7:00 (suchy prowiant z Waszego hotelu lub mozliwosc kupienia sniadania na miejscu) - Konya (przerwa) - Zwiedzanie Karawansaraju Agzıkara (wstep w cenie) - Obiad na tarasie z widokiem (6 euro) - Zwiedzanie podziemnego miasta Saratli (wstep w cenie) - Przerwa na zdjecia w Göreme - Zwiedzanie doliny Devrent, wioski Cavusin, domy w skalach - Wizyta w fabryce ceramiki i onyxu - Ok 19:00 kolacja w hotelu (kolajca w cenie, napoje za dodatkowa oplata) - Ok 21:00 Noc Turecka z tancem Derwiszy (18 euro) - Nocleg w hotelu (***) 2 dzien - Sniadanie ok 7:00 w hotelu (w cenie) - Zwiedzanie bajkowych komin Pashabagı - Kosciol w skale Yusuf Koc (wstep w cenie) - Obiad (6 euro) - OK 13:00 wyjazd z Kapadocji - Wizyta w sklepie ze skorami - Ok 20.30 - 21:00 powrot do Alanii Pamukkale 1-dniowa (wt./pt./niedz.) - Wyjazd do Pamukkale ok 4:00 - Sniadanie ok 7:30 (suchy prowiant z Waszego hotelu lub mozliwosc kupienia sniadania na miejscu) - Dojazd do Pamukkale i obiad (6 euro) - Zwiedzanie Pamukkale - wapiennych tarasow (wstep w cenie) - Czas na kapiel w basenie Kleopatry (10 euro) - Zwiedzanie starozytnego miasta Hierapolis, cmentarza Nekropolis i amfiteatru (wstepy sa w cenie) - Kolacja ok 19:00 (w cenie, napoje za dodatkowa oplata) - Ok 24:00 powrot do Alanii Efes - Pamukkale 2-dniowa (pon.) 1 dzien - Wyjazd do Efesu ok 4:00 z Alanii - Sniadanie ok 7:00 w hotelu (suchy prowiant z Waszego hotelu lub mozliwosc kupienia sniadania na miejscu) - Po drodze obiad (6 euro) - Dojazd do Efesu ok 14:30 - Zwiedzanie Efesu : ulicy Kuretow i ulicy Marmurowej, swiatyni Artemidy, biblioteki Celsusa, agory, teatru i Domu Matki Boskiej (wstepy ok 11 euro) - Ok 19:00 dojazd do Pamukkale - Ok 19:30 kolacja (kolajca w cenie, napoje za dodatkowa oplata) - Po kolacji taniec brzucha (w cenie) - Nocleg w hotelu (**) z termalnym basenem (w cenie) 2 dzien - Sniadanie (w cenie) - Zwiedzanie Pamukkale - wapiennych tarasow (wstep w cenie) - Czas na kapiel w basenie Kleopatry (10 euro) - Zwiedzanie starozytnego miasta Hierapolis, cmentarza Nekropolis i teatru (wstepy sa w cenie) - Obiad (6 euro) - Wizyta w fabryce z tekstyliami - Powrot do Alanii ok 20:30 Demre – Myra – Kekowa 1-dniowa (sr./pt./niedz.) - Wyjazd z pod hotelu ok 4:00 - Sniadanie ok 7:30 (suchy prowiant z Waszego hotelu lub mozliwosc kupienia sniadania na miejscu) - Ok 11:00 zwiedzanie w Myrze skalnego cmentarza oraz amfiteatru (6 euro) - Zwiedzanie miasta sw. Mikolaja w Demre - W Kekowa przyjazd statkiem po morzu i zwiedzanie zatopionnego miasta (w cenie) - Obiad na statku (w cenie, napoje za dodatkowa oplata) - Przerwa na kapiel ok 30 min - Ok 21:30 powrot do Alanii Side – Aspendos – Wodospady 1-dniowa (wt./czw./niedz.) - Wyjazd z pod hotelu ok 8:30 - Zwiedzanie amfiteatru Aspendos (6 euro) - Wizyta w fabryce ze zlotem - Obiad ok 13:00 (obiad w cenie, napoje za dodatkowa oplata) - Zwiedzanie wodospadow Kursunlu (1.5 euro) - Wizyta w fabryce ze skorami - Zwiedzanie starozytnego miasta Side - Ok 19:30 powrot do Alanii Rafting (codzienne) - Wyjazd z pod hotelu ok 8:30 - Ok 11:30 dojazd do rzeki Köprülü - Ok 12:30 zaczyna sie rafting - Ok 13:00 przerwa na obiad (obiad w cenie, napoje za dodatkowa oplata) - Przerwa na zdjecia (po raftingu mozna kupic zdjecia oraz film z raftingu) - Znow splyw - Przerwa na animacje i dla chetnych przerwa na skoki z 5 m - Ok 19:00 - 20:00 powrot do Alanii Jeep Safari (codzienne) - Ok 9:00 wyjazd z pod hotelu - Przerwa widokowa na Alanie - Wizyta u tureckiej rodziny, gdzie mozna zjesc odplatnie placki - Zwiedzanie meczetu na wsi - Obiad na rzece Dimçay (obiad w cenie, napoje i frytki za dodatkowa oplata) - Przerwa na kapiel - Ok 17:00 powrot do hotelu Laznia turecka (codzienne, o kazdej godzinie) W cenie: transfer, piling, masaz w pianie i olejkami, sauna finska i parowa, jakuzi. Statek po morzu (codzienne) - Ok 9:30 wyjazd z pod hotelu - Opalanie, przystanki na kapiel, ladne widoki. - Mozliwosc skoku z 9 m z jaskini zakochanych dla odwaznych (jezeli ktos sie zdecyduje na skok musi skoczyc, bo odwrotu nie ma) - Obiad na statku (w cenie bez napojow) - Powrot ok 17:00 Anamur (sr./sob.) - Ok 8:30 wyjazd z pod hotelu - Przerwa na zdjecia - Zwiedzanie starozytnego miatsa Anamurium - Zwiedzanie Forteca Mamurije - Ok 18:00 powrot do hotelu Statek po rzece Manavgat (wt./czw./niedz.) - Ok 8:30 wyjazd z pod hotelu - Zwiedzanie wodospadow Manavgat - Statek po rzece Manavgat - Przerwa ok godzyny na kapiel w rzece lub w morzu -Tylko w czwartki 1,5 godziny przeznaczamy na spacer po targu w Manavgacie - Ok 18:00 powrot do hotelu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Podczas wszystkich naszych imprez jestescie Panstwo dodatkowo ubezpieczeni ! UWAGA !!! W Alanii jest wielu posrednikow ''Pacho tour'' i czasami zdarzaja sie sytuacje, ze pozostali posrednicy Pacho wprowadzaja turystow szukajacych Leny w blad, oczywiscie ceny wycieczek bywaja wyzsze. Chcialambym jeszcze dodac, ze od niedawna w jednym z biur Pacho pracuje Ukrainka (blondynka-dlugie wlosy), ktora rowniez podpisuje sie pod imieniem Lena. Jezeli Panstwu zalezy konkretnie na kontakcie ze mna, to szukajcie Bank 'Türkiye Finans' (biuro jest na przeciwko). Znajdziecie mnie zawsze pod tym adresem od godziny 9:00 - 23:00 NASZ ADRES : Alanya, ul. Atatürka 83/d (na przeciwko banku: Türkiye Finans bank, w poblizu Aquaparku Damlatas) tel. <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE />(0242) 511 98 48 tel.kom. (+90) 535 670 8842 e-mail : kemallena@msn.com !!! Przy zakupie pakietu wycieczek otrzymacie Panstwo rabat i prezent w postaci plyty VCD z nagranymi wycieczkami przez nasze biuro, i to tylko w naszym centralnym biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marz Re: wykaz wycieczek i cen firmy Pacho tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 00:59 dziekuje:) a swoja dorga szkoda ze nie maja stronki, byloby o wiele latwiej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotany Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 80.54.200.* 12.08.07, 19:35 proszę o przesłanie cennika na 2 @ kkowalkowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorfi Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.175-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 12.06.07, 13:02 ja rowniez poprosze o cennik i mapke oraz gdzie sie wasz biuro znajduje moj adres sorfi@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oda10 Re: Do Leny z PACHO TOUR 28.06.07, 22:27 ja też bardzo prosze o aktualny cennik z adresem . pozdrawiam serdecznie i dziekuje .moj adres majlowy miecia05@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terlik Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:54 będę od 21.06 w hotelu feye pinara---proszę o cennik ---terlik@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 14:17 Ja również bardzo proszę o cennik i mapkę kszafran@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisia94 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.tvteletronik.pl 17.06.07, 22:43 nisia94@wp.pl Proszę o aktualny cennik wycieczek (bede w Side w lipcu). Dziekuje i pozdrawiam: nisia94@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI_M Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 155.158.243.* 18.06.07, 09:45 Witam, będziemy w Side w sierpniu, bardzo proszę o przesłanie na adres miki_mause@gazeta.pl oferty wycieczek. Pozdrawiam MIKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisia94 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.tvteletronik.pl 18.06.07, 12:34 cennik doszedł, dziekuje, ale brakuje mapki nisia94@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m12125 Re: Do Leny z PACHO TOUR 21.06.07, 13:49 bardzo proszę o namiary Leny z Pacho Tour. Będziemy w Incekum w sierpniu. Chętnie skorzystamy z oferty. mój adres m1212@poczta.onet.eu. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_0011 Re: Do Leny z PACHO TOUR 21.06.07, 23:47 Witam, Będę w side od 4-07-2007. Proszę o ofertę wycieczek oraz mapke dojazdu do biura. Pozdrawiam, Piotr piotr_001@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
flawia20 Re: Do Leny z PACHO TOUR 27.06.07, 17:56 wybieram się do Alanii 18 lipca prosze o przesłanie ofert oraz cen wycieczek jakie bedą w tym czasie organizowane pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:47 Witaj Czy mogę spytać czy czasem nie jedziesz do Club Big Blue w Alanyi? I drugie moje pytanie, czy orientujesz się może dlcaczego są dwa samoloty tego dnia i czy lepiej wybrać ten o 17ej czy też 0 8.25 ? Pozdrawiam i w razie czego czekam na info iza@alte.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 212.182.47.* 29.06.07, 13:31 czy ja tez mógłbym poprosic o cennik i mapkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 212.182.47.* 29.06.07, 13:33 zapomniałem podać adresu tomek94@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś