Dodaj do ulubionych

Side czy Alanya ???

IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.06, 11:52
Wybieramy się z mężem w tym roku do Turcji, tylko nie wiem na co się
zdecydować. Jeśli ktoś może proszę o doradzenie. Z góry wszystkim dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krop Re: Side czy Alanya ??? IP: *.europe.hp.net 15.05.06, 11:57
      A czego oczekujesz od miejsca twojego wypoczynku? Bo tak nie wiedząc nic to
      raczej się nie da nic doradzić.
      • amoniaaa Re: Side czy Alanya ??? 15.05.06, 12:27
        NIe mamy jeszcze dzieci więc nie chcielibyśmy wylądować na wsi... Do tego mile
        widziane ładne widoczki itd. Ale głównie żebyśmy się nie nudzili.
        • pawel_bielsko Re: Side czy Alanya ??? 15.05.06, 14:58
          Najlepiej Icmeler k.Marmaris
        • Gość: Krop Re: Side czy Alanya ??? IP: *.europe.hp.net 15.05.06, 15:18
          Hmmmm.... to chyba jednak Alanya, to jest kurort pełną gębą i spore w sumie
          miasto. Inne popularne miejscowości na "riwierze" (Side, Belek, Kemer,
          Mahmutlar, Incekum itp) to są małe dziury, gdzie poza hotelami w zasadzie nic
          nie ma. W sumie Side wyróżnia się tu na plus bo przynajmniej są zabytki
          starożytne w sporej ilości i małe stare miasteczko. Widoczki też zdecydowanie
          ładniejsze w Alanyi. Za to w Alanyi należy szykować się na tłumy, szczególnie w
          szczycie sezonu. Ale jeśli ci to nie przeszkadza to chyba jednak polecam
          Alanyę. Ewentualnie Bodrum lub Marmaris w Turcji Egejskiej.
    • mati820 Re: Side czy Alanya ??? 15.05.06, 15:53
      Jeżeli nie macie zamiaru się nudzić to zdecydowanie Alanya!!! Miłego
      wypoczynku...
      • yooreck Re: Side czy Alanya ??? 15.05.06, 22:54
        Ja jednak proponuję na lato wybrzeże morza Egejskiego: Bodrum, Marmaris i inne.
        Tam nie ma takiego okropnego upału ze 100% wilgotnością. I woda w morzu jest
        chłodniejsza, dająca orzeźwienie, bo nad M. Śródziemnym jest ok. 30 stopni i
        człowiek wychodzi z morza spocony.
        • amoniaaa Dzięki bardzo. 16.05.06, 09:38
          Wszystkim bardzo dziękuję za porady. Tak też myślałam że Alanya ;) Pozdrawiam
    • Gość: PATI Re: Side czy Alanya ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 13:37
      ALANYA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka