12.03.04, 09:26
No to zaczynam. Od razu uprzedzam, że nie liczę dziś specjalnie kalorii, bo
zaraz idę oddać krew. Dlatego śniadanie normalne, nie jakieś tam owocki:
-grahamka (w różnych tabelach różnie podają, uśredniam: 200 kcal)
-pomidor (20 kcal)
-kilka kropel oliwy z oliwek (50 kcal)
-koperek, sól - pomijam :)
Do tego kubek herbaty pu-erh.

Miłego dnia!
Obserwuj wątek
    • zuzinkas Re: PIĄTEK 12.03.04, 10:11
      wczoraj wieczorem zrobilams obie risotto z groszkiem, bez parmezanu i do tego
      zjadlam pomarancze. wystarczylo nawet na malenki kawalek ciasta i 2 suszone
      sliwki.
      a dzis rano zaczelam od jablka i Nastriny (to takie cos ala ciasto) a ma 175
      kcal, o 11 jak zawsze jogurcik a na obiad mam warzywa faszerowane, tzn cukinia
      i papryka faszerowana miesem, bez oliwy i wazy to 175 g wiec zakladam ze bedzie
      to mialo ok 250 kcal. i do tego pomaranczka.
      a wieczorem zrobie sobie chyba 60 g makaronu z tunczykiem
      • schaetzchen Re: PIĄTEK 12.03.04, 19:48
        Puk puk puk!!!! Nikt się nie dopisuje?
        Po oddaniu pół litra krwi dostałam 8 czekolad i batonik. Ale że w wielkim poście
        nie jem słodyczy, to powędrowało to wszystko do pracy, koledzy zjedzą :)))
        Na obiad ugotowałam pęczaku i zrobiłam takie "kaszowe risotto" z pieczarkami i
        cebulą. Do tego brokuły i brukselka.
        Poza tym zjadłam banana, 3 jabłka, kilka (7?) moreli suszonych (żelazo), tak ze
        szklankę kapusty kiszonej i wypiłam 2 butelki (250 ml) soku jednodniowego z
        marchewki. Piłam też wodę i zieloną herbatę. Zaraz zaparzę sobie jeszcze jeden
        kubek.
        Godzina taka, że nie wypada już nic jeść :))))
        Acha, przyznaję się bez bicia, że nic nie ćwiczyłam dzisiaj :(((
        • sillia Re: PIĄTEK 12.03.04, 20:24
          schaetzchen napisała:

> Puk puk puk!!!! Nikt się nie dopisuje?

Ja napisałam już w innym wątku, ale w sumie mogę się przerzucić na
          te "dniowe" :-) Ale to od jutra, bo nie chcę forum zaśmiecać tymi samymi
          wpisami.
          Pozdrowienia :-)
          Sillia
        • frutelka Re: PIĄTEK 12.03.04, 21:05
          no wiec... wlasnei skonczylam jazde na rowerku( 1h) za moemnt cwiczenia

zzjadlam 2 bulki 250 kcal serek homogeznizowany 190kcal razem 440 kcal
          chleby dwa jeden z ryba ( malusio) jeden z reszta salatki razem z 670 kcal
          czyli znow ok 150 kcal za duzo:( noi 2 cukierki...:(

no ale lepiej tyle niz kebab o 19:00 tosty o 23:00 w pracy kurczak buly surowki
          i snickersy albo paczki za tydzien postaram sie juz scislej diety przestrzegac..
      • zuzinkas Re: PIĄTEK 12.03.04, 23:25
        na kolacje zjadlam tak jak napisalam tzn. prawie, bo policzylam ze moge nie 60
        ale 80 g makaronu z 56 g tunczyka (w sosie wlasnym), 220 g fasolki a potem kiwi
        i 2 suszone sliwki. eviva!!!!!!!! 1200 kcal!!!
        najwazniejsze zebym jutro tez tak trzymala!!!!!!!!!! bo w weekend siedzac w
        domu to ciagle cos podgryzam :(
        trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka