Dodaj do ulubionych

wróciłam orient palace

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.06, 20:22
oooo,jak zazdroszczę osobom,które będą niebawem w tym hotelu.ja wróciłam
pare dni temu i jakoś nie mogę sie przestawić z życia all na
normalne,rzeczywiste.hotel super.piękne pokoje.4 duże główne budynki.ja byłam
w paschy.3 baseny.jeden spokojny,bez baru,cisza.2 pozostałe,przy jednym
zjeżdżalnie.przy obu bary z napojami i wyżywieniem.przy jednym lody.algidy,na
gałki,w opcji all.super.wyżywienie smaczne i urozmaicone.duży wybór.do tego
super drinki.różniste.dyskoteka jest,ale mizerna.muzyka taka sobie,mało
osób.byliśmy zobaczyć 3 razy i za każdym razem było ok 8 osób.wszystkiego
dobrego.miłego pobytu dla wyjeżdżających,pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: wróciłam orient palace IP: 83.238.208.* 22.05.06, 10:51
      a czy jest cos dla malych dzieci?jade z dwulatkami.jakies mini disco amfiteatr
      animacjie itp?
      • Gość: justyna Re: wróciłam orient palace IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.06, 18:33
        dla małych dzieci jest dużo atrakcji.jest plac zabaw,codziennie jakieś
        animacje,przedstawienia,dyskoteki........było bardzo dużo rodzin z małymi
        dziećmi.będziecie zadowoleni.miłego wypoczynku.
        • Gość: i+T Re: wróciłam orient palace IP: *.class147.petrotel.pl 23.05.06, 06:35
          witam, lecimy tam 14.06, czy sa jakieś kruczki, o czyms mogłabyś nam
          opowiedzieć na co uważać, albo cos fajnego odkryłaś w ostatniej chwili np w
          hotelu? czy jeżdziłąs do Alanii , na wycieczki? jedziemy tylko na 6 dni i
          chcielibyśmy na maksa ten czas wykorzystać, może masz gg? Pozdrawiam
        • Gość: karola Re: wróciłam orient palace IP: 83.238.208.* 23.05.06, 10:46
          a przedstawienia to gdzie?bo w katalogu nic nie pisza o amfiteatrze i o
          scenie.a do alanyi daleko?
          • Gość: justyna Re: wróciłam orient palace IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.06, 17:18
            amfiteatr i scena są obok hotelu.codziennie są fajne przestawienia.naprawde
            warte obejrzenia.a moje gg 4809219.żadnych kruczków nie zauważyłam .z wycieczek
            polecam raffting.jak na tydzień to nie warto ani pomukale ani kapadocje.
            • Gość: iza Re: wróciłam orient palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:31
              Byłam z trzylatkiem w tym hotelu . Jestem zadowolona z pobytu . Jadac tam z
              dzieckiem postarać sie aby trafic do budynku Sultan , który jest niedaleko
              basenow, restauracji i barów . Wiem z doswiadczenia ze dalsze budynki Alibaba i
              Pascha dla rodzin z dziecmi sa połozone za daleko . Na plaże proponuje zabrac
              butki plazowe . Autobusy na plaze jada załadowane ale mozna w jedna strone
              zrobic sobie 15 minutowy spacerek. Jedzenie jest smaczne chociaz jak dla mnie
              za mało owoców. Miniclub nie dotyczy dwulatków ale dyskoteki sa dla
              wszytskich dzieci i sa dobrze poprowadzone.
          • Gość: justyna Re: wróciłam orient palace IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.06, 17:22
            aha.a do alanyi ok 10 km.
            • Gość: karola Re: wróciłam orient palace IP: *.gdynia.mm.pl 24.05.06, 18:20
              super dziekuje bardzo za info.pozdrawiam serdecznie
    • etrusek forum Turcja-Hotele 24.05.06, 17:33
      Byliscie z Orient Palace?
      Zapraszam do napisania opinii o hotelu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=26349441&a=26349441
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka