Gość: joanna IP: *.orange.pl 03.07.06, 10:28 bardzo prosze o informacje nt tureckich bour podróży w marmaris. czy można u nich kupić taniej wycieczki fakultatywne ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asky Re: marmaris 11.07.06, 13:53 ja tez jestem zainteresowana tym tematem? z jakich lokalnych biur korzystac w marmaris kupując wycieczki fakultatywne. Co mają biura lokalne w ofercie i za ile? czy z marmaris można również wybrać się do kapadocji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaela Re: marmaris IP: *.stk.net.pl 11.07.06, 15:28 Wrociam wczoraj z Marmaris. Korzystalismy z Haco Tour, polecam tez Waterfall.NIe ma Kapadocji, zbyt daleko.Lepiej wszystkie wyciecki w jednej agencji wtedy daja dobre ceny stalym klientom.Napisze wiecej pozniej bo sie spiesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 09:37 Mam pytanko czy ktoś może polecić jakies lokalne biuro podróży gdzie jest polski przewodnik i czy w ogole jest opcja żeby na takiego tam trafić z lokalnego biura????Z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaela Re: marmaris IP: *.stk.net.pl 16.07.06, 21:20 W lokalnych biurach nie znajdziesz polskiego przewodnika, ale można ze swoim biurem podóży i wtedy jest polski- u nas tak było, w triadzie jechało sie z nasza rezydentką-pilotem. Tyle tylko, ze zamiast 50lira za Pamukkale, płaciło się 50euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: marmaris IP: *.chello.pl 17.07.06, 10:44 Wielkie dzięki za informacje myslałam jednak że jest możliwość znalezienia polskiego przewodnika w innych państwach udawało się to pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartolusek Re: marmaris 19.07.06, 00:02 Korzystałem z dwóch biur. Generalnie lepiej z jednego bo wtedy dają zniżki. Ale pamietaj o jednym, że jeśli chcesz skorzystać z łaźni tureckiej to pytaj o Otoman Hamam i nie daj się wrobić w łaźnię w hotelu PASHA BEACH bo z opowiadań wiem, że tam jest masówka po 5 minut na osobę... A w Otoman Hamam wszystko jak trzeba i na koniec 30 minut masażu... Mmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś