06.08.06, 22:00
kto wyrusza 9.08 do Alanya do hotelu bulut z Warszawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Bulut? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:45
      Witam ja wybieram sie do tego hotelu we wrzesniu.Jak wrocisz to napisz cos na
      jego temat.Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku.
    • Gość: LINKA Re: Bulut? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:44
      Mam do wyboru hotel Bulut lub Glaros . Jeśli ktoś był w tych hotelach to bardzo
      proszę o opinię. Z mapki zorientowałam sie,że Glaros nie lezy bezpośrednio przy
      głównej ulicy. Nigdy nie byłam w Turcji i nie wiem jak tam z bezpieczeństwem a
      jedziemy we dwie kobitki i z tąd moje wątpliwości co do hoteli oddalonych od
      głównej promenady. Napiszcie coś o tych hotelach (czystość, jedzenie, obsługa).
      Z góry serdeczne dzięki.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Biba Re: Bulut? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:15
        byłam w Bulut w zeszłym roku - obsługa jest bardzo miła, hotel stoi przy
        głównej ulicy i wszędzie blisko, co do czystości to tak sobie, pokoje są duże i
        przetronne ale łazienki proszą się o remont, prysznice ciasne i mało przyjemne,
        ale można się przyzwyczaić, jedzenie bardzo dobre i nikt nie miał żadnych
        problemów z żołądkiem, generalnie byliśmy zadowoleni ale w tym roku wybuiorę
        inny hotel w centrum, chyba ARSI ;)
        • Gość: Biba Re: Bulut? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:30
          O Arsi jest dużo pozytywnych opinii i myślę, że warto się tam wybrać, jest
          trochę dalej do centrum niż z Buluta, ale spacerkiem można dojść. Nie polecam
          też hotelu Plaza, jedzenie okropne - wszyscy po kolei mieli problemy z
          żołądkiem, a w Bulucie wszyscy zdrowi, ja sie wybieram do Turcji we wrześniu,
          prawdopodobnie 6tego z Gdańska - może się spotkamy ??
          • Gość: ania w. Re: Bulut? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:02
            byłam w Plazie - jedzenie nie było ,,trujące,,. Na standard 3* ok
            • Gość: Biba Re: Bulut? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:58
              swoje opinie też wyrażam na podstawie własnego doświadczenia,
              w Plazie jest super basen i jest przyjemnie, ale chorowałam ja, mąż i znajomi a
              w Bulcie rok póżniej nikt z nas, gdybym była pewna, że się w Plazie zmieniło
              byc może wybrałabym ten hotel w tym roku ...
      • yyagi Re: Bulut? 20.08.06, 18:47
        właśnie wróciłyśmy z hotelu Bulut. Jest to jeden z 3 hoteli jednego
        właściciela. Dwa hotele usytułowane są obok siebie i w każdym jest basem. Z
        buluta na posiłki chodzi się na drugą strone ulicy do trzeciego hotelu.
        Jedzienie dobre, duży wybór i podczas naszego pobytu nikt nie chorował na
        problemy żołądkowe. Obsługa dość miła. Jedno co mnie zirytowało to obsługa
        sprzątająca w pokojach. Sprzątanie to tylko ułożenie ręczników a nie zawsze ich
        wymiana. Hotel ma jeszcze jedną wadę usytułowany jest obok doć głośnej
        dyskoteki, którą słychać do samego rana nawet przy zamkniętych oknach
    • Gość: LINKA Re: Bulut? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:58
      Dzięki za informacje o hotelu Bulut. Wybrałam jednak inny hotel "Alanya Beach".
      Jadę tam od 6 wrzesnia. Wylot z Wrocławia. Może ktoś wrócił z tego hotelu? Mam
      mapkę Alanii niestety tego chotelu tam nie ma więc nie wiem jak daleko od
      centum i czy spokojnie mozna do niego wracać późnym wieczorem. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka