Dodaj do ulubionych

kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:56
jak w temacie, ludzie z alfa star i właściciele, czy wyście oci... do
reszty??? takie warunki proponować ludziom iwmawiać im, że to hotel 3
gwiazdkowy/??!!! puknijcie się w łeb, odpadający tynk ze ścian, sufit spada
na głowę+farba, brak kabin natryskowych, brud syf i ubóstwo, jednostajne
posiłki rzygać się chce po 5 dniach, sprawa skończy się w sądzie mam dowody
zdjęcia syfu i brudu, ten hotel nie ma nawet pewnie 1 gwiazdki a hamstwo
obsługi nie zna granic zwłąszcza małego czarnego recepcjonisty karakan,
gó..arz i cwaniak, szef hotelu co tydzień podrywa inną ruską babę i z nią
flirtuje, a w ogfóle to hotel cały zapchany jest ruskimi turystami, moe im
odpowiadjają takie warunki ale mnie nie!!!! no i winda zacina się non stop,
więc ludzie zdala od tego biura będę antyreklamował to biuro w necie, zrobię
stronę internetową i narobię bałaganu bo mnie zdenerwowaliście sprzedają
chłąm, chwaląc się najniższą ceną za all incl. śmiechu warte, kto tam jedzie
się przekona w innych hotelach też nie lepiej ja skłądam skargę do PIT bo
oczywiście jak rezydent zniknął przy przyjeździe tak się dopiueropojawił pod
koniec więc do kogo można się było żalić? do ściany!!!!?????? ludzie nie
wybierajcie alfa star OSZUŚCI!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jimmi Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.08.06, 12:20
      jak ktos placi 1300 za hotel, wyzywienie + samolot i oczekuje warunkow
      krolewskich to tak bywa..
      pretensje nalezy miec tylko do siebie.. w dobie internetu zadna filozofia nie
      jest zajrzec i sprawdzic opinie o hotelu itd
      • Gość: scraby Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:36
        2300 a nie 1300 a opinii tyle ile ludzi nie odzwierciedlają stanu faktycznego
        różni ludzie różne gusta mądralo
      • Gość: scraby Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:37
        czy warunki królewskie oznaczają brak spadającego tynku na głowę i normalną
        kabinę prysznicową? gdzie ty się wychowywałeś???
        • amoniaaa Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! 31.08.06, 13:00
          ja byłam za 2300 w Club Sidar 4* i było rewelacyjnie... dziwne.... nie
          zapłaciłabym tyle za 3* hotel!!!!
          • Gość: scraby Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:09
            no widzisz! a jakiś gość tu wypisuje , że za tyle tzn niby 1300 oczekuję
            królewskich warunków, dlatego moje oburzenie słuszne jest , nieprawdaż?
            • Gość: ... Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! IP: *.rtk.net.pl 31.08.06, 14:07
              Ale to 2300zł to jest za dwie osoby bylem i sprawdzilem na stronie nigdy ten
              hotel nie kosztowal 2300 nawet za dwa tygodnie po zdjeciach widac ze to nora to
              czego sie spodziewalas wystarczy poszukac i poczytac
              • amoniaaa Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! 31.08.06, 14:30
                ja też szukałam i widzę że 2300 to za osobę... Po samych fotkach już bym tam
                nie pojechała za taką kasę!!!!!!!!
                • Gość: Aga Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! IP: *.c31.msk.pl 31.08.06, 18:35
                  Zawsze trzeba się przygotować.Wiele godzin spędziłam w internecie zanim
                  zdecydowałam-Fethyie,hotel Harman 3*** z Triadą(tanio 1800 od os za
                  wszystko).Byłam w czerwcu-b.zadowolona.Świadomie wybrałam fakultety z triady
                  choć droższe.
                  • Gość: scraby Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:17
                    no tak tylko czerwiec to nie sierpień i ceny inne gdybym mógł to bym w czerwcu
                    pojechał no cóż wracam do dobrego sprawdzonego biura neckermann i tam kupuję
                    kolejne wyjazdy ( co mnie podkusiło aby wspierać polski przemysł turystyczny???)
                    • siamlady Re: kleopatra west z ALFA STAR - masakra!!!!!!! 01.09.06, 12:18
                      Myslisz że jadąc na wakacje do Turcji wspomogłeś polski przemysł turystczny/ ;-
                      ))))))
                      Wspomogłeś turecki płacąc bezpośrednio do radomskiego touroperatora, który żyje
                      jedynie z prowizji agencyjnej.
                      3* w turcji to niestety słaby standard.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka