Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:23 boję się tych zamachów. Autentycznie. Lecę 13.09, Itaka nie chce zamienić wycieczki....Boję się bardzo,ale ...z dgrugiej strony stracić kasę zbieraną przez cały rok na urlop. Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aka35 Re: zamachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 18:06 Ja lecę w poniedziałek do Marmaris i też się boję ,moje biuro/Triada/ również odmawia zamiany.Uważam,że to wina MSZ,które nie wydało odpowiedniego rozporządzenia i w tej sytuacji rezygnacja z imprezy wiąże się ze stratą kasy którą się odkładało cały rok na wakacje.Na pocieszenie szykują się także zamachy w Egipcie.Należy wierzyć że nic nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: zamachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:10 Lecę do Turcji 6-go, i nie rozumiem dlaczego pocieszeniem dla mnie (lub dla kogo kolwiek) miały by być zamachy w Egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zamachy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 20:29 Kochani nie bójcie się, prawdopodobieństwo że akurat będziecie w tym pechowym miejscu, w tej sekundzie jest 100000 razy mniejsze niz główna wygrana w totka!!!!! Ja tez lecę 6.09 i ani myślę zamieniac wycieczki..będzie super, pozdrawiam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka35 Re: zamachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:32 Źle mnie zrozumiałeś.Na pocieszenie to sarkazm.W obecnym świecie nigdzie nie jest bezpiecznie, w Polsce także.Pozdro aka 35. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elikam.1969 Re: zamachy IP: *.net.telkonet.pl 03.09.06, 12:03 Witam! na posty P.Kagana proszę nie zwracać uwagi,tej osobie żaden kraj ani naród nie pasuje,każdego oczerni nie widząc jednocześnie,że sam wystawia negatywny obraz samego siebie.Działa posługując się kilkoma loginami a jego poglądy są nienormalne dla większości myślących ludzi,aż dziwi,że do tej pory nie usunęli Go z forum.Człowieku zajmij się czymś pożytecznym,pisz może wspomnienia z pobytów w danych krajach,może jakieś skrajnie faszystowskie lub rasistowskie wydawnictwo się tym zainteresuje,bo inteligentnej osoby Twoje obraźliwości nie zachęca do lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: zamachy IP: *.telkonet.pl 02.09.06, 20:53 Byłam podczas zamachów w Londynie.Tez lecę do Turcji 13.09 .Nie, nie boję się.Co ma byc to będzie.Planowałam ten wyjazd od dawna, jestem optymistycznie nastawiona. Ile dziennie na drogach ginie ludzi ??? A ile ludzi zginęło na wystawie gołębi ??? Trzeba by siedzieć w domu i nigdzie nie chodzić,choc i to nie jest też 100% bezpieczne /Niedawno TIR wjechał w dom i 2 osoby zginęły/itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziarka84 Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:42 brawo Ola! zgadzam sie w 100% tez jade 13 i ani mysle o zamianie Turcja jest piekna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: zamachy IP: *.latrobe.edu.au 03.09.06, 07:28 Omijac Turcje! Lepiej stracic pieniadze niz zycie badz zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziarka84 Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 14:37 niesamowicie odkrywczy jestes!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tataturek Re: zamachy IP: 203.36.234.* 05.09.06, 08:59 Wczasy w Turcji? Czemu nie w Libanie albo Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnna Re: zamachy IP: *.wchirz.pl 05.09.06, 09:02 ja tez lece do Turcji 13-go, pewnie w ogole bym sie nie zatanawiala nad zmiana ale lece z 3-letnia córeczką. W Scan Holiday mozna zmienic na Tunezje. Sama nie wiem :-( Wszedzie moze sie coś zdarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: zamachy IP: *.wchirz.pl 05.09.06, 09:07 a jeszcze lece z Poznania, gdzie ostatnio samolot z Turcji wyladował pomyłkowo na wojskowym lotnisku, ludzie trzy godziny czekali pod obsatwą żołnierzy na wyjasnienie. Mam nadzieje, że w drugą stone sie nie pomyla i nie wyladuje w Libanie...ajajaj zachcialo mi sie wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
scooter73 Re: zamachy 05.09.06, 11:58 Witam Też lece w tym terminie z Poznania ze Scanem. W jakim Hotelu bedziesz mieszkać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:14 Chcę polecieć do Alanyi w podróż poślubną. Dziś mam załatwić wylot na 13-do września ale zaczynam się zastanawiać czy zamiasta bajecznej podróży poslubnej nie będę mieć zagrożenia terrorystycznego przez całe 2 tygodnie, co może wiązać się np. z problemami wyjazdu na wycieczki fakultatywne lub zakazu wejścia w jakieś rejony Alanyi. Co mam robić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: zamachy IP: *.wchirz.pl 05.09.06, 10:00 nie wykupilabym teraz wycieczki, swoją zalatwilam juz w kwietniu, choc z drugiej strony to tam stale cos sie dzieje - tylko ze im blizej wyjazdu tym bardziej sie czlowiek zastanawia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:13 Mam wycieczke do Turcji z Triady 7+7 na 13 wrzesnia wylot z Poznania dla 2 osób - moge odsprzedać 606974157 Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C&R Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:46 Ludzie, spokojnie. Moi znajomi są w Turcji od 31.08. i dzwonili, że wszystko ok. Byli już na 2-ch wycieczkach m.in. w Antalyi. Ja wylatuję jutro i baaardzo się cieszę na te wakacje choć przyznaję, że na początku tych wybuchów stresik mały był. W Polsce też jest niebezpiecznie! Starsze małżeństwo zginęło we własnym domu jak TIR staranował budynek. Czy woogóle jest gdzieś bezpiecznie? Pozdrawiam i życzę wszystkim wspaniałych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś