IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:23
boję się tych zamachów. Autentycznie. Lecę 13.09, Itaka nie chce zamienić
wycieczki....Boję się bardzo,ale ...z dgrugiej strony stracić kasę zbieraną
przez cały rok na urlop. Co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: aka35 Re: zamachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 18:06
      Ja lecę w poniedziałek do Marmaris i też się boję ,moje biuro/Triada/ również
      odmawia zamiany.Uważam,że to wina MSZ,które nie wydało odpowiedniego
      rozporządzenia i w tej sytuacji rezygnacja z imprezy wiąże się ze stratą kasy
      którą się odkładało cały rok na wakacje.Na pocieszenie szykują się także
      zamachy w Egipcie.Należy wierzyć że nic nie stanie.
      • Gość: Mac Re: zamachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:10
        Lecę do Turcji 6-go, i nie rozumiem dlaczego pocieszeniem dla mnie (lub dla
        kogo kolwiek) miały by być zamachy w Egipcie?
        • Gość: gość Re: zamachy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 20:29
          Kochani nie bójcie się, prawdopodobieństwo że akurat będziecie w tym pechowym
          miejscu, w tej sekundzie jest 100000 razy mniejsze niz główna wygrana w
          totka!!!!!
          Ja tez lecę 6.09 i ani myślę zamieniac wycieczki..będzie super, pozdrawiam!!!!!!
        • Gość: aka35 Re: zamachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:32
          Źle mnie zrozumiałeś.Na pocieszenie to sarkazm.W obecnym świecie nigdzie nie
          jest bezpiecznie, w Polsce także.Pozdro aka 35.
      • Gość: elikam.1969 Re: zamachy IP: *.net.telkonet.pl 03.09.06, 12:03
        Witam! na posty P.Kagana proszę nie zwracać uwagi,tej osobie żaden kraj ani
        naród nie pasuje,każdego oczerni nie widząc jednocześnie,że sam wystawia
        negatywny obraz samego siebie.Działa posługując się kilkoma loginami a jego
        poglądy są nienormalne dla większości myślących ludzi,aż dziwi,że do tej pory
        nie usunęli Go z forum.Człowieku zajmij się czymś pożytecznym,pisz może
        wspomnienia z pobytów w danych krajach,może jakieś skrajnie faszystowskie lub
        rasistowskie wydawnictwo się tym zainteresuje,bo inteligentnej osoby Twoje
        obraźliwości nie zachęca do lektury.
    • Gość: ola Re: zamachy IP: *.telkonet.pl 02.09.06, 20:53
      Byłam podczas zamachów w Londynie.Tez lecę do Turcji 13.09 .Nie, nie boję
      się.Co ma byc to będzie.Planowałam ten wyjazd od dawna, jestem optymistycznie
      nastawiona.
      Ile dziennie na drogach ginie ludzi ???
      A ile ludzi zginęło na wystawie gołębi ???
      Trzeba by siedzieć w domu i nigdzie nie chodzić,choc i to nie jest też 100%
      bezpieczne /Niedawno TIR wjechał w dom i 2 osoby zginęły/itp..
      • Gość: madziarka84 Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:42
        brawo Ola! zgadzam sie w 100% tez jade 13 i ani mysle o zamianie Turcja jest
        piekna!
    • Gość: Kagan Re: zamachy IP: *.latrobe.edu.au 03.09.06, 07:28
      Omijac Turcje! Lepiej stracic pieniadze niz zycie badz zdrowie!
      • Gość: madziarka84 Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 14:37
        niesamowicie odkrywczy jestes!!
        • zorbathegreek Re: zamachy 05.09.06, 12:32
          Pisze prawde...
    • Gość: Tataturek Re: zamachy IP: 203.36.234.* 05.09.06, 08:59
      Wczasy w Turcji? Czemu nie w Libanie albo Iraku?
    • Gość: onnna Re: zamachy IP: *.wchirz.pl 05.09.06, 09:02
      ja tez lece do Turcji 13-go, pewnie w ogole bym sie nie zatanawiala nad zmiana
      ale lece z 3-letnia córeczką. W Scan Holiday mozna zmienic na Tunezje. Sama nie
      wiem :-( Wszedzie moze sie coś zdarzyć
    • Gość: onna Re: zamachy IP: *.wchirz.pl 05.09.06, 09:07
      a jeszcze lece z Poznania, gdzie ostatnio samolot z Turcji wyladował pomyłkowo
      na wojskowym lotnisku, ludzie trzy godziny czekali pod obsatwą żołnierzy na
      wyjasnienie. Mam nadzieje, że w drugą stone sie nie pomyla i nie wyladuje w
      Libanie...ajajaj zachcialo mi sie wakacji
      • scooter73 Re: zamachy 05.09.06, 11:58
        Witam

Też lece w tym terminie z Poznania ze Scanem. W jakim Hotelu bedziesz mieszkać ?
    • Gość: Monia Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:14
      Chcę polecieć do Alanyi w podróż poślubną. Dziś mam załatwić wylot na 13-do
      września ale zaczynam się zastanawiać czy zamiasta bajecznej podróży poslubnej
      nie będę mieć zagrożenia terrorystycznego przez całe 2 tygodnie, co może wiązać
      się np. z problemami wyjazdu na wycieczki fakultatywne lub zakazu wejścia w
      jakieś rejony Alanyi. Co mam robić???
      • Gość: onna Re: zamachy IP: *.wchirz.pl 05.09.06, 10:00
        nie wykupilabym teraz wycieczki, swoją zalatwilam juz w kwietniu, choc z
        drugiej strony to tam stale cos sie dzieje - tylko ze im blizej wyjazdu tym
        bardziej sie czlowiek zastanawia..
      • Gość: Magda Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:13
        Mam wycieczke do Turcji z Triady 7+7 na 13 wrzesnia wylot z Poznania dla 2 osób
        - moge odsprzedać
        606974157
        Magda
    • Gość: C&R Re: zamachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:46
      Ludzie, spokojnie. Moi znajomi są w Turcji od 31.08. i dzwonili, że wszystko
      ok. Byli już na 2-ch wycieczkach m.in. w Antalyi. Ja wylatuję jutro i baaardzo
      się cieszę na te wakacje choć przyznaję, że na początku tych wybuchów stresik
      mały był. W Polsce też jest niebezpiecznie! Starsze małżeństwo zginęło we
      własnym domu jak TIR staranował budynek. Czy woogóle jest gdzieś bezpiecznie?
      Pozdrawiam i życzę wszystkim wspaniałych wakacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka