Dodaj do ulubionych

Brazylia w Copa America 2004

06.07.04, 12:01
Skończyły się ME, więc przydałoby się przerzucić na coś innego ;-) Dziś
zaczyna się Copa America 2004 w Peru. Brazylia gra 8.07 z Chile, 11.07 z
Costa Ricą, a 14.07 z Paragwajem.. Ciekawe czy wytrzymam siedzenie od 00.00
do 4-5 :D
Obserwuj wątek
    • brasilka2 Re: Brazylia w Copa America 2004 06.07.04, 15:34
      Wytrzymasz wytrzymasz. Czego sie nie robi dla ukochanej druzyny, nie?
      Ja zamierzam ogladac na zywo mecze Brazylii, chociaz gra drugi sklad, prawie
      nikogo stamtad nie znam. Ale poznam :-))
    • coatlicue Re: Brazylia w Copa America 2004 06.07.04, 22:31
      ja znam tylko tych piłkarzy grających w Europie i to w sumie tez nie wszytskich
      więc też poznam :D
      • menina Re: Brazylia w Copa America 2004 06.07.04, 23:14
        a powiedzcie mi moi drodzy, na jakich kanalach mozna owe mecze ogladac? bom
        ciekawa i chyba tez bede ogladac!
        • coatlicue Re: Brazylia w Copa America 2004 06.07.04, 23:50
          o dziwo na jedynce i dwojce. o 00.30 (bodajze) jest 1szy mecz na 2ce, o 2:30 na
          1ce... :D Dzis jest poczatek (Colombia-Venezuela, Peru-Boliwia).. :D
          • coatlicue Re: Brazylia w Copa America 2004 06.07.04, 23:51
            poprawka o 00:10...
            pozdr.!!
            • brasilka2 Re: Brazylia w Copa America 2004 07.07.04, 12:04
              Ja to chyba bede tylko mecze Brazylii ogladac.
              Wprawdzie chetnie bym obejrzala wszystkie, ale nie dalabym wtedy rady wstac o
              8.00 do pracy. Chyba, ze wzorem mojej kolezanki, ktora wziela sobie urlop na
              ME, ja teraz wezme wolne na Copa :-))
              • coatlicue Re: Brazylia w Copa America 2004 07.07.04, 17:59
                :) No to niezła pasjonatka z tej Twojej koleżanki :) Ja wczoraj zasiadłam z
                mocnym postanowieniem, ze obejrze wszystkie mecze....hmmm, niestety wytrwalam
                tylko do 1szgo gola dla Kolumbii ;-) Ale Brazylię obowiązkowo obejrzę, trzeba w
                końcu poznać przyszłe gwiazdy Starego Kontynentu :D
                • brasilka2 Re: Brazylia w Copa America 2004 07.07.04, 19:46
                  Wejdź sobie na stronę
                  www.fcbarcelona.com/eng/noticias/noticias/n04070701.shtml
                  Nie będziesz rozczarowana :-))
                  • coatlicue Re: Brazylia w Copa America 2004 07.07.04, 20:49
                    jestem rozczarowana..ma żonę i córkę..nici z moich planów podboju Barcelony ;-
                    ) :P
                    • brasilka2 Re: Brazylia w Copa America 2004 07.07.04, 20:59
                      Łączę się z Tobą w bólu - ja też jestem zdruzgotana.
                      Trzeba sobie poszukać jakiegoś nowego, wierniejszego obiektu... może
                      młodszego? :)
                      Widziałam, jak dzielnie lobbujesz na rzecz Deco na innych forach. Brawo! :-D
                      • brasilka2 Re: Brazylia w Copa America 2004 07.07.04, 21:08
                        Ale nieźle wygląda na tych fotkach, trzeba to bestyjce przyznać, nie?
                        Znasz może jakieś stronki, żeby sobie ściągnąć tego zdrajcę na tapetę? Ja
                        przesmerfowałam cały necik i nigdzie go nie ma.
                        Ostatecznie na mojej tapecie widnieje cała reprezentacja Portugalii, ale bez
                        niego... Chyba po prostu nie grał wtedy w 1-szym składzie.
                        No, ale jak będzie grał w Barcy, to może znajdzie się na ich tapecie i wtedy
                        będzie można sobie ściągnąć... :-)
                        • coatlicue lobby DECO rulez!! 07.07.04, 21:12
                          hehehe :D A na tapecie mam jego zdjęcie, które kiedys określiłam mianem
                          the_best_pic_ever ;-)
                          • brasilka2 Re: lobby DECO rulez!! 07.07.04, 21:22
                            :-))
                            Każde jego zdjęcie jest w pewnym sensie the_best_pic_ever. Bardzo, baaardzo mi
                            się podobają te zdjątka ze strony Barcy.
                            I jeszcze mnie rozwaliło, że ksywkę wymyślił mu wujek, hehehehe
                            • coatlicue Re: lobby DECO rulez!! 07.07.04, 21:29
                              wiem boskie! i do tego jest nieśmiały!!! lubie takich ;-) próbowałam się dostać
                              na czat Barcy, żeby się dowiedzieć co mówią Hiszpanie ale coś tam mają z
                              serwerem.. Ale jak pojadę do Hiszpanii to na 100 sobie musze kupić koszulkę
                              Barcy z 20tka!!! :D :D
                              • brasilka2 Re: lobby DECO rulez!! 07.07.04, 21:40
                                Kurczę, a ja byłam na stadionie Camp Nou, ale wtedy jeszcze ptaszki nie
                                ćwierkały o tym transferze...
                                Teraz jak pojadę, to też koszulka nr 20 będzie moja.
                                Ja się kiedyś spotkamy na ulicy w takich samych koszulkach, to się zdrowo
                                uśmiejemy :-))
                              • brasilka2 Re: lobby DECO rulez!! 07.07.04, 21:45
                                No, ja też próbowałam...
                                Będzie dostępne w sierpniu i wtedy się zalogujemy i zapiszemy na listę e-
                                mailową Barcy...
                                A do kiedy Ty jesteś taką zapaloną fanką Deco?
                                Ja dopiero od tych ME, wcześniej nie widziałam gościa na oczy :-)
                                • coatlicue Re: lobby DECO rulez!! 07.07.04, 23:27
                                  hehehe, no ja od trochę wcześniej ale niewiele - od Pucharu UEFA gdzie mocno
                                  (oj, mocno) kibicowałam chłopakom z FC Porto, ku zgrozie moich znajomych
                                  Hiszpanów, zresztą zgroza była obecna na ME ;) A teraz problemu nie będzie bo
                                  gra w hiszpańskim klubie ;-) A to z tym spotkaniem się bedzie chyba
                                  prawdopodobne w tym samym mieście :) Może załóżmy od razu fan-klub Deco ;-) :P
                                  p.s. czy miałaś zajęcia z Natalią Klidzio??
                                  • brasilka2 Re: lobby DECO rulez!! 08.07.04, 11:11
                                    Odpisze Ci na priva, ok?
    • brasilka2 Re: Brazylia w Copa America 2004 09.07.04, 10:33
      Ogladalam wczoraj ten nieszczesny mecz z Chile. Udalo sie wygrac, ale prawie
      fuksem. Chlopakom sie zdawalo, ze sa na plazy... Ten Mancini, niby objawienie,
      zastepca Cafu, a zatrzymywal kazda akcje... Za to na lewym skrzydle niezle
      sobie pewien blondasek poczynal. Gustavo Neri chyba.
      A to nowe bostwo, Diego, to co za jeden? Pierwsze widze goscia...

• coatlicue Re: Brazylia w Copa America 2004 09.07.04, 12:03
        ja się muszę przyznać, że moje wrodzone lenistwo nie pozwoliło mi na dotrwanie
        do tej 2:30 ale z tego co widziałam dziś to chyba nie mam czego żałować :/ Co z
        tymi cudownymi canarinhos?? Moze sie rozkręcą póżniej... p.s. z tych paru meczy
        jaie do tej pory widziałam futbol amerykanski wydaje mi sie baardzo chaotyczny
        (zatęskniłam troche za europejską techniką na którą wszyscy psioczą ;)) Może po
        wyjściu z grup będzie coś ciekawego... We'll see....
        • brasilka2 Re: Brazylia w Copa America 2004 09.07.04, 12:20
          Chilijczycy grali bardziej taktycznie i musze przyznac, ze nie podobalo mi sie
          to. Wole gre na zywiol, tylko mogloby byc mniej nonszalancko niz wczoraj. No,
          ale masz racje, zobaczymy, co bedzie po wyjsciu z grupy. Na razie Brazylia
          prowadzi :-))
          • coatlicue Re: Brazylia w Copa America 2004 11.07.04, 23:36
            No to się chłopaki rozkręciły! Taka piłka mi sie bardziej podoba :D 4:0 na
            razie, Costa Rica ma jedynie 10 minut na honorowego :P
            • brasilka2 Re: Brazylia w Copa America 2004 12.07.04, 11:07
              Co powiesz o numerze 6? :-))))
    • brasilka2 Re: Brazylia w Copa America 2004 20.07.04, 21:28
      tv.terra.com.br/esportes/esportestv/interna/0,,OI43448-EI3974,00.html
      wywiad z Adriano - ktoś mi mówił, że lubi tego gościa :-))
      pytania zadawane są po hiszpańsku, ale odpowiedzi już nie ;P
    • coatlicue Brasil!!! :) 26.07.04, 00:38
      No i kolejny raz chłopcy pokazali na co ich stać :) Oj, ten gol Adriano w
      ostatnich sekundach....I ten Julek César......Sama słodycz... :D
      p.s. zaczynam się powoli przekonywać do Diego :P

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka