Dodaj do ulubionych

Tanie spanie w Stambule

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:34
Please, jak ktoś zna w Stambule fajny i tani hotelik, hostelik,pokoje (ale
musi być pokój 2-os, a nie sala) albo stronę internetową na której łatwo i
szybko można znależć coś odpowiedniego do spania, to proszę dajcie znać!
Obserwuj wątek
    • Gość: Karina Re: Tanie spanie w Stambule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:32
      OOO tez chętnie bym sie dowiedział. Planuje taką podróż w przyszłym roku
    • Gość: b. Re: Tanie spanie w Stambule IP: 193.109.212.* 03.11.06, 13:25
      wszystko jest w najblizszej okolicy hagia sofii i blekitnego meczetu.
      jeszcze blizej od wejsca do palacu sultanow (teraz nie pamietam nazwy)
      zaraz za luksusowym hotelem '4 seasons' (chyba tak sie nazywal) jest uliczka
      gdzie co kazdy dom to hostel itp. bez problemu znajdziesz...
      zwlaszcza ze w turcji jest sporo naganiaczy na ulicy i jak zobacza kogos z
      plecakiem to od razu zaczynaja "gre"....

bartek.
    • Gość: mokatepl Re: Tanie spanie w Stambule IP: *.netcologne.de 04.11.06, 00:57
      Merhaba!!!
      Sama chetnie sie tez dowiem bo w przyszlym roku w sierpniu chce jechac na
      miesiac.ciekawa jestem gdzie mozna wynajac pokoj. jak ktos tez jedzie w sierpniu
      to mozemy razem cos wynajac.bedzie taniej (tak mi sie zdaje) :) jade w celu
      nauki tureckiego w szkole Dilmer.
      czekam na posty ( jamon1@wp.eu )
      • Gość: ellam Re: Tanie spanie w Stambule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:37
        Możesz napisać cos więcej o tej szkole? Jak długo trwa nauka i ile to kosztuje?
        Córka moja studiuje turkologię i dobrze byłoby gdyby dokształciła się trochę w
        Turcji.
    • Gość: gość Re: Tanie spanie w Stambule IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.06, 19:48
      w dzielnicy sultanahmet czyli na starówce albo troche dalej ale też blisko 3*
      hotele są od 50-60 ytl, a 4* od 95-100 ytl za noc, za pokój 2os z duzym lózkiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka