Gość: turystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:04 czy ktos móglby mi cos powiedziec na jego temat????wybieram sie tam na przelomie kwietnia i maja??czy moge liczyc chociaz na minimalne opalanie??? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gucio Re: hotel Perissia IP: *.imz.pl 04.01.07, 12:06 Na minimalne tak a hotel jest prześliczny i w ogóle super hiper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: hotel Perissia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:50 to przynajmniej pocieszenie z tym hotelem....jak na pogode nie mozna zbytnio liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: hotel Perissia IP: *.imz.pl 04.01.07, 12:57 Jeden z najlepszych w Side. Dlaczego Cię gna do Turcji? To niedobry okres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: hotel Perissia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:10 wiesz mnie ten termin nie odpowiada ale ta wycieczka to prezen wiec nie mam wiekszego wplywu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: hotel Perissia IP: *.imz.pl 04.01.07, 13:20 W tym układzie nie zagląda się w zęby darowanemu koniowi. Jak dają to brać, jak biją to uciekać :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: hotel Perissia 04.01.07, 16:27 A ja myślę, że pogoda będzie lepsza niż u nas w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: hotel Perissia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:33 wielkie dzieki ale prosze jesze o opinie na temat hotelu.....jasne nie zaglada sie..i chyba tego sie bede trzymac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: hotel Perissia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:49 Hotel Perissia to piękny obiekt. Będąc kiedyś w Side w innym hotelu chodziliśmy tam na basen, który jest bardzo duży i piękny. Nikt nas stamtąd nie przeganiał mimo, że wyróżnialiśmy się niesłużbowymi ręcznikami wśród innych gości. Duży hotel a w ogóle nie czuło się tłoku. Bylismy tam w sezonie. Obsługa bardzo miła i na poziomie. Wiadomo, hotel 5* kultura musi być. Odpowiedz Link Zgłoś