barankowski 07.01.07, 15:38 PROSZE O OPINIE NA TEMAT TEGO HOTELU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: majesty tuana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:40 Byłam w Fethiye kilka razy i jest to najlepszy region wg. mnie. Są tam 3 świetne kluby: Likiaworld, letoonia i majesty club tuana. Sprawdziłam wszystkie i są super, odnośnie majesty tuana: świetne jedzenie (dużo) i non stop to samo z alkoholem:), nie ma czasu na nude jeśli chcesz się bawić, a po 21 klub zaczyna żyć. Obsługa miła, zawsze do usług, jeżeli interesuje Cię wyłącznie wypoczynek w spokoju to też znajdziesz coś dla siebie, ponieważ obiekt jest duży i nie trzeba męczyć się z ryczącymi dzieciakami (a tureckie potrafią być nieznośne:) ). Cały ośrodek położony jest w pięknym ogrodzie gdzie pachnie niesamowicie. Nie warto wychodzić z ośrodka, po za nim nic nie ma a miasto nie należy do najpiękniejszych (strata czasu). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barankowski Re: majesty tuana IP: *.range81-153.btcentralplus.com 08.01.07, 19:58 wielkie dzieki bo caly czas sie zastanawialem czy warto a w biurze podrozy tez mowili ze warto skorzystac ale ja chcialem uslyszec od osoby postronnej - pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś