Gość: Kasia IP: *.ftnet.pl 10.01.07, 19:55 Czy wiesz już coś na temat Club Mersin ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krokodylek Re: do siouxsie.s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:58 Przepraszam najmocniej, że się wcinam ale dowiedziałem się, że żarcie kiepskie. Strasznie na forach zagranicznych zjechali ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: do siouxsie.s IP: *.ftnet.pl 10.01.07, 20:03 żarcie nie jest najważniejsze, ważne żeby było w miarę czysto, ładna plaża, a z żarcia zawsze coś tam się wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: do Kasi 11.01.07, 12:59 Rozmawiałam przed chwilą z moim biurem. Info bezpośrednio od kolesia, który kontraktował ten hotel jest takie, że wszystko jest w porządku, pokoje czyste, nie mieli zastrzeżeń i ocenili to na 4*, co uważam jest zawyżoną oceną ale niech im tam. Atutem tego hotelu jest położenie przy jednej z najpiękniejszych plaży w Turcji, a poza tym jest to świetna baza wypadowa na różne wycieczki np. do Efezu. Kazałam jej jeszcze poszperac w opiniach niemieckich, ma się odezwac na początku tygodnia. Jeśli faktycznie są jakieś niedociągnięcia, to można odpowiednio wcześniej próbowac przez Itakę interweniowac, co mam właśnie zamiar zrobic, jeśli będzie to konieczne. Myślę, że jeśli podobnie jak ja nie jesteś strasznie wymagająca, to spokojnie możesz się decydowac na tak. Ja jadę na pierwszy ogień, w razie co będę walczyc jak lew :-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: do siouxsie.s 10.01.07, 21:26 Witaj, byłam wczoraj w biurze poróży ale jeszcze nie ma kolesia z Itaki, który tam był. Niestety nie znam niemieckiego żeby poczytac wszystkie niemieckie opinie, ale skorzystałam z uprzejmości pewnej znajomej i parę wypowiedzi mi przetłumaczyła tak mniej więcej. Jesli chodzi o jedzenie to Niemcy faktycznie krytykują bo "na śniadanie tylko dwa rodzaje sera i jedna wędlina". Rany, im to naprawdę nie można dogodzic. Piszą też że czasami nie było ciepłej wody, ale to akurat normalne w całej Turcji i mnie nie wzrusza. Plaża jest piękna, wszyscy chwalą, jest to podobno jedna z najpiękniejszych plaż w Turcji, drobniutki jasny piasek. NIemcy oferują ten hotel jako 3* plus i myślę że właśnie na tyle zasługuje. A że pokój skromy? A kto siedzi w pokoju? Okolica spokojna, jest to świetne miejsce wypadowe na liczne wycieczki zorganizowane albo samodzielne. Jutro jeszcze będę się dowiadywac, bo zrobiłam małą drakę że straszna bryndza. Jak tylko będę coś wiedziała to obiecuję na 100% że napiszę. Ja i tak już wykupiłam, więc pozamiatane, ale warto wiedziec czego oczekiwac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: do siouxsie.s IP: *.imz.pl 11.01.07, 09:05 Nalezy dodać jeszcze ze hotel leży na zadupiu, jest skromny a jedzenie dla niewybrednych rzeczywiście jak sam hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: do siouxsie.s 11.01.07, 11:05 A byłeś w tym hotelu, że masz tak wyrobione zdanie? 12 km od Kusadasi to nie jest bardzo daleko, większośc hoteli w Turcji nie leży w samym centrum miasta, a nie każdemu zależy na rozrywkach nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: do siouxsie.s IP: *.imz.pl 11.01.07, 12:02 Niestety byłem w tym hotelu. Kicha, po prostu żenada. 12 km to jest totalne zadoopie. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: do siouxsie.s 11.01.07, 12:21 Jeśli byłeś to bardzo Cię proszę o więcej szczegółów. Ja już niestety wykupiłam i jeśli tam rzeczywiście jest tak fatalnie, to napisz szczegółowo, byc może uda mi się jeszcze zamienic na inny hotel. Szkoda że dopiero teraz się ujawniłeś, byc może nie podjęłabym takiej decyzji, ale jest to zupełnie nowa oferta i nikt nic na ten temat nie wiedział. Bardzo proszę, opisz wszystko szczegółowo i z jakim biurem byłeś. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: do siouxsie.s IP: *.imz.pl 11.01.07, 12:27 Lecieliśmy z Londynu z tamtejszym biurem podróży. Cena była bardzo niska i to nas zgubiło. Połaszczyliśmy się na taniochę ale nie wyszło nam to na zdrowie. A Ty się nie przejmuj, Polak zadowoli się byle czym. bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: do siouxsie.s 11.01.07, 12:36 No nie jest Twoja wypowiedź pocieszająca, wcale nie uważam że jak dla Polaków to może byc byle co i byle czym nie mam zamiaru się zadowalac, aczkolwiek strasznie wymagająca nie jestem. Proszę, napisz czy w pokojach jest czysto, jak z łazienką i jedzeniem. Ja wiem że ten hotel nie zasługuje na 4* ale na ile byś go ocenił? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: do siouxsie.s IP: *.imz.pl 11.01.07, 12:45 Oceniam na 3* (z sympatiido Turcji). Jak nie jesteś strrrrasznie wymagająca to dasz radę. Pokoje średnie, sprzatają codziennie, łazienka z lekka dekadencka ale ujdzie w tłoku. Żarcie - juz mówiłem do chrzanu. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: do siouxsie.s 11.01.07, 12:53 Dzięki za info, dla mnie najważniejsze jest żeby było czysto i żeby robale nie latały po pokoju. A plaża piękna pod oknami i to mnie skusiło. A że żarcie niedobre to może i lepiej to trochę schudnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: do siouxsie.s IP: *.imz.pl 11.01.07, 13:05 To ja mam inne priorytety. Żarcie musi być extra. Karaluchy mogą być, czemu nie, jaszczurki też zniosę jakoś na balkonach, nawet sprzataczka nie musi codziennie ręczników zmieniać byleby tylko wyrzucała śmieci z kibla codziennie. Najważniejsza dla mnie jest jednak okolica i krajobrazy. Plaża też jest wazna ale wcale nie musze mieć ją pod nosem. Jak spacer na plaże miły bez ryku samochodów to mogę latać. A co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: do siouxsie.s 11.01.07, 13:12 A, to już wiem dlaczego Ci się nie podobało. Pewnie nie było karaluchów i jaszczurek? :-D No ale tak szczerze, nie biorąc pod uwagę jedzenia, to da się tam odpocząc? A wogóle to dawno byłeś? W katalogu piszą, że hotel odnowiony w 2005 r. Pytanie podstawowe: CZY JEST CZYSTO?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: do siouxsie.s IP: *.imz.pl 11.01.07, 13:22 Siouxsie, ja żartowałem. Nie bierz tych pierdół pod uwagę. Lubię Cię i chciałem sobie porobić jaja. Wiem tylko, że żarcie nie najlpsze. Wybacz głupolowi ale to ze sympatyji do Cię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: do siouxsie.s 11.01.07, 13:36 Ach Ty okrutniku, ale wszystko Ci wybaczam, bo też Cię lubię :-) A ja i tak tam pojadę i będę się świetnie bawic... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: do siouxsie.s IP: *.imz.pl 11.01.07, 14:08 Spodziewałem się okrutnego opier....u a to proszę - dziewczę z klasą. Taka fajna laska musi się dobrze bawić czego życzę z całej duszy i jeszcze raz przepraszam. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: do siouxsie.s IP: *.ftnet.pl 11.01.07, 16:16 Ale se poczytałam, lecę tam pod koniec czerwca, mam nadzieję że po tych opisach przeżyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: do siouxsie.s IP: *.imz.pl 18.01.07, 10:46 Nie tylko przeżyjesz ale i pożyjesz jak trza pełnią życia :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś