Dodaj do ulubionych

Incekeum Beach- 13.06.2007

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:12
Kto w tym terminie sie wybiera również do tego hotelu. Moze ktos juz był i
coś nam doradzi. Jedziemy tam z nszą 5 letnią córką
Obserwuj wątek
    • Gość: Alinka Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.funduszmikro.pl 18.01.07, 13:47
      Jedziemy z naszą córcią Weroniką (8 lat) z Wa-wy ze Scanem. Śledzę wpisy na
      forum - opinie albo dobre albo bardzo dobre, dlatego jestem dobrej myśli.
      Pozdrawiam
      • monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 18.01.07, 14:22
        kochani !! to bardzo dobry wybór , hotel dla rodzin z dzieciakami idealny.
        byliśmy tam w ubiegłym roku w czerwcu .Polecam
    • Gość: monia111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:24
      i jeszce jedno - polecam obuwie do kompieli , w morzu są skałki , o które mozna
      sie pokaleczyć
    • Gość: kasia Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.localnetwork.pl 18.01.07, 16:52
      My też się wybieramy 13.06 z córeczką 2,5 letnią Julią, i ze znajomi również z
      córcią Julcią 3,5lat, długo się zastanawialiśmy którą ofertę wybrać
      przeglądaliśmy oferty ze Scana i z Triady po przeczytaniu forum doszliśmy do
      wniosku że wszyscy polecają Incekum i też go wybraliśmy, bardzo się cieszymy że
      tak szybko podjeliśbmy decyzję bo juz nie ma miejsc w Incekum zresztą we
      wszystkich dobrych hotelach już bardzo krucho z miejscami!
      POZDROWIONKA
      • Gość: monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.kalisz.mm.pl 18.01.07, 19:27
        kochani ! zabierzcie dla dzieciaków coś przeciwko komarom bo są tam ich
        miliony, nie dają spokojnie posiedzieć wieczorem przy barze albo na wystepach
        animacyjnych, które polecam . My z rodzinką tak mile wspominamy ten pobyt , że
        do dzisiaj słuchamy Tarkana.pozdrawiamy- jesli macie jakieś pytania to służę
        pomocą
        • Gość: Krzysiek Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:03
          Chcemy z dziećmi (3 i 6)wybrać się do tego hotelu na początku lipca 2007. Czy
          wtedy jest już bardzo gorąco? Jak jest z wejściem do morza? Czy plaża jest
          kamienista, żwirowa czy piaszczysta i jak wygląda dno przy brzegu? A jak
          wygląda jedzenie dla 3 latka? K
    • Gość: lensa Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:32
      witam, tu mąż marzeny ;), jak coś piszccie do mnie lensa@itcom.pl można się poznać przed wylotem, my z Kraka lecimy ze znajomymi dziewczynki będą miały 5 i 6 lat
      pozdrowionka
    • Gość: kasia Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.localnetwork.pl 18.01.07, 19:14
      my lecimy z Warszawy, ciekawe o której będzie samolot 13.06?
      • Gość: "" Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:23
        o 9, powrotny o 6
    • Gość: Marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:25
      Mam pytanko czy ktoś wykupił albo ma zamiar wykupic dodatkowe ubezpieczenie?
      • Gość: monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.kalisz.mm.pl 18.01.07, 19:31
        myślę, że to strata pieniędzy , umowy z biurami są tak sformułowane , że i tak
        z nimi nie wygrasz , każda rezygnacja musi być udokumentowana a od strony
        zdrowotnej w tym hotelu chyba ci nic nie grozi
        • Gość: Alinka Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.07, 21:20
          Od rezygnacji kupłam - diabeł nie śpi ale powiekszonego nw nie - byliśmy dwa
          razy w Egipcie (gdzie ponoć gorzej karmią i rzadziej sprzątają) i nic nam się
          nie stało.
    • Gość: Marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:35
      Też zastanawiam sie nad wykupieniem tego ubezpieczenia od rezygnacji
    • Gość: Marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:37
      Czy ktoś nie wiem jak tam z ręcznikami plażowymi bo w biurze powiedzieli ze nie
      ma tylko w pokojach są czy mozna te z pokoji w takim razie brac na basen czy
      trzeba wziąść swój recznik z domu bo przeciez jest limit wagowy a reczniki
      sobie ważą więc jesli by tam były to na miejsce reczników mozna wziść inne
      rzeczy
      • monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 19.01.07, 09:07
        nie zabirajcie żadnych ręczników szkoda miejsca w walizie,
        ręczniki hotelowe są na prawdę ok., a plażowe można za kaucją dostać przy
        basenie /dostajecie kartę ,której radzę nie zgubić bo wtedy ręcznik okaże się
        najdroższym jakim w życiu kupiliście/ .Wymieniać na czyste można codziennie.
        • Gość: marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:14
          dzieki wielkie
        • Gość: Marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:15
          a nie pamietasz jak duza była ta kaucja i oczywiscie ja zwracaja potem tak?
          • seatac Incekeum Beach- reczniki 19.01.07, 09:54
            Witam.
            Wyglada to troszke inaczej. Po przyjezdzie do hotelu, w czasie check in-u
            otrzymujecie klucze do pokoju i tzw. towel cards( po 1 szt na osobe). I to
            wlasnie te towel cards wymienia sie przy basenie na specjalne reczniki uzywane
            na basenie i na plazy. Wymiana odbywa sie w budce przy zjezdzalniach dwa razy
            dziennie po 2 godziny. Mozna te reczniki codziennie wymieniac na czyste, jesli
            jest taka potrzeba. Dlatego wlasnie nie ma potrzeby wynoszenia recznikow z
            lazienki hotelowej na basen. A kaucja.... coz nie ma zadnej kaucji. Jedynie
            zagubienie karty (czy tez recznika, bo to przeciez na jedno wychodzi) kosztuje
            przy wyjezdzie chyba 25 euro. Mozna to wiec nazwac kaucja. A recznikow z domu
            nie ma sensu zabierac, bo przy pierwszej wizycie w Incekum Shopping Center
            kupicie sobie oryginalne duze plazowe reczniki Armaniego, Hugo Bossa itp. Sa do
            tego stopnia oryginalne, ze nawet Armani i Boss nie wiedza, ze mozna je w
            Turcji kupic (tak tanio). Ale jakosciowo - przyzwoite. Przyjemnosci i
            pozdrowienia.
            T.
            • Gość: marzena Re: Incekeum Beach- reczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:30
              dziekuje ślicznie za wyczerpującą odpowiedź a nie wiesz przypadkiem co lepiej
              miec EUR czy USD i czy mozna np z obiadu wziasc sobie jakis owoc czy butelke
              wody zeby miec w pokoju bo jak sie jedzie z dzieckiem to w kazdej chwili chce
              mu sie jesc czy pic no zeby nie kupywac dodatkowo
              • seatac Incekeum Beach- owoce itp 19.01.07, 12:11
                Co lepiej miec...? Nie ma dobrej odpowiedzi na to pytanie, bo zawsze znajda sie
                tacy, ktorzy wiedza lepiej (patrz wyszukiwarka),a w centrum handlowym mozesz
                placic czym chcesz,a reszte wydadza Ci, tym co beda mieli. A jesli nie beda
                mieli oczekiwanej przez Ciebie waluty drobnymi, to wcisna Ci gumy, cukierki i
                tym podobne pierdolki.Poza tym w centrum handlowym sa kantory, w ktorych mozesz
                wymienic posiadana przez siebie walute, jesli tylko chcesz, przyjmowali nawet
                ruble i PLN. Tak wiec: najlepiej miec duzo pieniedzy...
                A co do owocow i wody - w osrodku jest 700 osob wiec nic co ludzkie nie jest
                personelowi obce, choc prosza zeby nie wynosic jedzenia poza restauracje.
                generalnie nie ma z tym problemu, tym bardziej ze w ciagu dnia w beach-barach
                przez caly czas dostepne jest jedzenie, picie, owoce, slodycze, bez ograniczen.
                Jesli zamowisz w restauracji wode do picia do kolacji, to otrzymasz ja w
                butelce i reszte mozesz zostawic, albo zabrac ze soba. Twoj wybor. Poza tym,
                sprzataczka codziennie wstawi wam do lodowki duza butelke niegazowanej- gratis.
                Masz wiecej pytan - pisz na gazetowy adres.
                T.
          • Gość: monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:52
            nie pamietam ale wydaje mi się że 5 euro
    • Gość: marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:22
      ok dziekuje
      • Gość: Alinka Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.07, 16:56
        Dzisiaj dostałam rozdwojenia jaźni. jedna pani w biurze Scana powiedziała że
        kluby dla dzieci są od końca czerwca a druga, że oczywiście od początku. W
        katalogi lakoniczne info: od czerwa do września. Jak myślicie czy można lecąc
        13.06. liczyć na polskich animatorów. Iwonko, może Ty pomożesz - jak było w
        zeszłym roku?
        • Gość: Obaś Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:57
          Alinka, mi pani w Scanie powiedziała, ze w Incekum sa od 1 czerwca.
    • Gość: kasia Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.localnetwork.pl 21.01.07, 19:31
      Mam nadzieje że od początku czerwca!!! My też lecimy w tym terminie z dziećmi,
      trzeba jeszcze dokładnie się zapytać w biurze podróży jak to jest z tymi
      animatorami?
      • Gość: iwona Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:58
        Nawet jeśli nie będzie animacji po polsku to wasze dzieci i tak będą
        zachwycone.Animatorzy tureccy zabawiają wszystkie dzieci i szybko uczą się ich
        iimion,choć nie wiem jak to robią bo jest pełno dzieciakow.Moje pociechy coć
        nie rozumiały zbytnio po ang. świetnie się bawiły.Dodam że mogly chodzić też na
        animacje polski.Bądźcie spokojni,będzie ok.Poza tym BASEN,BASEN i zjeżdżalnie
        to jest przede wszystkim atrakcja jak dla dzieci i dorosłych.Czasami dorośli
        tak przyblokowali ,zwłaszcza pomarań. zjeżdż. że dzieciaki staly w ogonku.A
        dorośli faceci cieszyli się jak 3 latki i po zjechaniu biegli w
        kolejkę,Ostrożnie z kolorową.Osobiście zjechałam tylko raz i wylądowałam bez
        stanika{był na brzuch}a z majtek od stroju zrobily mi się strigi.Dodam że
        pózniej już tylko mialam ubaw z nowych co testowali tą zjeżdżalnie.Ale trzeba
        się bawić ,potem jest co wspominać!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka