Gość: xx IP: 83.17.126.* 30.01.07, 17:20 Bardzo proszę o informację na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rezydentka Re: Hotel Xanthe Resort Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:15 A jakie informacje Cię interesują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Hotel Xanthe Resort Side IP: 83.17.126.* 31.01.07, 13:59 Wszystko jaka obsługa, jedzenie i jak plaża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezydentka Re: Hotel Xanthe Resort Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:20 Polscy turyści skarżyli się na to, że byli gorzej traktowani przez obsługę, niż Niemcy, chociaż polska grupa turystów była druga pod względem liczebności, zaraz po niemieckiej. Jest to hotel sztandarowy TUI, który tam sklasyfikowany jest jako 4*. Jedzenia jest dużo, różnorodne, jeżeli jedziesz z dzieckiem, to jest tam specjalna restauracja dla dzieci, mini club, zjeżdzalnie. Największym minusem hotelu jest przykry zapach, odczuwalny nawet przy zamkniętych oknach w pokojach, którego źródłem jest malutka rzeczka płynąca obok hotelu, do której spływają wszystkie zanieczyszczenia z drugiego hotelu. Ze smrodkiem nie da się nic zrobić, pocieszeniem jest fakt że nie czuć go codziennie tylko średnio co drugi dzień. Co do plaży to nie wypowiem się gdyż nie byłam na niej, ale jest przy samym hotelu, wychodząc z restauracji głownej po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Hotel Xanthe Resort Side IP: 83.17.126.* 01.02.07, 08:08 Wielkie dzięki za informację Zastanawiam się jeszcze nad Otium Zeynep w Belek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezydentka Re: Hotel Xanthe Resort Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:14 Mając do wyboru te dwa hotele, to bardziej skłaniałabym się do Otium Zeynep, ale przede wszystkim zmieniłabym biuro np. na GTI lub Jettourustic, na pewno nie wybrałabym Wezyra, ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. Życzę trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Hotel Xanthe Resort Side IP: 83.17.126.* 02.02.07, 09:28 A dlaczego nie Wezyr Co robią I ten hotel tylko oni mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Re: Hotel Xanthe Resort Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:19 Otium Zeynep to świetny hotel z dobrym jedzeniem, napojami, uall incl... duzy teren, fajnie zagospodarowany. ładna plaża. polecam Odpowiedz Link Zgłoś