GoĹÄ: ewa IP: *.petrus.com.pl 02.06.05, 09:59 czy ktos tam byl i moze mi powiedziec jak tam jest czy warto tam jechac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leif1 Re: Torrevieja 02.06.05, 14:51 Wrocilismy tydzien temu,bylismy w Torrevieja 2tygodnie.Napisz co Ciebie interesuje,co chcesz wiedziec? Lech Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: Torrevieja IP: *.petrus.com.pl 02.06.05, 16:47 interesuje mnie wszystko,czy jest to male miasteczko,czy jest duzo turystow czy raczej spokojnie, co mozna tam ciekawego zobaczyc,jakie ceny czy jest drogo,czy sa supermarkety?czy jest bezpiecznie,wiem ze w Benidormie podlozono bombe w restauracji z dwa lata temu ,jak sadzisz Ty, czy warto tam jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
leif1 Re: Torrevieja 02.06.05, 17:46 Miasto nie jest zbyt duze,ladne plaze.nadmorska promenada z barami,restauracjami i sklepami,w kazdy piatek jest bardzo duzy rynek w miescie.poza miastem ladne miejscowosci-La Mata,Playa Flamenca,La Zenia,duze slone jeziora,z ktorych wydobywa sie sol.W maju nie bylo zbyt wiele turystow,mieszka tam na stale wielu Niemcow,Anglikow,Szwedow i Norwegow.My uwazamy,ze mozna czuc sie bezpiecznie, wieczorami chodzilismy po miescie i nikt nas nie zaczepial.Sa duze supermarkiety np.Markadona,w polnocnej czesci miasta jest bardzo duze,nowe i nowoczesne centrum handlowe.Co do cen,my mieszkamy w Szwecji i dla nas bylo wzglednie tanio.Na pewno warto,tam pojechac,my wybieramy sie jeszcze raz w lipcu. Przyjemnego urlopu i duzo slonca. Lech Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: azul1 Re: Torrevieja IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 00:19 Zgadza się, jest bezpiecznie, piękne plaże, klimat - tylko Kanary dorównują, brak owadów, czyste powietrze, ludzie uprzejmi i uśmiechnięci. Właśnie kupiliśmy apartament. (jeśli ktoś chce tu kupić nieruchomość - olać polskich pośredników !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ebe-10 Re: Torrevieja 18.06.13, 00:45 Odpowiadasz na wątek sprzed 7 lat,ale pomijajac to czy możesz napisać coś o błotach nad solankowymi jeziorami?Jakie są wlaściwości lecznicze tych błot i kąpieli w tych jeziorkach?Na co pomagają?Wybieramy się do Torrevieji w sierpniu na 2 tygodnie i chcielibyśmy wykorzystać właściwości lecznicze tych dobroci.Co tam jeszcze pozwiedzać?Wynajęliśmy kwaterę na Calle Victoria. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: azul1 Re: Torrevieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 16:51 Niewątpliwą atrakcją Torrevieja są kąpiele błotne w pobliskiej lagunie – Laguna Rosa. Jest to park naturalny, gdzie każdy może skorzystać z kąpieli błotnych i solankowych. Niektóre osoby przyjeżdżają corocznie do Torrevieja właśnie po to, aby skorzystać z leczniczych błot. A jak to zrobić? Rada praktyczna jest następująca: - weź plastikowy pojemniczek, przyda się też łopatka lub inne narzędzie, za pomocą którego naczerpiemy błoto, - weź też butelkę z wodą (do spłukania się po wyjściu z laguny, gdyż woda jest mocno zasolona). Z brzegu laguny należy wziąć błoto i nasmarować się nim. Po nasmarowaniu należy spacerować brzegiem laguny aż do wyschnięcia błota. Przeciętnie trwa to do 1 godziny czasu. Następnie należy wejść do laguny i dokładnie się opłukać. W lagunie nie należy jednak kąpać się dłużej niż pół godziny. Po kąpieli błotno-solankowej, należy opłukać się wodą, którą przynieśliśmy ze sobą. Co dają takie kąpiele?Błoto laguny zawiera m.in. potas, wapń, magnez, siarkę, krzemionkę i wiele innych wartościowych składników mineralnych. PH waha się w granicach od 7,12 do 8,45. Błota mają działanie przeciwzapalne, kojące na skórę, skóra staje się delikatna i gładka, a osoby mające problemy z różnymi wykwitami skórnymi np. trądzik, stany zapalne, łuszczyca itp. mogą stosować specjalnie na twarz tzw. błoto białe, które również znajduje się przy Laguna Rosa. Kąpiele mają duże zastosowanie przy chorobach reumatycznych, a także np. układu krążenia, oddechowego itp. Dzięki związkom znajdującym się w błocie, a także w samej lagunie, tutejsze zabiegi mają korzystny wpływ na nasz organizm. Polepsza się krążenie krwi, a z organizmu usuwane są liczne toksyny. I pomyśleć, że to wszystko można połączyć z pobytem nad morzem, a kąpiele błotno-solankowe są tutaj całkowicie bezpłatne. Odpowiedz Link Zgłoś
ebe-10 Re: Torrevieja 18.06.13, 19:59 Bardzo dziękuję za info. Dobrze że wiem o tym białym błocie na twarz bo bym stosowała to samo co na ciało.Wnuczka ,która jedzie z Nami ma bardzo brzydki trądzik i żaden dermatolog nie jest w stanie tego wyleczyc.Nie wiesz czy takie błoto można np. wziąść w pojemniczek i tylko na czoło przyłożyć wieczorem?Pytam bo chcemy z rana pojechać na Lagunę i po lagunie na plażę.Czy 2 razy na dzień przyłozyć to błoto to nie za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: Torrevieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 12:59 azul1, mozęsz napisać coś więcej o kupnie mieszkania w tym rejonie ? Ceny nieruchomości w ES bardzo spadły, a szczególnie w Torre... Pozdrawiam K | podróże z pasją Odpowiedz Link Zgłoś
diez10 Re: Torrevieja 18.04.14, 22:32 tanio nie znaczy dobrze. sami z żoną się o tym przekonaliśmy na własnej skórze. Za pośrednictwem polskiej agencji nieruchomości chcieliśmy kupić niedrogi ładny apartament blisko morza, wybór padł na Torrevieja. po przyjeździe do tego miasta przeżyliśmy mały szok, wszędzie tzn, kafejki knajpy, plaże opanowane były przez rumuńskich cyganów, pijanych i agresywnych rosjan. wszędzie brudno, brzydkie plaże kamieniste z szaro-czarnym piaskiem, w każdym apartamentowcu okazanym nam mieszkali rumunie i marokańcy-to tłumaczy ceny mieszkąń w Torrevieja, jak się można domyśleć zmieniliśmy rewir zakupu. osobiście odradzam Torrevieja- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Torrevieja IP: *.126.134.145.dyn.user.ono.com 19.04.14, 13:01 Niebezpieczne, najtańsze i brzydkie kurorty nadmorskie w Hiszpanii to Torrevieja i Orihuela, osobiście nie polecam. Najlepiej zapytaj rodowitych hiszpanów z innych miast a uzyskasz potwierdzającą odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewka Re: Torrevieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.15, 23:07 Faktycznie Torrevieja nie powala, w Orihuelli to już kompletnie nic nie ma, jeśli wybieracie się tam na wakacje to KONIECZNY jest samochód, byłam w Orihuella , wróciłam 3 dni temu, na autobusy nie liczcie - jeżdzą jak im się podoba, można taksówkami śmigać, ale najwygodniej wypożyczyć samochód. Z samochodem jest bajecznie ! można pojechać na inne ładniejsze plaże, pochodzić wąskimi uliczkami i rozkoszować się hiszpańską architekturą, a i np. w takiej Katagenie za obiad w centrum (przecudnym zresztą) zapłaciliśmy mniej niż w Torrevieja i Orihuella...te miasteczka są fajną bazą wypadową-plaże niby piaszczyste, ale jak się wejdzie do wody to napotyka się na niespodzianki w postaci stert kamieni i skalnych podestów - nic przyjemnego. W La Manga plaża i wejście do wody to sam piaseczek, i są muszelki, czego nie uświadczysz w Torrevieja i Orihuella ! (dzieciaki były zachwycone) . Jedynym aspektem powalającym na kolana w tym regionie jest laguna solna.....różowe jezioro, zasolenie jak w morzu martwym, do tego lecznicze i upiększające błotka - wszystko za darmo:) CUD MIÓD MALINKA! i to właśnie przekonało mnie do tego miejsca w 100% ! (błotka faktycznie fantastycznie wygładzają i nawilżają skórę-a skorzystałam tylko 3 razy) Plus znajduję jeszcze jeden: niezatłoczone (w porównaniu z innymi) plaże i płytka woda. Co do ludzi - chyba trafiłam na wyjątkowych gburów, bo wszędzie czułam się jak "problem", w Alicante rozmawiałam z chłopakiem wynajmującym nam samochód, początkowo traktował mnie bardzo oschle....dopiero jak mi powiedział "spasiba" postawiłam się i powiedziałam, że ja z Polski i po polsku to się mówi dziękuję - na co ten się odmienił o 180 stopni! Pojawił się uśmiech, entuzjazm....przeprosił i wyjaśnił, że myślał, że ja rosjanka, że oni nie rozróżniają (SIC!) ruskiego od polskiego. Hiszpanie naszą nację uwielbiają, za to nie trawią ruskich.....i pewnie dlatego wszędzie na nas bykiem patrzyli, pasuje sobie następnym razem sprawić koszulkę z napisem w języku hiszpańskim : jestem polakiem nie ruskiem! Acha - jeszcze jedna kwestia - słabo znają angielski (nie wiem jak z niemieckim), choć anglicy tam na każdym kroku, także dogadywanie na migi albo po angielsku "opisówka" na piętnaście miniut tłumaczenia - jest szansa, że coś z kontekstu wyłapie rozmówca:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewka Re: Torrevieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.15, 00:59 Faktycznie Torrevieja nie powala, w Orihuelli to już kompletnie nic nie ma, jeśli wybieracie się tam na wakacje to KONIECZNY jest samochód, byłam w Orihuella , wróciłam 3 dni temu, na autobusy nie liczcie - jeżdzą jak im się podoba, można taksówkami śmigać, ale najwygodniej wypożyczyć samochód. Z samochodem jest bajecznie ! można pojechać na inne ładniejsze plaże, pochodzić wąskimi uliczkami i rozkoszować się hiszpańską architekturą, a i np. w takiej Katagenie za obiad w centrum (przecudnym zresztą) zapłaciliśmy mniej niż w Torrevieja i Orihuella...te miasteczka są fajną bazą wypadową-plaże niby piaszczyste, ale jak się wejdzie do wody to napotyka się na niespodzianki w postaci stert kamieni i skalnych podestów - nic przyjemnego. W La Manga plaża i wejście do wody to sam piaseczek, i są muszelki, czego nie uświadczysz w Torrevieja i Orihuella ! (dzieciaki były zachwycone) . Jedynym aspektem powalającym na kolana w tym regionie jest laguna solna.....różowe jezioro, zasolenie jak w morzu martwym, do tego lecznicze i upiększające błotka - wszystko za darmo:) CUD MIÓD MALINKA! i to właśnie przekonało mnie do tego miejsca w 100% ! (błotka faktycznie fantastycznie wygładzają i nawilżają skórę-a skorzystałam tylko 3 razy) Plus znajduję jeszcze jeden: niezatłoczone (w porównaniu z innymi) plaże i płytka woda. Co do ludzi - chyba trafiłam na wyjątkowych gburów, bo wszędzie czułam się jak "problem", w Alicante rozmawiałam z chłopakiem wynajmującym nam samochód, początkowo traktował mnie bardzo oschle....dopiero jak mi powiedział "spasiba" postawiłam się i powiedziałam, że ja z Polski i po polsku to się mówi dziękuję - na co ten się odmienił o 180 stopni! Pojawił się uśmiech, entuzjazm....przeprosił i wyjaśnił, że myślał, że ja rosjanka, że oni nie rozróżniają (SIC!) ruskiego od polskiego. Hiszpanie naszą nację uwielbiają, za to nie trawią ruskich.....i pewnie dlatego wszędzie na nas bykiem patrzyli, pasuje sobie następnym razem sprawić koszulkę z napisem w języku hiszpańskim : jestem polakiem nie ruskiem! Acha - jeszcze jedna kwestia - słabo znają angielski (nie wiem jak z niemieckim), choć anglicy tam na każdym kroku, także dogadywanie na migi albo po angielsku "opisówka" na piętnaście miniut tłumaczenia - jest szansa, że coś z kontekstu wyłapie rozmówca:D Odpowiedz Link Zgłoś
turystka29 Re: Torrevieja nie polecam 19.04.14, 13:44 Byłam tam w styczniu tylko 2 godziny i zaraz uciekłam. Też chciałam kupić apartament w Torrevieja ale kiedy zobaczyłam to miasto byłam bardzo zaskoczona. Więcej w nim rumunów niż prawdziwych turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: Torrevieja nie polecam 19.04.14, 17:16 turystka29 napisał(a): > Byłam tam w styczniu tylko 2 godziny i zaraz uciekłam. Też chciałam kupić apart > ament w Torrevieja ale kiedy zobaczyłam to miasto byłam bardzo zaskoczona. Więc > ej w nim rumunów niż prawdziwych turystów. a czego ty chcesz od rumunow? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dolores Re: Torrevieja nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 17:41 nie wiem może właśnie sam jesteś tym rumunem ja byłam tam już 4 razy po miesiącu i nie spotkałam ani jednego haha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slavko Re: Torrevieja IP: *.play-internet.pl 05.03.15, 11:05 to chyba nigdy nie by les w tej Torrevieji skoro taki bzdury piszesz,jakos nie spotkalem tam agresywnych ludzi ,nie osaczali mnie rumunii,a plaze w torrevieja sa piaszczyste a nie kamieniste,wiec nie wprowadzaj w blad!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dorota Re: Torrevieja IP: *.play-internet.pl 24.07.15, 15:32 własnie wróciłam wczoraj z Torrevieja , ludzie przemili, pomocni , miejsca rewelacyjne czego chcieć więcej, można wspaniale odpocząć. Ponownie tam wracam przy nadarzającej się okazji. Polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
senonis Re: Torrevieja 25.03.16, 02:54 i zmieniliście rewir na jaki jeżeli można wiedzieć ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
magslisica Re: Torrevieja 16.06.15, 12:15 Czesc Azul1, mozna by bylo sie z Toba jakos skontaktowac, to moj email: amygdalum@hotmail.com My z mezem tez zamiezamy sie tam przeprowadzic, mieszkamy teraz w UK. Mamy juz jeden dom na oku ale nie sprzedalismy jesze domu w UK wiec moze to troche potrwac. W jaki sposob kupiliscie dom, czy pojechaliscie tam szukac, w tamtejszych agencjach? A jak z jezykiem, my nie mowimy po hiszpansku tylko b dobry angielski plus oczywiscie polski. Byla bym wdzieczna za odpowiedz. Dziekuje, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
freeilonsia11 Re: Torrevieja 24.03.16, 02:01 Wlasnie wybieramy sié w tamte rejony w czerwcu i jesli to mozliwe prosze o podpowiedzi odnosnie hotelu czy apartamentu.Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Torrevieja 05.06.05, 10:20 hehe...fajnie :D ja tesh jade do Terravieji w lipcu :DD mam pytanie: fajne plaze ?? bo to jush jest chyba costa blanca ?? iii...czy sa takie wieczorne house-latino imprezki na plazy...?? i wogole czy jest tam co robic wieczorem?? bo jade z siostra..i chcemy sie dobrze bawic :D z gory dziekuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
tartaczek Re: Torrevieja 03.06.06, 20:06 Czy mozesz doradzic jak znalezc mieszkanie w przyzwoitej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karol Re: Torrevieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.15, 20:11 pytanie ile to jest dobra cena ja za apartament 120m2 2 sypialnie 2 łazienki, salon, kuchnia i wielki taraz płace 1300 E na 3 tygodnie , dziś sprawdzałem jest kilka innych cena min 900E na 14 dni. szukasz taniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karol Re: Torrevieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.15, 07:26 latam tam od 8 lat , spędzam 3 tygodnie 2 osob dorosłe + 2 dzieci. mieszkamy w Punta Prima . Nie znam bezpieczniejszego miejsca. Mnogośc atrakcji moje dzieci co roku wybierają wyjaz do Hiszpani. Moge pomóc i doradzić. Lece do Alicante z Wrocławia tam zabieram samochód , mieszkamy w aparatamencie w chronionym ogrodzie z basenami. Bardzo bezpiecznie , piękne widoki . Codzinnie inne plaże . polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ktoska1234 Re: Torrevieja 14.07.16, 13:13 Hej Karol,wynajmujesz auto przy lotnisku? a z jakiej firmy?..i jakie w sumie koszta poniosłeś?Pytam ponieważ wyjezdzam niedlugo z rodziną i zastanawiamy sie nad wynajeciem auta ,lecz niestety wypozyczalnie mają jeszcze ukryte oplaty i nie potrafie odgadnąć czy na wynajm auta bedzie mnie stać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojth1213 Re: Torrevieja 04.08.16, 22:10 witam ja jeżdze od 5 lat jesteśmy tym miejscem zauroczeni i w tym roku jedziemy na początku sierpnia ,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agawhiszpanii Re: Torrevieja 30.07.15, 23:49 Jeśli lubisz tłum, to jedź. www.youtube.com/user/griftesik Odpowiedz Link Zgłoś
senonis Re: Torrevieja 25.03.16, 02:10 Mieszkam tutaj od kilku lat, w sezonie jest ogrom turystów, na stałe mieszka tutaj sporo obcokrajowców ale na ulicach jest bezpiecznie. Miejscowość jest typowo turystyczna więc latem plaże są oblegane, zarówno przez obcokrajowców jaki i Hiszpanów z "głębi" lądu :) Atrakcji jest sporo, port jachtowy, muzeum morza, wesołe miasteczko, aquaparki, gokarty, park nacional, pokazy rumby i flamenco w barze na playa de flamenca, słone jeziora - salinas i położone około 20 km od Torrevieja Lo Pagan / mar menor (baseny z algami), wieczorami można odpocząć od zgiełku na przepięknych klifach. Przed Bożym Narodzeniem można obejrzeć w centrum przepiękną szopkę, w święta Wielkanocne są organizowane pochody z doboszami, figurkami. Ceny są zróżnicowane, bilet autobusowy w obrębie Torrevieja ( la mata, orichuela costa ) kosztuje 1,35 E, autobusy w sezonie kursują mniej wiecej co 20 min, wynajem samochodu zależy od wielkości i okresu wynajmu. Noclegi w hotelu zaczynają się od ok. 40 E, cena za apartament prywatny zależy od jego wielkości, odległości od plaży, ilości osób. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wynajmem apartamentu, auta lub będzie chciał więcej informacji proszę o pw. Odpowiedz Link Zgłoś
renatatobias Re: Torrevieja 17.04.16, 17:41 Proszę o kontakt na mejla mam do ciebie kilka pytań. Mój e-mail . renatacza@op.pl Pozdrawaim i czekam na kontakt . Renata Czajka Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-kamila Re: Torrevieja 04.05.16, 09:32 Hej senonis. Mieszkam od niedawna w playa flamenca czy moglbym prosic o twoj numer telefonu lub adres email mam pare pytan do Ciebie jesli dalej mieszkasz w Hiszpanii. Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
senonis Re: Torrevieja 08.05.16, 00:17 nadal mieszkam w Torrevieja i nie zamierzam tego zmieniać :) tel na forum nie podam ale mój e-mail nika.k2901@gmail.com, jeżeli będę mogła chętnie pomogę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JEANVALLJEAN Re: Torrevieja IP: 85.255.236.* 11.12.16, 20:08 witam jade do torrevieja na swieta i nowy rok 24.12do 2 01.bede w hotelu madryt co roku odwiedzam to miasto zwyczajnie czuje sie tu jak w domu dlatego postanowilem spedzic tu swieta czy mogla bys mi poradzic w jakim lokalu nailepiej spedzic sylwestra z gory dziekuje grzegorz reda londyn regrzegorz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
micheliniak Re: Torrevieja 15.08.16, 23:01 Właśnie wróciliśmy z Cabo Roig. Pobyt sam organizowałem. Byliśmy 11 dni w bardzo przyjemnym apartamencie: 2 sypialnie (w jednej łóżko małżeńskie, w drugiej 2 pojedyncze), w pełni wyposażona kuchnia ze zmywarką plus pomieszczenie gospodarcze z pralką, salon i najprzyjemniejsze - wielki taras z widokiem na morze, z kanapą i stołem, gdzie odbywało się życie towarzysko-kulinarne. Cena 500 € za tydzień. Apartament w zamkniętym kompleksie z zadbanym ogrodem i boiskami do tenisa, z dostępem do bardzo ładnego i dużego basenu tylko dla mieszkańców kompleksu. Wynajmem zajmuje się firma www.GrupoQuattro.pl . W odległości 10 minut spacerem bardzo fajna piaszczysta Playa de Aquamarina. Woda 25C czysta. Market Consum doskonale zaopatrzony w odległości 8 minut spacerkiem. 100 m od nas zaczynała się ulica gdzie na odcinku 500 m było kilkadziesiąt restauracji i knajpek. Wzdłuż całego wybrzeża poprowadzona jest piękna promenada. Co do transportu publicznego to raczej kiepsko. Dlatego jeśli ktoś chce zwiedzić i dojechać do Alicante, Cartagena, Murcia, Orihuella to najlepiej wynająć samochód. Kosztem zmiennym w tym wyjeździe jest koszt samego samolotu. Zależy jak się uda kupić bilety. W tej chwili na październik można znaleźć Ryanair z Gdańska do ALC za 340 zł w obie strony. Są loty z WMI My kupowaliśmy dopiero na początku czerwca, także wyszło nas dwukrotnie drożej. Dużo ciuchów nie potrzeba w większości apartamentów jest pralka. Pakujcie się tak żeby złapać się tylko na bagaż podręczny. Dzięki temu nie ma bałaganu z nadawaniem bagażu. Wczasowicze to w większości Hiszpanie, Anglicy, Skandynawowie. Mało Polaków, Rosjan. Zimą jest tam podobno 20C dlatego dużo jest kupujących apartamenty na emeryturę. Klimat przyjemny. Brak owadów. Odpowiedz Link Zgłoś
estor1977 Re: Torrevieja 16.08.16, 08:16 to ja podam swoja kalkulacje bo latam tam od 9 lat. samochód na 3 tygodnie brany na lotnisku 1300 zł + Ac i bak paliwa 290E samolot kupowany we wrześniu na lot czerwiec/lipiec z wrocaławia na 5 osób z 5 bagażami po 20KG kosztował 3000 zł. Apartamnet w Punta Primie w kompleksie La Entrada ( polecam ) kosztuje ok 1500 E na 3 tygodnie Jesli ktoś ma pytania służę pomocą . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JEANVALLJEAN Re: Torrevieja IP: 85.255.236.* 11.12.16, 20:38 DRODZY PRZYJACIELE I MILOSNICY TORREVIEJA PRZYJERZDZAM TU OD PARU LAT Z LONDYNU PRZYNAJMIEJ RAZ W ROKU I ZA KARZDYM RAZEM CZUJE SIE TU JAK W DOMU W TYM ROKU BYLEM NA TYDZIEN PONURKOWAC MOIM ULUBIONYM MIEJSCEM JEST ,,TABARCA,,NO I ZNOWU PRZYJERZDZAM SPEDZIC SWIETA I NOWY ROK DZIECI JOZ ODCHOWANE NA SWOIM TO KTO 49 LETNIEMU SINGLOWI ZABRONI ZATRZYMAM SIE JAK ZWYKLE W HOTELU ,,MADRYT,,NO COZ BEDA TO MOJE KOLEJNE SAMOTNNE SWIETA ALE W MIEJSCU KTORE POKOCHALEM RZYCZE WAM MILYCH I SZCZESLIWYCH SWIAT GRZEGORZ REDA REGRZEGORZ@WP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slavko Re: Torrevieja IP: *.red-185-88-202.telecablesantapola.es 19.12.16, 11:00 heja, to jak masz chec, zapraszam na Swiatecznego drina do siebie, jak masz ochote napisz , slavko.73@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek Re: Torrevieja IP: *.mynet.com.pl 18.02.17, 15:32 Calle Josefa Aniorte 16 03170 Rojales mam tam mieszkać od 2 do 16 lipca 2017 czy możesz mi doradzić gdzie bezpiecznie wynająć samochód. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
estor1977 Re: Torrevieja 18.02.17, 15:50 www.rentalcars.com/ wypozyczam tam od 8 lat , ale trzeba umieć znaleźć dobrą cenę. jeśli masz pytania pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Drzewo Re: Torrevieja IP: *.centertel.pl 13.05.18, 13:50 Witam właśnie jestem w trakcie kupowania mieszkania w la macie chciałabym się z Panią skontaktować ponieważ mam parę pytań czy jest to możliwe drogą mailową pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
estor1977 Re: Torrevieja 16.08.16, 13:34 rentalcars.com i ja robię tak ze rezerwuje teraz , ceny się przez pól roku wahają jak spadną to biorę niższą cenę , 3 tyg citroen berlingo bo nas jest 5 kosztował 1300 + 290E( za AC + bak paliwa na 700km) nie ma depozytu na karcie ! , podaj mi mail to podam ci nr telefonu jak będziesz chcial to wyłumaczę , bo można tak pisać i pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
micheliniak Re: Torrevieja 18.08.16, 12:07 Dzięki za szczegóły. E-mail: micheliniak@gmail.com Właśnie jesteśmy po powrocie z Cabo Roig, ale już trzeba myśleć o następnym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JEANVALLJEAN Re: Torrevieja IP: 85.255.236.* 11.12.16, 20:14 NA STO PROCENT POLECAM CO ROKU TU PRZYJERZDZAM I WTE SWIETA TEZ GRZEGORZ REDA LONDYN REGRZEGORZ@WP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katarzyna Re: Torrevieja IP: 213.205.242.* 24.08.22, 13:51 Torrevieja to chyba jedno gorszych miejsc jeśli chodzi o wakacje w Hiszpanii, zdecydowanie szkoda pieniędzy i lepiej wybrać inną cześć tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś