Gość: malga IP: *.ula5.1000lecie.pl 01.02.07, 18:19 poszukuję pilnie opinii dot. hoteli Escape Beach i Mar w Bodrum, chodzi mi o plażę, jedzenie, higienę i położenie - dziękuję za rzetelne informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anti51 Re: hotele Bodrum IP: *.chello.pl 03.02.07, 14:29 jeżeli chodzi o plaze nie ciekawe kamieniste poza tym ok Odpowiedz Link Zgłoś
mirgl Re: hotele Bodrum 02.03.07, 15:12 W Mar byłem w zeszłym roku czysty przyjemny obiekt ze skandalicznie kiepskim All Inclusive (reklamacja grupowa nie uwzgledniona) Brak plaży jest pomost po drugiej stronie ulicy nad morzem. Obiekt naprawdę ładny to raczej nie hotel ale to inna sprawa. Gość portalu: malga napisał(a): > poszukuję pilnie opinii dot. hoteli Escape Beach i Mar w Bodrum, chodzi mi o > plażę, jedzenie, higienę i położenie - dziękuję za rzetelne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: hotele Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 23:18 Czytalam, ze w hotelu Mar nie ma restauracji: www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=2638 Odpowiedz Link Zgłoś
wwafelek Re: hotele Bodrum 02.03.07, 23:26 do tego hotelu jade 28.06.07r wraz zrodziną kiedy jedziesz ty Odpowiedz Link Zgłoś