kubaa6 04.04.07, 12:09 Powidzcie co lepiej wybrać. Chce pojechać na jedną z tych wycieczek ale nie wiem co wybrać. Czy tarasy w Pamukkale są już bardzo zniszczone bo tak słyszałem i że chodzi się tylko po wyznaczonych trasach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Re: Pamukkale czy Kapadocja? 04.04.07, 12:10 zdecydowanie Kapadocja !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kris4444 Re: Pamukkale czy Kapadocja? 04.04.07, 12:48 Kapadocja nawet sie nie zastanawiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Pamukkale czy Kapadocja? IP: *.lodz.msk.pl 04.04.07, 19:29 Dzięki, tak też myślałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.k. Re: Pamukkale czy Kapadocja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:20 Kapadocja, zdecydowanie i miły jest wieczór turecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Pamukkale czy Kapadocja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 12:05 Oczywiście, że Kapadocja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Pamukkale czy Kapadocja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:56 zobacz na fotki www.foto.busterpro.com/kategorie.php?start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
melek82 Re: Pamukkale czy Kapadocja? 17.04.07, 13:39 Pamukkale jest niesamowitym miejscem, ale kiedy musisz wybrac tez stawialabym na Kapadocje. Pamukkale jest malutkie i tak naprawde jest tam jedna rzecz do zobaczenia - no moze poza ruinami w okolicach. Mimo to bardzo lubie Pamukalle bo jest specjalne i wyjatkowe. Kapadocja to niesamowita ogromna kraina. Jest tez i podziemne miasto. Oczywiscie turecki wieczor, ktory moim zdaniem nigdzie nie wyglada tak swietnie jak wlasnie w Kapadocji. Odpowiedz Link Zgłoś