Gość: prl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:53 Czy ktoś zna ten hotel? Opcja all inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turczynka Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.mikemi.net 30.06.07, 12:35 Jeśli możesz to poszukaj innego hotelu. Chyba że lubisz małe kameralne hotele. All insclusive jak na Turcje bardzo skromne. plusem duży basen jak na taki mały hotel. Nie ma zjeżdżalni jak podawały niektóre biura. Na animacje też się nie nastawiajcie. Jeśli podróżujesz z dziecmi to zdecydowanie poszukaj innego hotelu, bo nie beda miały co tutaj robic.W razie pytań służe pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: 195.164.254.* 04.07.07, 13:45 Dzieki za informacje. Już wykupiłem, więc muszę jechać. Basen mi pasuje, zjeżdżalnie i animacje nie sa potrzebne. Cisza i spokój tez ok. Planuje odpocząć - basen, plaża i wycieczki. Mam pytania: jak wygląda plaża - piasek, kamienie? dostępność leżaków i parasoli (na basenie też)? jakie wycieczki polecasz? Mam ochote na rafting i Kapadocje. W zeszłym roku byłem w Marmaris, więc Efez, Pamukale i Dalyman(?) zaliczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turczynka Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.mikemi.net 04.07.07, 17:20 Plaża piaszczysto - żwirowa.W wodzie w niektórych miejscach kamienie.Z leżakami i parasolami nie było problemów.Zdecydowanie wybierz się na rafting i Kapadocje - warto. Ja w tym roku zaliczyłam Myre - Dymre - Kekowe, piękne widoki, myśle że warto pojechac. No i polecam jeśli nie byłeś wybrac się dolmuszem do Alanyi. Myśle, że hotel się rozkręci i anmiacje już będą. Życze udanego wypoczynku. W razie dalszych pytań służe pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: 195.164.254.* 06.07.07, 08:34 Powiedz mi jeszcze proszę jaki jest hotel - czy regularnie sprzątają czy też czekaja na kasę, jak otoczenie hotelu i czy w pokojach są lodówki? I gdzie najlepiej kupić wycieczki - polski przewodnik, dobry program zwiedzania itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turczynka Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.mikemi.net 06.07.07, 09:34 W hotelu pokoje są sprzątane codziennie i wcale nie trzeba było dawac kasy żeby to robili. W pokojach są małe lodówki. Do centrum i na bazar( który jest w każdą środe) jest bardzo blisko. Ja kupowałam wycieczke od biura z którym jechałam na wczasy bo była zbliżona cenowo do miejscowych biur. Byłam z Wezyrem pilotka (Kasia) miała dużą wiedze i sprawiła że atmosfera wycieczki była niezapomniana. Poczytaj sobie na forum o miejscowych biurach z Alanii i sam zadecyduj bo opinie o nich są różne. PS. Uwaga na komary, najlepiej zabrac cos przeciwko tym owadom żeby miec na miejscu spokój. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: 195.164.254.* 06.07.07, 11:09 Dziękuję Ci bardzo za informacje. Tez jadę z Wezyrem. Wylot 13.07. Jak wrócę podziele sie wrażeniami. Miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata727 Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 18:49 witam ja też wybieram się do tego hotelu.jedziemy z 10-ltnim synem.Ty też będziesz z dzieciakiem,w jakim wieku?Pozdrawiam ,z pozytywnym nastawieniem,Renata.Lecimy 11.07 z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:43 hej, Nasze dzieci już z nami nie chcą jeździc, nawet do Turcji:) Wyjazd z w-wy 13.07 Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.crowley.pl 08.07.07, 17:49 ja też jadę z Wezyrem ale 11.07.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 18:31 Wezyr wyciął niezły numer! Na 3 dni przed wyjazdem wycofał ten hotel!!! Wybór dali prosty - albo bierzemy co zostało z ofert albo "bezkosztowo" (sic!) możemy wycofac się z umowy. Ciekawe czy działa to w obydwie strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.chello.pl 10.07.07, 14:15 no pięknie. ale ogólnie go wycofał?? ja się miałam wybierać 22ego sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:18 Chyba tak, lepiej sprawdź, póki jest na co zamienic powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś